Temmuzda tanıştık eşim temmuz doğumlu düğünüm temmuzda oldu kızım da temmuzda doğdu
Bizim de çoğu şeyimiz ramazana geldi tevafuken.. Ramazanda iftar açmaya memlekete giderken babamın arkadaşı (eşimin abisi) çağırdı Ankaradan geçiyoruz diye aileyi tanımıyorduk iftara gittik sadece. Neyse o ara kayınvalidem eşime eş adayı aramakta imiş istihare yatmış ben eve girdiğimde bana çok değişik baktı rüyasında beni görmüş tabi bunu sonradan öğrendik biz. ) eşimi felan görmemiştim zaten bizde kadın erkek ayrı oturur o gün de o arkadaşları ile iftar açıyormuş. ertesi sene ramazanda nikahım, kına ve düğünüm oldu. Ve yine sonraki sene ramazanda büyük kızımı kucağıma aldım ) Tanışma tarihim 17 Mart Kızlarımın doğum günleri de 17 Haziran ve 17 Eylül
Toplu kutlamayla halledersin hepsini ne güzel
Benimde bebegimin doğumu eşiminkinin doğum gününe denk geliyordu ama mallesef acil sezeryana alındığım için 5 günle kaçırdık
Güzelmiş kız bizim de öyle ama o kadar değil Ekim'de yanistik Ekim de nişanladık düğünümüz Ekim'de oldu. Eşim çok şikayetçi bu durumdan bütün yıldönümleri Ekim'de
1,493,032 soru
24,395,252 cevap
349,687 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın