Bak sana ne dicem ben vejeteryanim et balik tavuk tereyag yumurta yemiyorum ama yogurt peynir yiyorum. Di0ger herseyi yiyorum. Balikyagi hapi vitamin demir hapi kullandim hamileligim boyunca. Ve bebegin gelisimi gayet iyiydi. Bunu defalarca belortmeme ragmen kayinpederim e bu cocuk nasil gelisecek nasil gelisecek diye diye benim psikolojimi bozdu. Sanki cocuk etle buyuyo sadece anne karninda. Ki gunumuzdeki tavuklar asiri zararli. Hormon basiyorlar. Neyse anlatiyorum baba gayet iyi yok anlamiyor. Beni mahvetti adam yani. Bebegim gayet saglikli dogdu. Ve iki tane arkadasim vardi kan degerleri cok iyiydi dr demir b12 bile yazmadi onlara canlarim ikiside düşük yapti. Yani saglik denen sey kiloyla onla bunla olculmez. Sen kafana takma. Biliyorum zor. Ha birsey daha geldi aklima ben hamile kalmadan oncede benim coocugum olmazmos oyle diyorlardi. Hayatta hersey et yemek sanki salakliga bak ya. Afrikada su bulamayan zavalli insanlar var onlarin bile cocugu oluyor. Ki ben ilk istedigim anda oldu sukur ki. Senin postuna icimi doktum kisura bakma ama iste mal insan cok sen kafana takma bebeginle mutlu ol. Herkes birsey der. Uzmanin ne dedigi onemli birsey olsa doktor der zaten