0 oy
366 göst.
Aile kategorisinde (86 puan) tarafından
Kizlar surekli aklimda gecmis var kotu olan hadiseleri basima gelen kotulukleri unutamiyorum kocamin bana yapdiklarini tahlil ediyorum sanki kurcaliyorum bir şey bulmaga calisiram kalbim bidaha kirilir agliyiram neden boyle ya şeytan vesvesesimi nemi anlam veremiyorum (((

5 Cevaplar

+1 oy
(3,167 puan) tarafından
Geçmişteki şeyleri kim unutmuş ki sen unutasın  bende derin bir yara olarak kaldı aklıma geldikçe içim aciyor
(86 puan) tarafından
Menim durumumda olan cox insan varmis tek men deyilem galiba(((
(3,167 puan) tarafından
Öyle zaten cnm şimdi sen bu postu açtın cnm acıyor eskiler aklıma geldi
(86 puan) tarafından
Şimdi esime yine yazdim kalbim kirildi senen bir daha o da sorduki niye noldu .Cunki bana karsi kac kez hatalar yaptdi bir defe pesman oldugunu dile getirmedi.
-Reklam-
+1 oy
(1,340 puan) tarafından
Kız cok gariptir ki ben kotü olayları tam hatirlayamiyorum onumde biri kavga etsin yada biri biçaklansın filan ben o ani unutuyorum sadece birinin bicaklandığıni hatirliyorum ama nasıl kim tarafindan filan unutuyorum o yuzden kavgalarida unutuyorum geçmişimde kotu anilarim var ama ayrintili hatırlamiyorum tek hatırladığım ağlıyordum yani bu ayrinti yok
0 oy
tarafından
Yalniz degilmisim bende unutamiyorum
0 oy
(352 puan) tarafından
Bi dr yardımı almak ister misin takıntı oluşmuş sende evliliğini etkiler
0 oy
tarafından
Ben de öyleyim sürekli eşimin bana yaptıkları geliyo aklıma sürekli bi nefret geliyo içimden. Şimdi iyi eşim ama en ufak bi hatasında hepsini söylüyorum sen şunu yaptın bunu yaptın diye 
(86 puan) tarafından
İşin aslı benim kirginligimi hic umursamamasi((

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
6 Mart 2021 Aile kategorisinde Turka1993 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 842 göst.
6 Ekim 2024 Aile kategorisinde Annelerrr (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
16 Şubat 2024 Aile kategorisinde Mlknkrc (301 puan) tarafından soruldu