0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar belki cocgunz linclicek ama gerckten bende bilmiyorum napcagmi eşimle hiç ilski yasamak istemiyorum tiksiniyorum midem almıyorum sadce ona karsi bizide değil islki yasamamyi sevmiyorum dogumdan sonra nefert eder oldum hiç bir şekilde sevmiyor 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yeterli on sevisme yasamiyorsaniz olabilir 
(6,859 puan) tarafından
:D ++++
(122,556 puan) tarafından
vaay marsilyaliya bak helee
tarafından
Ozur dilerim sevda:)
Estagfirullah aplaaa
-Reklam-
+1 oy
(8,028 puan) tarafından
Bunun için psikologlar var eşle beraber gidilen. Bir oradan randevu alın derim
+1 oy
(7,792 puan) tarafından
Esine kibarca anlat bi sekilde coxun dogumdan sonra isteksizlik oluyo yani yeni yaptiysan dogumu norm
0 oy
(24 puan) tarafından
Hissediyorum linçciler geliyor
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Doktora gitmen lazım bir arkadaş sırf bu yüzden boşandı kocası o kaçtıkça aldattı
0 oy
tarafından
Olabilir bacım gayette doğal yani ama destek alman şart yoksa bunun için boşanan erkekler var 
0 oy
tarafından
Psikoloğa görünün
0 oy
(69 puan) tarafından
Hamileyken tiksineni duydum belki geçer ya benim kızkardeşim ilk evlendiğinde kaç ay olmamış sonradan öğrendik şimdi çok şükür hamile
0 oy
tarafından
Yanlış ama ama eşinden tiksinmen biraz tuhaf yanı ne biliyim kötü mü kokuyor dişlerini mi fircalamiyor da böyle tiksindin doğumdan sonra oluyormus isteksizlik ama bilmiyorum
0 oy
(69 puan) tarafından

Linçlenecek birşey yok ama bunun için tedavi görebilirsin yada psikologa gidebilirsin 

0 oy
(2,014 puan) tarafından
Ben şuan 37 haftalığım bende hamilelikten dolayı soğuduğumu düşünüyorum inşallah doğumdan sonra geçer, belki çocuk stres falan etkiliyor olabilir sizi 
(388 puan) tarafından
Aynıyız bende şuan aynı durumdayım seninle kuzum ama elimizde değil çok şükür eşimde anlayışla karsiliyor bunlar kötü veya ayıp.seyler degil
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Doğumdan sonra bazı kadınlarda olabiliyomus uzmandan destek al derim bir an once
0 oy
(667 puan) tarafından
Aslında eşin biraz önden sevgi ve ilgi gösterse olucak 

Sende kafadan basla herşey orda hallolur aynı sorun bende de var ama çözüm yok:))
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Doğumdan sonra oluyo maalesef bikaç aya düzelir
(125 puan) tarafından
1 buck yıl oldu ama
(10,495 puan) tarafından
Benim oğlum 23 aylık yeni 2 ay oldu normale dönmem
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Linçleyecek biley yok bnce aynı sorun bendede var ve bn dogumdan sonra degil ilk evlendigimden beri hiç bişey hissetmiyorum ilişkiden bazen acı hissediyorum o kadar çözümünü bnde bilmiyorum inan bilen varsa banada yardım etsin hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum
(87 puan) tarafından
Çift terapistine gitmelisiniz.
(1,452 puan) tarafından
Eşimi çok seviyorum çoknistiyorum onla o anın tadını çıkarmayı ama bnde fiziksel bi sorun var bnce yoksa wşimi çok istiyorum onada belli etmiyorum tabi rol yapıyorum canı sıkılmasın diye
(87 puan) tarafından
Mutlaka seviyorsunuzdur ama bunun sevmekle alakası yok inanın, psikolojik durum cinselliğe çok yansır kasılmalar olur neticede cinsel aktiviteden zevk alacakken acı çekersiniz e insan acı çektiği şeyi de yapmak istemez. O nedenle iyi bir çift terapisti derdinize derman olacaktır inanın.
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle oluyor zevk almak yerine acı hissediyorum uzun dürğnce hemen olsun bitsin istiyorum eşim vardiyalı çalışıyor gündüz evde gece işte oluyor çocukları uyutunca gel diyor çogu zaman gitmiyorum onada uyumadılar diyorum
(87 puan) tarafından
Çocukların uyuduğu ve kendinizi hazır hissettiğiniz bir anda eşinizle samimi bir şekilde konuşun ve bulunduğunuz şehirde bir çift terapistine gitmeyi teklif edin tavsiyem.
0 oy
tarafından
Ay benimde oyleydi suan yeni yeni duzeliyorum . Dogumdan sonra oyle olabiliyor hormonlarla alakali duzelirsin yakinda . Esim anlayisliydi cok şükür..
(125 puan) tarafından
1 bucuk yıl oldu
0 oy
gebelik snr si hormonlar yuzunden
(125 puan) tarafından
1 bcuk yıl oldu
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Lohusalık da normal
(125 puan) tarafından
1 bucuk yıl oldu
0 oy
(32 puan) tarafından
Doğumdan sonra bende de öyle oldu canım ve hâle aynı q
(125 puan) tarafından
1 buck yıl oldu duezmedi
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Canım bi eş terapistine gidebilirsin sırf bunun için özel doktorlar var eşinle güzelce konuş anlat ve bence gidin. Ve eşine karşı iyi taraflarını düşünmeye çalış. Yoksa gittikçe daha da nefret eder istemezsin kendi kendini böyle böyle rahatlat

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 832 göst.
15 Haziran 2021 Aile kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 816 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensess17 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 512 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (932 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 385 göst.