0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (84 puan) tarafından
Ya benim eşim  çok dağınık  çok pasaklı biktim hatta dün kavga ettim oturma odasında üstünü bırakmış kapının onun de çorabını bırakmış. Kirlisini  sepetin üstüne koyuyor içine atmaya bile üşeniyor. Bornozunu  giyindiği  yerde bırakıyor ben yapmak zorunda değilim bu kadarını da diyorum benim işimi yapmak sana zor geliyorsa yapma diyor ama yapmasam da üst katta oturuyor annesigil  eltimler  falan hepsi konusuyor benim de zoruma gidiyor. kayınbabam bile konuşuyor  kapının önünde bir toprak ta görse buraları  bi supur  diyor napıyorsun  içerde akşama kadar bir çik kapının önüne bak diyor ama içerinin  işi bitmiyor ki disariya  da bakayım eşime  diyorum diyorum yok yine aynı ne yapsam ne desem düzelir 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bilemedim ki konusmussunda anlamıyor demek ki 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla elalem ne demiş hiç umrumda olmadı bugüne kdr kimse içinde kendimi üzüp yıpratamam. Benim eşim benden topludur ama bebekte var yapılmıyo her zaman. Öyle müze gibi değil evim bebekli ev dağınık olur normal. Millet konuşsun umrumda olmaz ki konuşuyorlarda. Bu kadar takma sende ne gerek var kim onlarda onlar yüzünden kendni üzüyosun

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,003 göst.
0 oy
19 cevap 532 göst.
7 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ysf (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,061 göst.
18 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emremra (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 856 göst.

412,690 soru