0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kızlar bugün kızımı parka götürdüm çocukların oynadığı yerde 25 30 yaşlarında bir adam dikkatimi çekti tek başına niye burda oturuyorki diye düşündüm direk birde ne görim elinde bira şişesi şok oldum iğrenç Bi tavrı bakışları vardı gelen geçene direk polisi aradım ekip gönderiyoruz dediler yarım saat bekledim orda anladı galiba kalktı gitti polisler gelene kadar hala aşırı üzgün ve sinirliyim sorun şu ki ne kamera var parkta ne bekçi ve bişey yapamamak aşırı sinirimi bozdu sizlerde çok dikkatli olun 

7 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ben artik çocuklarım.icin endişe ediyorum ben böyle bir dünya da çocuğumu nasıl koruyacağım ya sinirim bozuldu
(72 puan) tarafından
Günlerdir çıkmadık dışarı sırf biraz hava alsın diye çıkıp bunla karşılaşınca gerisin geri eve döndüm yarın Bi gün büyücekler bizden bağımsız olacaklar o zaman nasıl olcak bilmiyorum rabbim korusun tüm evlatları
(1,585 puan) tarafından
Amin canım çok zor böle bı dünyada çocuk yetiştirmek kız erkek hiç farketmiyor ikisde çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
ah bende korkuyorum daha küçük olmasına rağmen hep dua edelim tedbirler alalım dikkatli olalım 
(72 puan) tarafından
Kesinlikle şu zamanda kimseye emanet te edilmez çok dikkatli olmak lazım
0 oy
(7,792 puan) tarafından
İnşallah hepimiz bilincli anneler olursak oyleleri silinip gidecek cogu sry anneden kalani da esten bi kismi da kisiliktendir
(72 puan) tarafından
İnşallah yok olup gitsinler
(7,792 puan) tarafından
İnşallah canim bunu düşünelim inşallah boyle olacak yeni nesilin cogu oyle iyi oyle bilincli ki masallah...
0 oy
(20,213 puan) tarafından
Aklımda en korkunç soru bu ben çocuklarımı nasıl koruycam okula başlayack büyük 
(72 puan) tarafından
Evet gerçekten korumamız gereken o kadar çok şey var ki çevre teknoloji sosyal medya arkadaş ortamı Allah yardımcımız olsun
(20,213 puan) tarafından
Hiç kimseye güvenim yokkk
0 oy
(12,689 puan) tarafından
Ya sorma valla bende arada parka götürüyorum çocukları yani yaşlısı genci bir sürü adam Allah aşkına ne işi var çocuk parkında bide bön bön bakıyorlar 
(72 puan) tarafından
Her parkta kamera ve bekçi olmalı Bi denetim olmalı kesinlikle burda başka Bi parkta torbacı 100 metre ileride yazmışlar duvara onuda şikayet ettim çocuk parkı ya ne işi var o
Tiplerin
(12,689 puan) tarafından
Malesef hiç kimse ilgilenmiyor çok çok dikkat etmeliyiz artık tamamen iş biz annelere düşüyor malesef 1 dakika gözümüzün önünden ayırmamalıyız
0 oy
(1,329 puan) tarafından

Büyük kizim okulu bitirdi ilk okul yakındı ben goturup getirdim liseye servise verdim dayımın oğluydu servisci kucuk kızımda ayni olcak Allah biranlık boşluğa düşürmesin bizleri İnşaAllah zaman kötü insanlar cığrından çikmiş ne yapcaz bilmiyorum :'(

0 oy
tarafından
Sirf bu yuzden 2. Cocuk asla istemiyom
(72 puan) tarafından
Bende bu düşüncedeyim zaman öyle Bi hale geldi ki çocukların yemesi içmesinden çok can güvenliğini korumak endişelendiriyor

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 951 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fkolgun (5,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 500 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 740 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 519 göst.