Konuşup dertleşecek kimse. Yok eşime her şeyi anlatamam bundan 5 sene önce ben çalışıyordum 1 pantolon 2 tişört 1 er tane de iç çamaşırı vardı sürekli. Yıkayıp onları kullaniyroum o zaman çalıştığımda aylık 800 900 civarı biseyler alıyordum hiç cebime para kalmıyordu usta direk babam beni almaya gelince verirdi bana harçlığımı babamda görürdü saklayamazdim neyse babama dedim ki baba işyerinde giymelik bir şeyler almalıyım bir şeyim kalmadı müşteri geliyor sürekli aynı kıyafet artık saçımı başımı yapmaya başladım ona da karıştı kız kardeşlerime karışmıyor bana karışıyor çok zoruma gidiyor dün benim evime geldiler 2 senedir evliyim 5 aylık kızım var Yemek hazırlayacağım kız kardeşimi çağırdım Yeğenimle uğraşacağım dedi Tamam dedim yemeğe gittim yaptım geldim sözde Kız kardeşim kapalı bilekleri açık boynu açık kapanmış Ben ondan sonra kapandım Ben ferace giyiyorum bol giyiyorum etek giyiyorum elbise giyiyorum babam kız kardeşime karışmıyor benim giydikleri niye karışıyor evlendim hala karışıyor geçen halıya çay döktüm sakar mısın evlendin kendine gel diyor Sıkıldım Çok Bunaldım eşime de diyemiyorum kardeşim boynu açık biri açık geziyor ama karışmıyor benim feraceli gezdiğimi karışıyor feracem çok darmış Kısacası aşırı bunaldım biraz karışık yazdım Bizim evlenmemize biraz farklı oldu gece saat ikide söz kahvemi içildi eşim de biz sevgiliydik babam bilmiyordu öğrendi ben çalışırken eşim yanıma geldi Babam da o zaman şehir dışındaydı şehir dışından Direkt benim yanıma geldi eşim ile beni yakaladı eşimin ağzını burnunu kırdı kanattı Bana da aynısını yaptı gece saat ikide bir söz kahve si yaptım yoruldum çok yoruldum psikolojim bozuldu Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım ya Bırak Kimsem Yok Derdimi anlatacak kimsem yok �yi ki varsınız