0 oy
963 göst.
Diğer kategorisinde (4,851 puan) tarafından

Acaba ne konuşurlardi karımla kavga ettim nasıl davranmalıyım arkadaşlarımla gezecem karım izin vermiyor :D ne dedikodular dönerdi acep yaaa:woot:

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkekler kadınların peşinden gitmekten buraya vakit kalmazdı
(4,851 puan) tarafından
Bı sejilde vakit ayirirlardi bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pugbdeki ısımlerını ısterler birbirlerinden hep oyun oynar oyundan bahsederlerdı kesin:)
(4,851 puan) tarafından
Kocam pug oynamadığı için bilgi sahibi değilim ama eğer böyle bir platform erkek Ler için olsaydı benim kocayida baştan çıkarır oynuna başlatırlar di :)
tarafından
Kesın kız ben bıle bagımlı olmustum hamıleyken doguma yakın silmiştim :(
(4,851 puan) tarafından
:) bilgi oyunu oynamak daha mantıklı geliyor bana
tarafından
Beynım dolu ınankı kaldıramam ogretmenlık yaptım hamıleyken ılk 3 4 ay falan cıdden kaldıramadım keske oyun yerıne kıtap okuyabılsem ama nerdeee
(4,851 puan) tarafından
Bende çalıştım oğluma gebeyken benim işim. Daha ağırdı gerçi ona rağmen çalıştım 3 aylık gebeyken işten attılar beni haklarımı kullanmayayim diye
tarafından
Aa cıddı mısın ne kotu ınsanlar var ya sen nerde calıstın benımde ozeldi adam maas gununde vermıyordu bekletıyordu yarım yarım verıyordu bır de dogrusunu dıyım haram para gıbıydı cunku krndılerını cok ıyı gostwrıyorlardı velılerı cok kandırdılar mudur bana dıyordu hocam nabza gore şerbet gıdın ses etmeyın velı bızım ıcın onemlı hanı ogrencı onemlı degıl bosverın soruyu cozun yanlıssa yanlıs dogruysa dogru gecın dıyordu cok zoruma gıduyordu orayı gorunce dedım buyuk konusmayayım ama asla kızıma gondermem ozel yerlere gıtsın devlette anasınıfına devlette okusun gerısınıde kendım hallederım okadar okudum cocuguma egıtım verırım vala
(4,851 puan) tarafından
Temizlik görevlisi olarak çalıştım ben aklına gelecek herşeyi yapıyordum . Yani çalıştığın okulda ayıp etmiş para var diye sömürmus milleti demekki enistemde özelde öğretmen ama çok şükür bu güne kadar hiç öyle.birsey dediğini duymadım zaten bizlerde özel okullarda okumadık devlete görmek daha mantıklı geliyor bana ha üniversiteye puanın yüksek olur özele git ama ilk okul biraz saçma.geliyor bana
tarafından
Aynen cıdden banada cok cok sacma gelmıstı ya cocuklar okuldan cıkardı oraya gelırdı gynluk derslerı konuları ıslerdık beynı yanar be cocugun ayy cok sacmaydı aklıma geldıkce uzuluyom o cocuklara
Senınde kotu olmus ınsanlar cok kotu ya kolaymı oyle ekmeklerıyle oynamak ya
(4,851 puan) tarafından
İşten cikartildim üstüne 9 bin TL alacagimida alamadım yani
tarafından
Kımsenın yaptıgı yanına kar kalmaz canım Allaha havale et sen
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Ay bişey söyliyim mi ben kesin gizli gizli takip ederdim hahah☺️☺️
(4,851 puan) tarafından
Bende bendeee
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Benimki benle ilgili konusmazdı eminimm❤️ siyaset konusurdu kesn☺️
(4,851 puan) tarafından
Siyaseti bı ben sevmiyorum heralde çok sıkıcı :/
(12,520 puan) tarafından
Bende sevmiyordum gel gör ki siyaset okumus biri ile evlendim ☺️☺️
(4,851 puan) tarafından
;)bol siyaaetler size :) ben karismiyorum :)
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Bence etkrkler bizim gibi het leui arkadaşlarıyla paylaşmaz
(4,851 puan) tarafından
Evet oda bir ihtimal

İlgili sorular

+5 oy
13 cevap 801 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 276 göst.
0 oy
122 cevap 1,166 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 433 göst.

412,734 soru

12,426,677 cevap

45,511 kullanıcı

Kategoriler

...