0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dişlerini sıkıyo yumrugunu sıkıyo kollarimı sıkarak ısırmaya çalışıyor neden böyle yapıyor. Acaba her çocuk mu aynı yoksa benimki mi çok sınırlı? Erkek bebek

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi kendine oyun yapıyordur canım cocukalrim genelinde yumruk ısırma durup durup çığlık atma halleri oluyor ") kendilerini ve seslerini tanıyorlar cunki ") minnak ya ne tatlıdır şimdi 
tarafından
Çok tatlı çok:) ama hırçın olacak diye korkuyorum büyük adam gibi siniri var sanki başka da bebek görmediğim için kiyaslayaniyorum
tarafından
Yol canım sinirden yapmıyorlar oyun yapıyordur benim kızlarda yapar di hatta büyük kızıma türkan şoray kılıklı derdim ben hep bütün yumruğunu sokardi ağzına oda ağlarken öyle sol keser ya sesi duyulmasın diye ") kendini tutar tutar birden çırpınır çığlık ney atarlardı
tarafından
;)) çok fenalae ya
tarafından
Oo hem ne fena ")
-Reklam-
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Sizlerden böyle yapan var mı? Isırarak seven falan
tarafından
Yok canım ya
(3,211 puan) tarafından
Söylediklerini yapmayıp sürekli engelliyorsanız inatlaşıp hayır diyorsanız ondan yapıyor olabilir o zaman canım
tarafından
Evet bu aralar dokunmamasi gereken şeylerde hııı hayirrr diyorum ona kiziyor o da. Ama hayiri da öğrenmesi lazım napcaz bilmemki :)
(3,211 puan) tarafından
Hayır dedikten sonra hemen ilgisini dağıtın çünkü öyle yapınca hayırı değil inatlaşmayı ögreniyorlar.
tarafından
Tmm canım sağol
0 oy
tarafından
Çoğu çocuk aynı canim ya geçer zamanla
tarafından
İnşallah ya hırçın olacak diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy