0 oy
469 göst.
Aile kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar özet geçeyim dün eşime aksam annemlere gidelim dedim oda pazartesi gidelim dedi geçen haftada annem akşam gelin kocan hic gelmiyor demişti eşim hastayim dedi gitmedi ve eşim 1 aydir annemlere gitmiyor hep bahane buluyor annemlerin evi yakın ve eşim işten erken cıkiyor arabamizda var 10 dk anca yol yani yok bile bende kizdm ve pazartesi eşimin kardeşinin gorüş gunu cezaevinde kardesi 8 aylik oglum var kardeşi hic görmedi gormek istiyor sürekli cağırıyor ama biz başka şehirdeyiz o yuzden gidemedik çocukla hiç eşim pazartesi köye gidelim dedi cezaevide koyde ve kardeşime oglumuzu göstrrelim dedi bende eşime kızdm ya annemlere gitmiyor diye o yuzden gitmicem ben koye sen git dedim yani ben gitmessem oglumu yine goremicek kayinim siz olsaniz gider miydiniz 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Giderdim sonuçta ceza evinde yeğenini görmek istemiş birde 
(1,340 puan) tarafından
Ama şimdi gidersem eşim nasil olsa bizimkilere kiyamiyor koye her istediğimde gidiyor dicek ve yine annemlere gitmicek
(413 puan) tarafından
Erkekler bu kadar komplike düşünebilen canlılar değiller genelde :) bir dahakine işveyle cilveyle kendi ailenin de yanına götürürsün ya da yakınsa sen gündüzden git o akşam iş çıkışı gelsin olmaz mı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esinin suyuna gidersen belki o da annenlere gelir ben giderdim
(1,340 puan) tarafından
Eşimin suyuna gidiyorum hep ve tatli dille konuşuyorum ama artk sinir olmaya başladm ya annem seni ozlemiş damadim niye gelmiyor diye soruyor diyorum aşkm gel bugün orda oturalim diyorum ama hep bahane buluyor zaten kardesini ilk ziyarete gitcek olanda bendim aşkm kardesin hic oglumuzu görmedi sorup duruyormuş dedim bide kardesi beni sever mektup yollamis çocuğu sormuş gidelim ziyarete dedim yoksa eşim demedi ama huyuna gitmek faydasz illa kavga edicen bağırcan ona yaa bende kavga etmk istemiyom
tarafından
O da ayri bi cesitmis
0 oy
(7,192 puan) tarafından

:D sizin gibi anneniz yakın olsa bizimde, eşim 2 3 güne beni koyar akşamlarız. Annesigile de giderdik sıkılmazdım ne güzel olurdu ☹️ ailem 1 ay dır görmüyorum, eşim iki memleketede gider yatılıda kalır izin gününde.. Şu aralar yasak var gitmiyoruz.. 

(1,340 puan) tarafından
İşe benim eşim bencil ben her ay onun koyune gidiyirum inekleri var gelemiyorlar diye cocugu gorsunler diye 2 saat yol cekiyom esim 10 dakikalik yola 1 aydir gitmiyor
0 oy
(7,792 puan) tarafından

Sart kos  kuzum yarin annemlere gidersek pazartesi de oraya gideriz askimm seni mi kircam de op ikna et :D 

(1,340 puan) tarafından
Pazartesi koyden donunce gidelim diyor inat ediyo
(7,792 puan) tarafından
Sozunde durur mu soz verdirt eger pazaryesiden sonra gelmezsen cenaze ciksa yine gitmem o koye de
(1,340 puan) tarafından
Sözünde durur hatta yalvarıyor sabahtır koye gidelim soz pazartesi size gitcez diye
(7,792 puan) tarafından
Git o zmn canım soz vermis dedigim lafi da soyke ama ciddiyetini anlasın ,:)
0 oy
tarafından
Canm bnm bn tatvandayken iki sene orda kaldim bnm kocam askerdi izinlerde gelirdi yanlız kalmaz dik hep annesi gile giderdik her izin orda geçirdik   g ne ses etmedim batıya gidince bu kez bizimkilere gidiyoruz gene onların ailesine gidiyoruz  bn okasar umursamiyirum kocamın huyunda gidi yorum sen de öle yap zaten zmaanla oda der gidelim sizinkiler hep kendi ailesjn gitmiyorlar sıkılır zaten 
(1,340 puan) tarafından
Ben onun aikesine her ay gonüllu kendim gidiyorum hadi koye gidelim diyorum 2 saatlik yola hic hayir demedim şimdiye kadar ama o 10 dk mesafeye gelmiyor benle ben oba kizıyorum
tarafından
Aslında eşitlik olmalı
(1,340 puan) tarafından
Iste hep ben gidiyorum hic gelmiyo bizimkilere
0 oy
tarafından
Eşime kızgnm kaynıma detl onun suçu yok yiğenini görmk istiyorsa götürürm her zmn fırst geçmiyor insnn eline bide cezaevine öyle her istediğimizde de gidemeyiz cnm eşinin kızgnlığını kynından çıkarma çok zor cezaevinde kalmak bnm abin birbuçuk yıkdr içinde ve benm düğünümüde göremedi okdr zor ki gelmeyi çok istedş ama gelemedi göremedi beni gelinlik içinde bence git eşine başka bi günde kızrsnn
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
tarafından
Bence oturup konuşmalısın belki ailen farkında olmadan bişey demiş ya da yapmıştır kırılmıştır olabilir böyle şeyler eğer herhangi bir sorun yoksa da annem özlemiş görmek istiyor de kıyamaz o zaman benim küçük yeğenim var o mesela eşime çok düşkün o cadim aradı mi akan sular duruyor ama bizim arada 2,5-3 saat var :) 
(1,340 puan) tarafından
Ailemi sevmiyor benim arkamda durup beni kimseye muhtac etmiyorlar diye eşim sahipsiz olayım ona muhtac olaym istiyir
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bn mecbur gdiyorum seninkine bnzer bi durumdayım geçen gün kardeşim askere gitti annemlerle ugurlamaya gideyim mi dedim yok dedi 3 aydırda gitmiyorum annemlere yok gidemezsin ama annenler geçerken senialsın bnim babamlara bıraksın köye dedi annemlerde köyde yaşıyor farklı köydeler gitmicm o zaman dedim gideceksin yok deme şansın yok dedi zorla gönderdi kndi ailesine
(1,340 puan) tarafından
Esim beni zorlayamaz koye gitmek icin anca yalvarir yani bilir huyumu
0 oy
tarafından
Benim eşim son 1 yıldır sadece 2 kere annemlere geldi annemin evi arabayla 3 dakika ve biz eşimin köyünde son 1 yıldır 8 ay kaldık adamın gözüne gelmiyor hala konuşuyor boş boş eğer eşin laftan anlayan biriyse düzgünce otur konuş bak ben seninle köye geliyorum sen de o zamam annemlere gel diye
(1,340 puan) tarafından
Tamam diyir ama ne bilim cok kizginim ya
tarafından
Tmm sonra bir daha konuşursun şu an sakinleşmen gerek
0 oy
(1,245 puan) tarafından
O insanlar dört duvar arasında ne sıkıntılarla yaşıyolar az moral olur
(1,340 puan) tarafından
Kaynimın sucu yok haklisın eşimin oküzlüğü gitsem olur aslnda
(1,245 puan) tarafından
Git boşver eşinle zıtlaşarak bi yere varamazsın
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Önce size gidin sonra köye gidin canım

(1,340 puan) tarafından
Yok adam inat etti pazartesi gidelim size diyor
0 oy
(888 puan) tarafından
Bacim sen yine git 1 hafta sonrada haddi annemlere oturmaya gidelim de yani nabza göre şerbet. 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canm sağol
0 oy
tarafından
Git bence sonuçta ceza evinde yeğenini görmek istemiş 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canim sağol
0 oy
tarafından
Yav bırak kızmayı el kadar bebeğin cezaevinde işi ne bu koronada hemde

İlgili sorular

0 oy