Kizlar anneleriniz bebek ceyizine basladimi?
Bebek çeyizi mi bebek hazırlığı mı canım
Simdi bavulunu kapattik:))) yapmış ben şok oldum. Gelinimize ablam a yapmisti ama ameliyat oldu annem 2 ay önce bana yapamaz sandim.1 hafta yanindaydim ben baktim elinde hiç elişi görmemiştim 2 yelek ordugunu biliyordum sadece.bavul almış onu süslemiş tullemis 2 saat once geldi bize elinde bavul ile yakinda oturuyoruz dedim kalmayami geldin sevindim doguma az kaldi yok torunumun bavul dedi .cokta guzel örgü örer belediyeye elişi ogretmeni annem .3 battaniye örmüş 1 i kundak sekli kundagin kafa kismina kedi suratı yapmış. Digeri kare battaniye 3 tane civciv yapmış anne baba ve minik oğlumuz;) digeride angry birds lü yapmış. 3 yelek 3 uzun kol kapşonlu hirka 2 tulum 5 patik 2 pantolon 2 kazak tarzi cok guzel bluz örmüş. Ekstra penye pamuk tulum almis 3 adet 2 adet pijama takımı almış 2 tane yumuşak lif örmüş.mont almis Allahim minicik 0-3 ay;)) benim içinde lohusa lizöz ü örmüş terlik taç süslemiş 1 takimda pijama takımı koymuş. Eşim içinde polar pijama takimi almış. Alah razı olsun cok mutlu olduk.
Evet getirecek inşallah bu hafta ☺
bebek çeyizi 40inda ni geliyo annem yapmış ama ne zaman getircek bilmiyom
Biz de kızın ilk çocuğunun her şeyini kızın annesi alır benim annem de a dan z ye her şeyi aldı dolabından tut besigine kadar iç çamaşırına kadar montunu kadar bi çocuğa ne gerekse her şey aldı biz hiçbir şey almadık belki 20 30 tane yelek ördü atkı battaniye ördü bornoz takımı bile almış oyuncak almış biz gurbetteyiz hepsini otobüsle getirecek inşallah
Bizde öyle adetler yok. Elinden geldigince biseyler aliyo tada yapiyo. Kayinvalidem de oyle. Ama annem yapip direk veriyo. Kayinvalide ördü battaniye yelek fln o vermedi mesela. Acaba onlarda var mi öyle bsey bilmiyrm. Beklemesin diye sormuyorum da acikcasi.
407,238 soru
12,223,999 cevap
36,824 kullanıcı