Kızlar eşimle severek evlendik ve birbirimize hic kiyamıyorduk ama bebeğimiz doğalı 8 ay oldu bizde 3 buçuk yıllık evliyiz ve 8 aydır eşimden aşırı soğudum hiç özlemiyorum,onu görmek istemiyorum,onunla vakit geçirmek istemiyorum hatta arada bir defolup gitsin kafa dinliyim istiyorum ya çocuk doğaldan çok değişti yada ben değiştim bilmiyorum sürekli film izliyor bizle ilgilen diyorum tamam diyor ama yine film izliyor filmi kapatsa 5 dk sonra uyuyup kalıyor hiç sohbet edemiyoruz,konuscak konu açsam 2 dk sonra kavga etmeye başlıyoruz önceden çok ilgiliydi surekli benimle vakit geçirirdi şimdi hic öyle değil.Önceden ben biseye kızsam gönlümu alırdı hemen dayanamazdı ama artk umursamıyor çok uğraştm bi yandan çocuk,bi yandan ev işi ve bi yandan hep onun sevdiği yemekleri tatliları yaptm gündüzleri sık sık arayip onu özlediğimi söyledim ama baktm karşılık yok boşverdim bende ve bugün aradm aksam annemlere gidelim dedim işten erken çıkıyor,arabamz var ve annemler arabayla 10 dk mesafede pazartesi gideriz dedi gecen hafta annem dedi gelin hic kocan bile gelmiyo dedi eşim yine bahane buldu 1 aydir eşim annemlere gitmiyor hep bahane buluyor çünkü ailemi sevmiyor benim arkamda duruyorlar diye bana sahip cıkiyorlar diye eşim benim arkamda durmalarinı istemiyor kavga edince gidecek yerim olmasin ona muhtaç olayım istiyor o yuzden bizimkilere gitmiyor neyse bende sabahtr bu konuya sinirliyim bi arayip gonlümü almadı bizde haftasonu onun köyüne gitcektik kardeşi cezaevinde ve oğlumuzu hic görmedi korona yüzunden şimdide bizi gormek istiyormuş bende eşime gitmicem ben koye dedim neden dedi gidesim yok dedim oda bizim gitme amacımiz gezmek değil kardeşim oglumuzu gormek istiyo dedi bende keyfim yok başka hafta giderz dedim cunku o hic dibimizdeki aileme gitmiyor ama her ay koye ben gidiyorum o istiyor diye kusura bakmayın uzun oldu