0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,340 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşimle severek evlendik ve birbirimize hic kiyamıyorduk ama bebeğimiz doğalı 8 ay oldu bizde 3 buçuk yıllık evliyiz ve 8 aydır eşimden aşırı soğudum hiç özlemiyorum,onu görmek istemiyorum,onunla vakit geçirmek istemiyorum hatta arada bir defolup gitsin kafa dinliyim istiyorum ya çocuk doğaldan çok değişti yada ben değiştim bilmiyorum sürekli film izliyor bizle ilgilen diyorum tamam diyor ama yine film izliyor filmi kapatsa 5 dk sonra uyuyup kalıyor hiç sohbet edemiyoruz,konuscak konu açsam 2 dk sonra kavga etmeye başlıyoruz önceden çok ilgiliydi surekli benimle vakit geçirirdi şimdi hic öyle değil.Önceden ben biseye kızsam gönlümu alırdı hemen dayanamazdı ama artk umursamıyor çok uğraştm bi yandan çocuk,bi yandan ev işi ve bi yandan hep onun sevdiği yemekleri tatliları yaptm gündüzleri sık sık arayip onu özlediğimi söyledim ama baktm karşılık yok boşverdim bende ve bugün aradm aksam annemlere gidelim dedim işten erken çıkıyor,arabamz var ve annemler arabayla 10 dk mesafede pazartesi gideriz dedi gecen hafta annem dedi gelin hic kocan bile gelmiyo dedi eşim yine bahane buldu 1 aydir eşim annemlere gitmiyor hep bahane buluyor çünkü ailemi sevmiyor benim arkamda duruyorlar diye bana sahip cıkiyorlar diye eşim benim arkamda durmalarinı istemiyor kavga edince gidecek yerim olmasin ona muhtaç olayım istiyor o yuzden bizimkilere gitmiyor neyse bende sabahtr bu konuya sinirliyim bi arayip gonlümü almadı bizde haftasonu onun köyüne gitcektik kardeşi cezaevinde ve oğlumuzu hic görmedi korona yüzunden  şimdide bizi gormek istiyormuş bende eşime gitmicem ben koye dedim neden dedi gidesim yok dedim oda bizim gitme amacımiz gezmek değil kardeşim oglumuzu gormek istiyo dedi bende keyfim yok başka hafta giderz dedim cunku o hic dibimizdeki aileme gitmiyor ama her ay koye ben gidiyorum o istiyor diye kusura bakmayın uzun oldu

5 Cevaplar

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Eşinin empati yapması için misilleme yöntemini seçmişsin daha büyük  kavgaya sebep olmayacaksa iyi yapmışsın biraz seni anlamalı ne hissettiğini bilmesi lazım.sen benim için  gelmedin bende gitmiyorum dediğin de umarım anlar.
(1,340 puan) tarafından
Aslinda çok guzel anladi telefonu sinirli kapatti ama kavga edemez yoksa bilir benim ne kadar sert biri olduğumu kiyameti koparacağımi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hemen hemen benim durumum gibi. Çok benzer. Benim eşimde öyle sevmez ailemi arkamda duruyorlar diye. Valla bende soğudum artık .. hakkımızda hayırlısı olsun.
(1,340 puan) tarafından
Artik dayanamiyorum ya evde yabanci biriyle durur gibiyim sanki zorla evlendirildim cok soğudum ya bosanma derecesine geleceğiz anlatiyorum yapma boyle ben boyle şeye gelemem boyle bi evlilik istesem sevdiğimle değil bizimkilerin seçtiğiyle evlenirdim azcik daha ilgili ol saygili ol diyorum anlamiyor hepizin hakkında hayırlisı artk
tarafından
Biz şuan o durumdayız.  Saygı kalmayınca insan soğuyormuş da onu anladım.
