0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (3,770 puan) tarafından

imagekardesim yaptı diyeblrm hayret :D ❤️

Pazartesi günü yatacgm büyük ihtimalle hastaneye ama anca hazırlanırim diye valizi aradan çıkartmak istedim :)

Ablam gelince saç boyama ağda duş vs derken anca olur 

14 Cevaplar

0 oy
(4,725 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım neyin var
(3,770 puan) tarafından
Sağol cancağızim ❤️
Kas hastasiyim ya cnm Çarşamba günü nöroloji ye gittim acil EMG istedi şükür dün verilmeden çektiler şikayetlerimi dinleyince hem elektrikli hemde iğneli yapıldı bir şey daha çıktı snrm hastalığıma eşlik eden bir hastalık daha onun için yatiracklr
-Reklam-
0 oy
(51,006 puan) tarafından
gecmis olsun hülya neyin var
tarafından
İnsallah şifasını bulur abla .
geçmiş olsun
(3,770 puan) tarafından
Sağol cancağızim ❤️
Kas hastasiyim ya cnm Çarşamba günü nöroloji ye gittim acil EMG istedi şükür dün verilmeden çektiler şikayetlerimi dinleyince hem elektrikli hemde iğneli yapıldı bir şey daha çıktı snrm hastalığıma eşlik eden bir hastalık daha onun için yatiracklr
tarafından
Çok geçmiş olsun insallah şifanı bulursun . Rabbim mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim şifa versin
(3,770 puan) tarafından
Amin amin inşallah cancağızim Allah razı olsun ♥️
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah ❤️
tarafından
İnsallah ♥️
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Hayrola canım? 
(3,770 puan) tarafından
Kas hastasiyim ya cnm Çarşamba günü nöroloji ye gittim acil EMG istedi şükür dün verilmeden çektiler şikayetlerimi dinleyince hem elektrikli hemde iğneli yapıldı bir şey daha çıktı snrm hastalığıma eşlik eden bir hastalık daha onun için yatiracklr canım
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Dogumami gidiyon canim 
(3,770 puan) tarafından
Yok cnm kas hastasiyim oyzdn yatrcklr üste daha açıklayıcı yazdım arkdsa❤️
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım

(3,770 puan) tarafından
Sağol cancağızim ❤️
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Hayır olsun inşallah ne hastanesi
(3,770 puan) tarafından
Kas hastasiyim ya cnm Çarşamba günü nöroloji ye gittim acil EMG istedi şükür dün verilmeden çektiler şikayetlerimi dinleyince hem elektrikli hemde iğneli yapıldı bir şey daha çıktı snrm hastalığıma eşlik eden bir hastalık daha onun için yatiracklr cancağızim
(5,406 puan) tarafından
Rabbim acil şifa versin. Inşallah sağlığına kavuşursun
0 oy
tarafından
Hayırdır kuzum ne için yatıyorsun hastaneye  bildigimiz rahatsızlığın için mi yoksa başka bir şey mi var
(3,770 puan) tarafından
Kas hastasiyim ya cnm Çarşamba günü nöroloji ye gittim acil EMG istedi şükür dün verilmeden çektiler şikayetlerimi dinleyince hem elektrikli hemde iğneli yapıldı bir şey daha çıktı snrm hastalığıma eşlik eden bir hastalık daha onun için yatiracklr cancağızim ❤️
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım benim ❤ dikkat et kendine
(3,770 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim ❤️
0 oy
tarafından
Hayırdır canm geçmiş olsun
(3,770 puan) tarafından
Sağol cancağızim ❤️
0 oy
tarafından
Xok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kas hastaligin icindi demi
(3,770 puan) tarafından
Sağol cancağızim aynen
0 oy
tarafından
Rabbim tez vakitte şifa versin sana cnm bnm hayırlı haberlerle dönersin inşallah
(3,770 puan) tarafından
Amin amin inşallah cancağızim Allah razı olsun ♥️
0 oy
(866 puan) tarafından
Geçmiş olsun hastaliginizda hangi şikayetleriniz vardi .ben kolum hic kaldıramıyorum 1 kilo bile kaldırmaya gücüm yok sizin nasıldı.sali gunu randevum var
(3,770 puan) tarafından
Cnm önceki yani asil olan şikayetlrmle suankiler farkilasti

Kas hastalıkların 60cesidi var büyük ihtimalle seninki farklı benmkndn yani hastasın demiorm yanlış anlama ama şikayetlern farkli
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Tez zamnda iyles yavruna kavus insaallaah Rabbim şifa versin canm 
(3,770 puan) tarafından
Amin amin inşallah cancağızim ❤️ Allah razı olsun
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim neyin var 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ❤️ 
(3,770 puan) tarafından