0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dvlt hastanesnde neden ultrason kagidi vevrmiyorlar genlde isityorum kagit yok diyorlar

11 Cevaplar

+1 oy
(2,187 puan) tarafından
Vermeleri lazim canim benim bos keseyi bile vermişlerdi. Her gittigimde veriyorlardi ben istemeden 
tarafından
Ne guzel ya nerede yasiyorsun sanrm ilden ile degisiyor bn ankradaym vermediler
(2,187 puan) tarafından
İstanbul canim. Çok tuhaf bazi doktorlardan hastanelerden de kaynaklanıyor. Senin istemen en doğal hakkin vermek zorundalar. Hatts doktorum bunları atma dogumda isteyebilirler cok onemli demişti
-Reklam-
+1 oy
(160 puan) tarafından
Devlette vermişlerdi tıp hastanesinde vermemişlerdi işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar 
tarafından
Aynen vllha ya video bile cktirmemisti
+1 oy
(1,431 puan) tarafından
Normalde özele gidiyorum bir kaç kez devlete gittim veriyorlar normalde hastaneyle alakalı galiba 
tarafından
Hmm anladm canm olablir o zaman
+1 oy
(2,849 puan) tarafından
Yok canim veriyolar nasil vermiyokar ben hep.devlete gittim ve aldim
tarafından
Vllaha vermediler cnm ankaradym 3 hastaneye gittm vermediler
(2,849 puan) tarafından
Allah Allah ya vermeleri gerekiyor
+1 oy
tarafından
Ben de Diyarbakır'da gittim vermedi ama Siverek'te gittim istedim verdi
0 oy
tarafından
Bu doktorla alakali canm bn hep devlete gittm doktorun biri vermemisti dokturu degistrdm smdiki doktor hem.iyi bakyor her sordgma cevpta veriyor utrason kagidinida veriyor
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Veriyolar canm bazi makinalar ultrason kagidi cikarmio tusa mi basmk gerkio ne gerekiosa makinalari eski modelse  normldir. Bn de devlete gidiom.onceden her zamn vermiordu bazen veriordu bazen vermiordu  son gittiklermde ben istemeden hep verdi baktimda makinalari yenilenmis :))
0 oy
tarafından
Bn testleri fln hep devlette yaptırdım özele geçtim öyle ksgıt verdiler Ankaradayım devlette hiç kağıt vermiyorlar ysda bana öyle dndk geldi 
tarafından
Aynn cnm ankaradym bn bna hic kagit vermediler
0 oy
(124 puan) tarafından
kz bana da vermediler en son doktora sordum yanit su istemedinki verelim saka gibi 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben uni hastanesine gidiyorum. Kendi doktorumdan istiyorum veriyor veya bir dahakine veriyim diyor olur mu doye soruyor ve somrakinde veriyor. Ama polikinlikteki asistandan istedim. Bana fotografi ne yapacaksin ablacim dedi.. bende hosuma gidiyor bakmasi dedim ama ugrasti vermek icin fakat pozisyon yakalayip fotograf çekemedi. Sonraki polinkinliktede baktim yime ayni asostan var ben istemedim. Bazilari fotograf cekmeyi bilmiyor resmen. Ancak usg fotograflari olcumleri cikti seklimde dosyama ekleniyor oyle kagit.yok deme luksleri yok. Yani bir seferde olmaz belki sonixta hastane bu tur seyleri ihaleyle aliyor ama ikimcisimde yok dediginde inanmam ben.
0 oy
(904 puan) tarafından
Bana  da hiç vermdiletlr

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 911 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,860 göst.