(1,340 puan) tarafından
Çözüm bulursan haber et bana bizim kocalarn düzeleceği yok baskada çözüm bulamıyorum
tarafından
Valla benimkinin çözümü yok gibi duruyor çok karışık benimki. Ama seni bulursam yazarım
0 oy
(44 puan) tarafından
Sevgili kardeşim bu postu okurken bütün beni anlatmışın  biranda benmi yazdım diye dusunmedim
(1,340 puan) tarafından
Demekki kocalar hep böyle peki ne yapcaz biz ya
(44 puan) tarafından
Koye gidelim diyo ben istemiyom  oda sen köye gitmezsen annenin oraya gidemezsin diyo
(1,340 puan) tarafından
Benim eşim boyle demeye cesaret edemiyor ama hep onun köyune gidiyoruz onu kirmamak için gidiyorum ama o hic annemlere gelmiyor bu kez ben bu lafi dedim ona artk
0 oy
tarafından
Bak canım sen herşey en başta olduğu gibi olsun herşey aynı olsun istiyorsun böyle bisy kimse yasamamiski sen yaşayacaksın her evliliğim cicim ayı vardır hep ilgi alaka güzel geçer sonra o dönem geçer anlaşmazlıklar başla r herşey batar eşler arası çatışma baslr orda esinsenin huyunu sende eşinin huyunu çözer anlarsın sonra geçim ayı gelir sen evin işiyle o dışarı işiyle meşgul olur sonra rutin şeyler devam eder sanmaki hep mucuk mucuk geviyo evlilik böyle bisy yok sürekli birbirinizle ilgilenemezsiniz ama o evliliğin bı düzeni temeli vardır  mesela aynı sofrada yemek yemek sohbet etmek bebekle vakit geçirmek bisyler öğretmek film izliyosa sende izle ne yapiyosa sende yap ne demek soğudum istemiyorum falan sen öyle düşünür hissedersen herşeyde bunu belli edersin ve adam bunu anlar sen neyin ilgisini bekliyosun o adamdan evliliği düzene sokan kadındır erkek bilmez ki düzen bilmez kural bilme aile kavramını kadın otutturur evde sen eşine soğuk olursan karşındaki sana ne yapsa batar sana çocuk olunca noluyo daha çok aile olman gerekirken soğudum istemiyorum diyosun bak ben ikinciye hamileyim ilk Cocugum 2 buçuk yaşında bende 3 yıllık evliyim nereye gitti orta giderim filim izleriz bebeyi uyuturum izleriz yani sarılmadan uyumam asla ayrı yatakta yatmasına izin vermem yemekte onu beklerim hatta o benden kaçar sıkma beni der şimdi o gelir yanıma çünkü bağımlılık yapiyosum o insanda bı boşluk hissediyor eşler arası olması gerek bu sen yuvamı kurtarmak istiyosan kendine gel kendine çeki düzen ver çocuğun yeri ayrı eşin yeri ayrı Allah canını sağ etsin çocuklarımızın ama çocuklar gidecek biz gene karı koca kalacaz iyi günde kötü günde evlat yarın çıkacak gidecek eş ömür yettihince yanında kalacak ben öyle düşünüyorum  diyer konularda haklı olabilirsin ama sen yuvanın temelini oturtur emin ol eşin zmanla anlar neyin ne olduğunu 
(1,340 puan) tarafından
Canim yazdiğimi tam okumadn heralde hic sohbet etmiyoruz ben sohbet edelim die konu açarm hep o kavga çikarır bizim yuzümuze bakmiyor hep onunla ilgilendim ama 1 kere bile karşilik vermedi onunla film izleyemiyorum cocukdan firsat bulamiyorum ki cocugu uyutup gidiyorum sarilıyorum yuzüme bakmiyor yek basima ugrasmaktan yoruldum surekli vicik vicik olalim demiyorum ama en azindan haftada 1 kez guzel söz soylese veya ben ona sarilınca bi yuzume baksa olcak
(2,390 puan) tarafından
Hilal zaten kendi ilişkisini anlatmış herkesin ilişkisi aynı değil mesela eşim ve ben kaç yıl oldu hala cicim ayı yaşıyoruz senin deyiminle bizim deyimimizle sadece birbirimizi seviyoruz aya maya inanmayı öyle seyler seviyorum deyip de sevmeyenlerin işi cicim ayıymış çatışma aynıymış geçim aynıymış :D şuan hangi aydasınız acaba
tarafından
Senin için öyle olabilir ne mutlu sana bu durum evliliklerin %60 70 ini kapsarken senin durumun % olarak az olan kısımda denk geliyor oda senin şansın mutlu oldum senin adına ama bu gerçeği kimse inkar etmiyor emin ol ben evliliğimde yaşadım şuan çok şükür sıkıntım yok birçok evlilikte bu şekilde ilerliyor etrafımda buyuklerimizde aynı şeyleri söylüyorlar yani sen bu durumu yasamiyosun diye kimseye yasanmiyo diyemezsin saygı duymak zorundayız herkesin yaşamı farkli
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Eğer gerçekten seviyor olsaydınız çocuk olunca da bitmezdi yıllar geçtikçe de 
(1,340 puan) tarafından
Benim sevgimi o bitirdi o seviyormu beni bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 545 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (184 puan) tarafından soruldu