0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (1,468 puan) tarafından
Dün akşam hep uyuyan  çocuk  uyumadi bugun  5 den beri  uyumuyor daha 3 aylık 6 saattir uyumuyor  yani bide saat 7 de banyo yapdirdim  uyusun  diye başka çocuklar uyur benimkide  mizmizlaniyor  offff  niye bole ya beş dk oturamadim  güya bu akşam esinle oturacakdik  kahve bile icemedik  esimde  bende mahvolduk  hala bakiyor  eşim salliyor  dusdan  sonra niye uyumadi  buuuu

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bi agrı kesici ver canm biyeri agrıyosa belki
(1,468 puan) tarafından
Ayh verdim gaz ilacı agr i kesici  masaj oyun  altini açık birakdim yedirdim icirdim  yokkkk  off:/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok uyanık kalıyor uyumaması çok normal 
(1,468 puan) tarafından
Ay canim butun  gece sallandi  uyumadiki:/ resmen kendini  uyumamak  için zorluyor  suan
tarafından
3 aylık bir bebek 1 saati geçmeden uyuması gerekir canım bide öyle dene uyanınca karnını doyur altını temizle hemen yatır
0 oy
(1,804 puan) tarafından
Banyo yaptirinca nedense benimkide uyumuo rahalasin uyusun die yaptiriorum oysaki 
(1,468 puan) tarafından
Aynen canım valla sole millete  ozeniom  çocuk  bayiliveeiyor  benimkide  bana cekdiriyor
(1,804 puan) tarafından
Gazi falan mi var acaba 6 saat cok fazla
(1,468 puan) tarafından
Ah kuzum  yedi icdi altini açdım gaz ilacı verdim masaj yapdim  oyun  oynadim  agr i kesici  verdim  yokkkkk:/
0 oy
(181 puan) tarafından
 Canım benim bebeğim de 3 aylık doğdu doğalı böyle gündüz uykusu yok sabah 8 buçukta kalkar gece 12 buçuk gibi zorla uyuturum gün içinde uyuduğu en fazla 1 saat oda her gün değil bazen ben alıştım artık 
(1,468 puan) tarafından
Benim kızım 11 ve 8 arası uyur gunduzde  3 kere 1 saat uyur  bunu genelde hep banyo yapinca yapıyor
(181 puan) tarafından
Benimkide tam tersi banyo yapınca gündüz 1 saat uyuyor
0 oy
(136,254 puan) tarafından
atak haftasindami yada eli kulagindaysa kulak agrisida olabilir
(1,468 puan) tarafından
Bilmiyorumki  sevdos ya :( banyo yapinca yapıyor bole e niyeyse
0 oy
(3,114 puan) tarafından
bunu aç evde gezdir bakalım. ben öyle uyutuyorum belki seninki de uyur
(1,468 puan) tarafından
Tamam canim denicem  ama banyo yapinca yapıyor bunu niye acaba ya :/
(3,114 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum vala benim kız banyodan sonra aralıksız uyur
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Benim oğlumda iki aylık bir günü bir gününü tutmuyor. Bugün gündüz baya uyudu. Eşime dedim gunduz usluydu masaallah hep uyudu diye. Eşim de korktu şimdi gece uyumaz mi yani durmaz mı diye:) Bakalm dedim nasip kısmet şu saat oldu hiç uyuyacak goz yok gibi bekliyoruz uyusun da bizde uyuyalim diye :)
0 oy
(334 puan) tarafından
Uyumazlar canım senin yine iyi benim yerimde olsan kafayı yersin,  biz eşimle saat 23 te akşam yemeği yiyoruz haliyle bebegimde 1 1 de yatıyor.  Geceleri saat başı uyanıyor emmek istiyor ve ben sürekli gözaltı torbalarım şişmiş bir şekilde dolaniyorum. Bazen yediğimiz şeyler bebekte alerjiye neden oluyor ve huzursuz oluyorlar uyumuyorlar. 
0 oy
tarafından
Fön sesi aç dinlet dalar ben öyle uyutuyorum
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bnmkide oyle yapiyodu kulagina su fln mi kacti ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 299 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.