0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Bebeğim beni emmeyi bıraktı gibi bisey ilk başta ağzında cok guzel emiyidu sonra agzinda pamukcuk çıktı ve emmeyi bıraktı şimdi tekrar emzirmeye çalışıyorum yok bide göğüs ucum çok yok ne yapabilirim göğüs ucumu zorla çıkartıp verdiğimde emiyo ama sonra içine geri cöküyo nasil cikaririm ne yapip tekrar emmesini sağlayabilirim sütüm de azaldı 2 aylık oldu bu arada ve 1 buçuk aya yakındır bu sorunu yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Göğüs ucu olmayanlar içi bebekte civilmde falan satılıyor başĺık onlardan alabilirsin 
-Reklam-
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Uykuluyken emzirmeye çalış bide hep sagki eksilmesin ins faydası olur
0 oy
tarafından
Pamukçuk olduğu içinde emmeyebilir canım acıyodur dilinin üzeri ara sıra bi çay kaşığı su ver temizler pamukçuğu hemsirem söylemisti

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 750 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selmamustafa (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 472 göst.
12 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alfa anne. (688 puan) tarafından soruldu

411,916 soru

12,400,181 cevap

44,397 kullanıcı

Kategoriler

...