0 oy
324 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kizlar 8bucuk aylık bebek gece  ne sıklıkla beslenmeli gündüz ne sıklıkla beslenmeli 

6 Cevaplar

0 oy
(5,914 puan) tarafından
Benimki saaat basi memeye uyanior gece gunduzde yesjn emsin die amuda kalkmadgim kalior yeni 9 aylik oldu 3 ogun veriorum ogunlerinin arasinda 5 saat var ona ragmen yemior aralarda emzirmeye calisiom 
(2,265 puan) tarafından
Yemeyen çocuk zor ya Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Ben sabah kahvaltı arada meyve ve akşam yemek şeklinde veriyorum 3 4 saate bir de emziriyorum gündüz kendi ne zaman acıkırsa gece acıkınca uyanıyor kendi zaten 
(2,265 puan) tarafından
Ya ben en fazla 2 saat oluyor. 3 4 saat ac kalır değil mi
(3,822 puan) tarafından
Kalır canım büyüdüler artık şöyle söylüm ben mesela 1 de uyumadan önce emziriyorum 1 saat uyuyor sonra uyanıp oyun oynuyor 1 1 buçuk saat sonra emmek için mıyıktanıyor yani ortala 3 4 saat kadar duruyor
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım ben de bıraz ara açayım çok sık yiyiyo
(3,822 puan) tarafından
Aynen arayı aç ki gece uyanmalar da azalır böylece
(2,265 puan) tarafından
Ay inşallah canım sağol
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Saat başı uyanan bebe anasından selamlar :D gündüz de 5 öğün yediririm sık sıkta emer 2-3 saatte bir yer

(5,914 puan) tarafından
Ah kader arkadasim :D
(25,224 puan) tarafından
Ooo kaderdaş naber :D
(5,914 puan) tarafından
Birazdan uyancak selin beklemedeyim :D anam aglior anammmmm :D
(25,224 puan) tarafından
Hahaha kız benimki geçen gece 3 saat uyudu o neydi la gündüz ben dup tıs dup tıs gezdim enerji tavan ahahah
(5,914 puan) tarafından
3 saat mi vay beeee kiz telaslanmadin mi ben olsam kndim uyandiririm birsey oldu sanarim haha :D
(25,224 puan) tarafından
Kız ben gene kalktım saat bası baktım uyuyo yattım hemen vücut alışmış ahahha
(2,265 puan) tarafından
Benim de öyle ya gece de gündüz de en fazla 1 saat geciyor
0 oy
(712 puan) tarafından
Sabah akşam olarak 2 öğün veriyorum gece devamlı emiyor sayılır öğün sayısını arttırmayı düşünüyorum ama erken mi diye karar veremiyorum
(119 puan) tarafından
Canim  daha 8 aylik bebek için 2 öğün çok az degilmi yani her bebek farklıdır tabi ama ben 3 saatte bir yedirmeye çalışıyorum oda kahvaltı 3 saat sonra bir kase yoğurt 3 saat sonra yemek aksamada çorba veye meyve veriyorum yaparkende mama içiyor gecede 2 3 kere mama veriyorum bilmiyorum benmi fazla veriyorum ama kilosu orta gidiyor olması gerektiği kadar bide çok iştahlı değil ama şarkı söyleye oynata yedirmeye çalışıyorum
(2,265 puan) tarafından
3 öğün verebilirsin canım bence
(712 puan) tarafından
Çok verdiğim zaman emmiyor emerken uyuyor bir de başka türlü de uyutamıyorum hemşire kilosunun iyi olduğunu söyledi  2 de verebilirsin dedi
(2,265 puan) tarafından
Anladım canım her bebiş farklı sonuçta annesisin sen en iyisini bilirsin
0 oy
tarafından
Bilmiom  benimki yemio bisey keske bilsem desem ve keske ama keske istahi acilsa  da cok aciksa 10 dk da bir yese icse
(2,265 puan) tarafından
Canim bi ilaç mi ne vermişti ne oldu bebiş değişmedi mi hala
tarafından
Evet ya surup Verdi  yok ya degisim  yok
(2,265 puan) tarafından
Düzelir inşallah ya
0 oy
(18,895 puan) tarafından
Sabah kahvaltıyı sevmiyor genelde tok oluyor çünkü. Gece milyon kere kalkıp emdiği için karnı acıkmamış oluyor. Az bişeyer yerse yer bizimle sabah. Uyumadan önce emer. Sonra 12 gibi öğlen yemeği. Sonra ara öğün olarak meyve. Akşam da yemek. Ama gece geç uyuyacak olursa gece tok tutan mama yapıp yediriyorum uyumadan önce. Gündüzleri 2 3 saate bir emer 
(18,895 puan) tarafından
Ya gece sabaha kadar emmese yine aç olmaz artık . Keşke benimki 2 saat emmeden dursa gece. Yarım saat 1 saatte bir uyanıyo
(2,265 puan) tarafından
Benimki de öyle işte çözüm aramaya çalışıyorum. Gündüz beslenme sürelerinin arasını uzatırsak belki gece de öyle alisir
(18,895 puan) tarafından
Yok bence öyle olması iyi olmaz. Çocuğum gelişimi yavaşlar bence bu sefer. Ben ona cesaret edemem . Gece biraz daha dişimi sıkmayı tercih ederim .sütten kestikten sonra düzelir diyo herkes . Ben kendimi 2 yaşa kadar böyle olabilir diye hazırladım. Artık kendimi biraz daha rahat hissediyorum
(2,265 puan) tarafından
Bünye alışıyor o sorun değil ama onların gelişimi ya böyle yavaşlıyorsa uyku da çok önemli çünkü. Kaynanam falan hep uyumuyo ondan büyümüyor derdi
(18,895 puan) tarafından
Ben ona çok inanmıyorum. Benim bebeğimin gelişimi iyi şükür. Yani sık sık memeye kalkıuor ama bizi uyutmuyolar. Oğlum gözü kapalı emiyo valla :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
14 Ocak 2021 Aile kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 176 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.