0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından

Ya kızlar aslında cokk güzel bi bayanım herkez öle diyor 1.60 58 kilo gayet tatlis  biseyim  yada oleydim :ermm:dogumdan sonra ne kadar suslenirsem  susleneyim  ne giyersrm  giyeyim kendimi hiç beğenmiyorum niye bole oldum ben ya :/ kendimi çok kötü  hissediyorum offf eşim çok ahım sahim bişey deil hatta göbek vesair  ama ben bole hissediyorum eşim güzelsin diyor ama bana öle gelmio bnm gibi hissseden  varmi:ermm:

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen kendini öyle hissediyorsun kendini güzel hisset üzme böyle şeyler için kendini sen annesin anneeee
(1,468 puan) tarafından
Evet ama doğumdan önce çok ozguvenliydim şimdi  bi pasif gibiyimde:(
-Reklam-
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Ne hissedersen eşine belli etme canım 

Giyin kusan makyajını yap özgüvenli ol 

Bizler doğum yaptık öncelikle anneyiz biz 

Azcik kilo vs hepimizde olur 

Kendimize değer vermezsek değer göremeyiz 
(1,468 puan) tarafından
Doğru diyosun canim:/
0 oy
tarafından

Bennnnn :D aynı boyda ve kilodayız artık evde bile giyineyim gelmiyor bide ikinciye hamile kaldım Allahtan çok küçük gösteriyorum 25 yaşındayım ama ciddi anlamda yanımda çocuğumu görmeyen liseye gidiyorsun demi diyor :D bununla avutuyorum. Kendimi :D

(1,468 puan) tarafından
Banada öle diyorlar bebek arabasını ablama vs veriyorum cocu ablmn  benide 15 yasnda  sanyrlr  :D
tarafından
Seninle çok benziyoruz sanırım :D
(1,468 puan) tarafından
Galiba  açık mi kapalimsn:D
tarafından
Kapalıyım :D
(1,468 puan) tarafından
Bendeee  çok ortak yonumuz  var haaha:D
tarafından
Esmer misin sarışın mı kumral mı :D :D
(1,468 puan) tarafından
Sarışın  kumral arasi:D sen
tarafından
Bak burda ayrıldık :D. Hafif esmerim :D
(1,468 puan) tarafından
Hm olsun o kadar tuttu ya ay merak ettim bak şimdi. D
tarafından
Hahah aynen :D
(1,468 puan) tarafından
:D haha
0 oy
tarafından
Yapacağımız bişey var mı?
(1,468 puan) tarafından
Benimde 3 ay oldu canim:/ bilmiyorum ondan mi böleyim:/ ben eşimle iyiyim ilk baslarda yüzünü bile goresim yokdu baya düzeldik aslında alisdim  bebeğime  ama doğumdan  önceki  ozguvenim  gitmiş  gibi bide iki lafı bir araya  getiremiyorum bi tuhaf saff bişey oldum
tarafından
Dediğim gibi geçici bi durum eski haline geliyorsun ama bu 1 seneyi felan buluyor bebek büyüdükce hem bebeğe alışıyorsun hem bebekli aynı eski hayatını sürdürmeye çalışıyorsun o ara geri geliyor özgüven felan da. Daha çok yeni çok fazla ilgi istiyor bebek bu aylarında. Sıkma canını bunun bir süreç olduğunu bil sadece.
(1,468 puan) tarafından
Çok sağol  canım  benimde bunları duymaya ihtiyacim  vardi
tarafından
Senin yazdığın şekliyle inan ne yazacagimi bilememediğimden yapacağımız bişey var mı diye sordum yani dalga geçmek için değildi :) ben doğumdan sonra çok boşlukta buldum kendimi. Hep kendimi sorgulayip dibe vururdum psikolojik olarak ama bebek tepki vermeye bazı hareketler yapmaya başladıkça hele de seni anlamaya başlayınca her şey düzeliyor. Sen eski sen oluyorsun hatta daha güçlü bir sen oluyorsun.
(1,468 puan) tarafından
Aslında  evet şuanda  bile başladı gulmeye  kalkmaya  herşey  oturuyor  yavaş yavaş ama isde tipimi  sevemiyorum  sanki bi çökmüş  gibi hissediyorum galiba psikolojik
0 oy
(6,921 puan) tarafından

Ne diyim de ne söyleyeyim ölü benim olmayınca:D:D

Kendime dert ararken Ben jsjsjsk

(1,468 puan) tarafından
Bu durum beni üzüyor  ki buraya yazıyorum gülecek bişey yok bence
(6,921 puan) tarafından
Bizde üzülecek bişey olmadığını anlatmaya çalışıyorz seni de tanımadığımza göre fizik olarak da başka ne dememizi bekliyorsn ki
(1,468 puan) tarafından
Dicek bişeyi  olanlar zaten diyor canim sen eksik kal boswer
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Beni de aşırı beğenirler ama ben kendimi hiç o kadar beğenmem. Hele doğumdan sonra diplerde :/
(1,468 puan) tarafından
Of bende öleyim isde :(((
0 oy
tarafından
Aynı senin gibi düşünüyorum arada eskiden ne giysem yakışırdı şimdi.ise sanki emanet gibi duruyo 
(1,468 puan) tarafından
Ay evet tam da öle
tarafından
Canım çok sıkılıyor bu yüzden daha ilk çocukta çöktüm gibi hissediyorum bir sürü kıyafetim var hiçbirini yakistiramiyorum artık
(1,468 puan) tarafından
Bende öle daha bugün kıyafet aldım ihtiyacim  oldundan  deil kendimi  beyenemedgmdm:(
tarafından
Aslında tamamen psikolojik biliyorum ama elimde deil beğenmiyorum arada eşime soruyorum oda yok çok güzelsin böyle şeyler düşünme diyo.
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Ben tam tersi doğum yaptıktan sonra kendimi daha çok begeniyom anneliğin verdiği o tatlislik çok iyi ya hele kırkım çıktıktan sonra dahada kendime güzel oldum bence sende kendini sevip begenmelisin canım :) (✿ 
(1,468 puan) tarafından
Keşke  öle hissedebilsem:(
(1,530 puan) tarafından
Eminim çok güzelsin sadece anneliğin verdiği o ilk stresle öyle hisediyorsundur umarım bir an önce güzelliğinin farkına varır sin canm
(1,468 puan) tarafından
Yaaa yerim seni :*
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Toparlanırsınız merak etmeyin. Ben 8 ay paspal paspal gezdim evin içinde. Kızımla ne gecemiz belliydi ne gündüzümüz. Sürekli emziriyordum duş almak bile lükstü benim için. Zamanla herşey yoluna girdi kızım 6 yaşına girdi şimdi. Öyle çok özleniyorki o zamanları bence bebeğine adapte ol onun her halinin tadını çıkar :) çok çabuk büyüyorlar :) 
0 oy
(135,706 puan) tarafından
aahh o hormonlar yuzunden
0 oy
tarafından

Sana çok kolay bir tavsiye vereyim. Saçlarını değiştirmekle kendine başka bir hava katabilirsin. Şahsen ben saçlarımı değiştirince kendime öz güvenim geldi. :P

(1,468 puan) tarafından
Kız düş almak bile benim için ödül  inan saçımı  tarayamiyom:/
tarafından
Yok artık kız. O kadar da koyverme kendini ama. Eşine güzel gözükmen lazım
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bende aynı senin gibiyim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 629 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
15 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

411,502 soru

12,387,323 cevap

43,586 kullanıcı

Kategoriler

...