0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eaim askere gideli 39 gün oldu.  Gittiginde oglumun kırkı yeni çıkmıştı. Oglum büyüyor ama babası yaninda değil. Niz milletin yaninda siginti gibi yaşıyoruz hastaneye gitmemiz gerekiyor babasi yok. Hava guzel oluyor oglumu alip çıkamıyorum kayinbaba izin vermiyor. Cok agrima gidiyor. Cok üzülüyorum evime gitmek istiyorum.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabret askerlik de biter gelir 
tarafından
Hic bitmeyecek gibi geliyor
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Çocuktan önce hatta evlilikten önce gitmesi gerekiyordu malesef biraz sabretmen lazım keşke böyle olmasaydı 
tarafından
Gitmemis iste keske nisanliyken gitseydi
(14,164 puan) tarafından
Allah kavuştursun
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Oysa bu hayat senin ipini eşine bile vermemelisin. Ama seni anliyorum insallah bir an once evine kavusursun. 
tarafından
Bazen mecbur kaliyorsun iste
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Askerliğini  yapmadan  ewlenmeseydin  böyle  üzülmezdin canım  artık  olan  olmuş  askerlik  düştü  ay  sık  dişini 
tarafından
Gönül iste bir sey dinlemiyor
(5,946 puan) tarafından
Orası  öyle  tabi  canım  allh  yardım etsin  sana  tez  zamanda  kavuşursun  eşine
0 oy
(12,688 puan) tarafından
Benimkide oglum 4 aylikken gitti suan oglum 6.5 aylik olacak. Ama şükürki evimdeyim. Allah yardimcin olsun
tarafından
Amin inşaallah
0 oy
tarafından
Canım kendi ailenle konuş annem ya da kardeşim yanımda kalacak evime geçiyorum ben de geç. Allah sabır versin inşallah bir an evvel gecer zaman da kavuşursunuz ♥️
tarafından
Canım gecsem bile faturalar var market var gecim sıkıntısı kosede 5 kurus bırakmıyor biraz tazminat verdiler is yerinden oda anca kiraya yetiyor
tarafından
Kendi ailenin yanında rahat eder misin peki? Birinden birine msj atsan özledik falan diye gelseler biraz da bizde kalsın deseler hem iki tarafı da kırmadan üzmeden sorunu halletmiş olursun
0 oy
(5,216 puan) tarafından

sığıntı gibi neden yaşıyosunuz ki kendi eviniz yokmu birlik miydiniz anlamadım ama ev varsa orda gidin Milletide çekmemiş olursunuz. ayrıca kayınpedere ne dışarı çıkmanızdan :ermm:

tarafından
Cahil kesime hic bir sey anlatamazsin bacım hele benimkiler gibi dediğim dedik insanlarsa . Kendi evimde olsam kosede 5 kuruş kalmıyor bu pahalilikta is yerinin verdiği tazminat oda kiraya gidiyor. Faturalar market nasil altindan kalkayım 3 aylik bebekle
(5,216 puan) tarafından
ozaman birisi sana bişey diyince he he de geç takmamaya çalış zaten 6ay mı ne askerlik az sabret allah kolaylıj verir inşallah
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Kendi ailenin yanına gidemez misn canm? Bir de eşinle konuş dışarı çıkmak istediğinde kayınbabandan izin almak zorunda kalma 
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Askerlik bitince kurtulcaksın kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 849 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kokerem (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde aralikannesi (26 puan) tarafından soruldu

409,539 soru

12,310,134 cevap

38,676 kullanıcı

Kategoriler

...