Markası roborock s6 pure. Tek söyleyebileceğim şu. Bu iyiliği lütfen kendinize yapın. Eğer eviniz küçükse çok eşyanız varsa ve koltuklarınızın altı açık değilse çok işinize yaramayabilir ama zaten bu robotun özelliği detaylı bir temizlik değil. Evimde halilarim cok az ve kilim tarzı hep. Büyüklüğü de 135m2. Evin tamamını süpürüp silmesi 1 saat sürüyor ben o sırada başka işler yapıyorum ve temizlik bitti gitti. Küçük bebeği olanlar için efsane bişey çünkü bebeğiniz emekledigi zaman yerlere dokunuyor ve saç kılı toz kir herşeyi ağzına götürmüş oluyor. Evet bir Dyson gibi çekiş gücü tozları halıdan söküp alma gibi bir özelliği ve iddiasida yok zaten. Dyson la supurseniz de o saçlar ve tozlar 2 güne tekrar yerine geliyor. Yine supurmeniz lazım. Zaman kaybı güç kaybı ne gerek var. Robotun girmediği yerleri 2 haftada 1 supurun yeter. Gerisini ona bırakın hergun supursun silsin. Efsane bişey gerçekten. Dün evi supurdugunde çıkan tozun yarısı kadar da bugun çıktı. Eşime bana bu güzelliği yaptığı için teşekkür ederim ) Robot alırken de bence bakmanız gereken özellikler, Haritalama olsun, Silme kesinlikle olsun, Türkçe dil desteği yabancı diliniz iyi değilse bence olması şart yoksa zorlar biraz, Şarj süresi, Batarya süresi (tüm evi supurmeden şarjı bitmemeli) Kameralı veya lazerli olsun Herkese robotlu günler )
Gırgırla devamkeeee
Valla okadar zengin olan varsa bitane de bana alsın
Hayatta vermem çok zengin olmam gerekiyor
1,486,310 soru
24,299,523 cevap
343,967 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın