0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kaynanam bana çok kırmistir .Daha geldiğim ilk günden başladı namusuma kadar laf söyledi? Torunun kendi oğlundan olmadığını bile dedi.kaynanam aynı evdeyiz odun n olsun ekmek olsun kendi yapar beni dışarı işlerine  bırakmaz canım birşey istese alır .Ama beni çok kırmıştır bazen iyi niyetli ol  diyorum olamıyorum içime hemen yaptıkları geliyor birde eşimin annesi tutmasida beni tetikliyor bu kinden mi başka birşey mi?

15 Cevaplar

+4 oy
(13,308 puan) tarafından
Namusuna laf etti ve eşin hala annesini destekliyor hadi boşanmadın hala aynı evde nasıl oturuyorsun ben onu anlamadım valla
(13,308 puan) tarafından
Her zaman önce tevekkül sonra karşımıza çıkan kaderdir tevekkül çabadır eşine susmak değil yargılamak değil benim yaptığım herkesin kendi hayatı.
(1,908 puan) tarafından
Kactinda iyi halt ettin hangi karakterli insana aileni değiştin acaba eşin seni hala namusuna laf eden insanla.ayni evde barindiriyo bunlar.icinmi aileni hiçe saydin aferin
(2,263 puan) tarafından
Artiladim canım senin bu yorumlarına bayılıyorum
(1,908 puan) tarafından
En çok kızdığım şey kızların ailelerini hiçe sayıp kaçmaları
(13,308 puan) tarafından
Teşekkürler Kardenler :) ben de kocama varmak için rest çektim yalan değil ama bizimki gurbetlik sorunu vardı ondan ama kaçmazdım asla telli duvaklı gelin çıkmak kadar güzel birşey yok özellikle kadın için. Gönül rızası olmayan evliliklerde mutlaka huzursuzluklar oluyor. Babam benim yanımdaydı razısı vardı. Bu konuda hoş şeyler yaşanmamış belli.
-Reklam-
+2 oy
(14,159 puan) tarafından
Namusuna laf etmiş bebeğin eşinden olmadığını bile söylemiş bir zahmet unutma bunları ben olsam onu insan yerine bile koymam iyi niyetine tukururum onun kusura bakma 
+1 oy
(7,622 puan) tarafından
Bende yapılanı unutmam adı kincilikse kinciyim Bazi sözler özellikle unutulmaz Allah rızası icin tahammül et boşver 
tarafından
Bende Allah bıraktım zaten
(7,622 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın
0 oy
tarafından
Bu kin değil canım sana yapılanı tahammül edememe
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Adına ne dersen de unutulacak birşey dememiş ki unutup devam edesin. 
0 oy
tarafından
Biri namusuma laf etse hele ki çocuğun kocamdan olmadığını söylese bilmem hala nefes almaya cesaret edebilir mi? Kinse kin haklı kin. Kocana diyecek kelime bulamıyorum. Bu affedilir yenilir yutulur birsey değil ki sen yanında duruyorsun oldukça iyi niyetlisin bence 
0 oy
tarafından
Çocuğun oğlundan olmadığını söylemesi ne kadar büyük Bi hakaret insan düşmanına söylemez bunu dna yaptırıp suratına atıp gitseydin keşke ayrı eve çıkma şansın yok mu 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Benim kaynana da aynısını yaptı ağzıma geleni dedim. Bi güzel açtım ağzımı 
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Kin yaptiklarini unutamamissin kiiii haklisinda boyle bi durumda ben olsam o kadinin yuzune bile bakmam
0 oy
(231 puan) tarafından

Senin namusuna laf eden torunundan şüphe eden bir kadına iyi niyetlimi olmayı düşünüyorsun bence aklının ucundan geçirme böyle bir kadına kinlenmek, nefret duymak çok normal asıl kin ve nefret duymazsan bunda bir anormal bir durum vardır senin eşin kayınvalidenin bu iftiralarına sessizmi kalıyor kalıyorsa senin eşin postan korkuluğumu ?  Eğer eşin gerçekten sana değer verseydi kayınvaliden bu kötü, iğrenç düşüncelerini aklının ucundan dahi geçiremezdi herşey eşte bitiyor malesef.. sen bunlara rağmen o evin içinde durabiliyorsun ben senin yerinde olmak istemezdim ama olsaydım o evde bir saniye durmazdım.. ! 

0 oy
tarafından
Evet kinalesef bendede var yapılan hicbirseyi unuamiyorum
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Namus söz konusu ise dunyalari serse ayaklarıma daha asla affetmem aynı evdede asla ve asla Kalmam onu gördükçe aklıma gelir
0 oy
(267 puan) tarafından
Namusuna dil uzatmış ne kini ben olsam öldürürdüm kocanda yarım akıllı biri belliki
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Namusunu  laf  etmiş  bebeginin  eşinden olmadığını  söylemiş  ve sen hala  o ewdesin v3 o kocan  olacak  adam  bu durumu  sineye  çekti  tövbe  tövbe 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 630 göst.
0 oy
34 cevap 1,682 göst.
0 oy
10 cevap 923 göst.

Kategoriler

1,439,507 soru

23,666,446 cevap

309,293 kullanıcı

...