Iki doğum.yaptım sanci nedir hiç bilmem
Sezeryan mi oldu
Sabaha doktor kontrolüm vardı gece boyunca sancı çektim kıvrandım su geliyordu hafif hafif annem su bi anda gelir bu çocuğun suyu değildir dedi sabah hastaneye gittik o kadar yürüdüm ayakta bekledim kanamam oldu sıradan önce acile gittim hemen birşey yok dedi ultrason falan da çekildi bekleme boşuna dediler bekledim yine doktora girdim açılmam varmış bebek geliyormuş doğuma yürüyerek gittim yani
Evde 15 saat sanci çektim tabi o arada 3 defa gittim muayene ettiler.sonra baska yere hastaneye gittik ordada 13 saat çektim sonra doğurdum
Her iki çocuğum da sancisiz gittim ilkimin suyu gelmişti
İlk oğlumda sancıyı bilerek evde çektim. Gece başlamıştı agrılarım. Ara ara geliyordu. Ama ben 10 dk 5 dk ya düşmesini takip ettim. Hep 10dk Bi sancım gelip yoklar giderdi. Taa sabah öğlen 2 ye kadar evde bu şekilde çektim. Baktım ağrı sıklaştı direk hastaneye gittim. Suni sancı olmadan da 15dk da doğum yaptım. Çok şükür bin şükür şimdide 2. Oğluma gebeyim teyzesi. 35+2 olduk. Ve tekrar Allah nasip ederse evde çekip gidicem hastaneye. Hemen zırt hastaneye koşsaydım benı mafedecekti suni sancı. Aklın varsa evde çek öle git kuzum. Hastanede çok çekersin. Ama evde cekerkende sancını bebişe hareketlerine dikkat et. Sağlıcakla al kucagına inşallah yavrunu. Rabbım. Bu yolda kımssyi eğlemesın inşallah ❤️
1,514,550 soru
24,698,252 cevap
368,767 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın