0 oy
127 göst.
Aile kategorisinde (125 puan) tarafından
İyi akşamlar. Doktor desğiştirmek zorunda kaldım. Koruda iki doktor önerdi eski doktorum. İpek ulu ve Ömer ant bilen giden var mı sizce hangisi 

1 cevap

0 oy
(31 puan) tarafından
Ben çukurambarda ki koruya gidiyorum doktorum Duygu Altan gayet memnunum :)
(125 puan) tarafından
Bende cukurambara gidiyorum:) bahar hanm hastaneden ayrılıyormus iki doktoru o önerdi duygu hanım neden önermedi bilmiyorum hatta direk Ömer beyi önerdi baaym Dr lar cok yogunmuş oyle demişti
(31 puan) tarafından
Dedigi gibi yogun oldugundan önermemiş olabilir. Ama güler yüzlü ilgili şirin bir doktor duygu hanım. Kötü bir durum olmuş doktor degiştirmek zorunda kalmanız. Paket mi almıştınız ?
(125 puan) tarafından
Evet malesef kötü oldu. Paket almıstık evet siz peki
(31 puan) tarafından
Evet bende paket aldım. Dogum olmadan doktorun bırakms ihtimali oldugunu bilmiyordum acıkcası doguma sectigimiz doktorların gireceginin garantisini veriyorlar oysaki.
(125 puan) tarafından
Evet ben de eşimde cok sasırdık zaten oyle olunca. Eşim cok sinirlendi şikayet edelim filan dedi hatta dogru değil. Hiç bi şekilde bilgilendirmede yapmadılar hastanede ogrendik
(31 puan) tarafından
Sözleşmede böyle bir madde yokrçtur muhtemelen ona güvenerek böyle davranmışlardır. Kaç haftalıksınız
(125 puan) tarafından
Olabilr evet. 32.haftadayım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
20 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Berfo ana (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 134 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,228 soru

12,223,459 cevap

36,821 kullanıcı

...