0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Kizlar annem 1 aydır bizde 7 ay sonra ilk defa geldi eşim demişti 1 ay kalsın bana farketmez diye bende 1 ay kal anne 7 aydır tek başıma çocukla kosturmaktan yoruldum dedim çocuğunda 7 aylık zaten bo dogumumda görmüştü. Annem geldi daha 2. Gun eşim surat asmaya başladı neymiş 1 ay çokmuş rahat edemezmis anneme bana surat asti devamlı bende konuştum güzelce anlattım ayıp ettiğini söyledim falan düzeldi gibi oluyor tam ufak etek incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere kızıyor televizyonun fişini tam takamamışız diye kızıyor söyleniyor halıyı sildim diye kızıyor kargo yanlış gelmiş ben bu gün farkettim niye dün farketmedin diye kızıyor annem kızmasın diye hatta yanlış gelen kargonun parasını bile ödedi. Annemde bugün bana dedi ki kızım yanlış anlama ama her geldiğimde surat asıyor seni  benim yanında azarlayıp duruyor ben şeker hastasiyim sekerim tansiyonum yükseliyor bu kadar strese gelemiyorum ben gideyim dedi akşamdan beri ağlıyorum adam dönüp uyuyor yemin ederim çocuğum olmasa 1 dk düşünmeyeceğim ya kimse evime gelmek istemiyor gelen arkasına bakmadan gitmek istiyor beni ailemin evine göndermiyor evde 2 gün huzurluysak 5 gün huzursuzuz. Belki düzelir diyorum oğlumu düşünüyorum babasıyla annesiyle büyüsün istiyorum elimden geleni yapıyorum yemin ederim yeri geliyor yemeğini yemiyorum aç kalıyorum ama onun 1 dediğini 2 etmiyorum. Fiziksel şiddet yok ama psikolojik olarak beni çok yıpratıyor ve etrafımdaki herkes bu stres ortamına gelmek istemiyor haklı olarak tek başıma kalıyorum napicam hiç bilmiyorum bi deri kemik kaldım üzüntüden stresten 

8 Cevaplar

+4 oy
(4,852 puan) tarafından
Esim dahi olsa kimse anneme veya evime gelen herhangi bir misafire bunu yapma hakkina sahip degil cocugumda olsa böyle yapan bir adami ben boşarım kuzum allah yardımcın olsun 
(274 puan) tarafından
Bosanmayi düşünüyorum ama ani karar almak istemiyorum düzelir mi acaba diye bekliyorum gittikçe daha kötü bi hal alıyor. Evime kimse gelmek istemiyor annemi babamı özlüyorum onlar da bizi özlüyor eşim böyle aktığı için bi daha gelmek istemiyorlar
(4,852 puan) tarafından
Canim duzelecek insan bunlari yapmaz allah yardimcin olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nankör pislik İnşallah Kendi anasınada beteri yaparlar o zan görür ebesini 

Benim annemde şeker hastasi Okuyunca içim acıdı Allah ıslah etsin kocani nankörler valla İnşallah kaynananda damadindan beterini görür o zaman eşinde anlar
(274 puan) tarafından
Inşaallah insaallah hep dua ediyorum Allahım feraha çıkar bizi diye evlendiğime o kadar pişmanım ki bir gün bile iyi ki demedim
0 oy
(73 puan) tarafından
Benimki tam tersi gelsinler kalsınlar hiç gitmesin der demeseydi ztn görürdü gününü ben anneme böle yapmasına izin vermezdim biraz haddini bilicek  nasıl olsa gitmezsine bakıyor ondan bu tavır böle adamları korkutucaksınız
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun öncelikle. Anası uzakta olup gelcek olsa bakalım borusu otecek mi böyle.. keşke sizi annenle goturcek bir imkan olsa yada gidicez desen korkar mı? Yinede sen tanıyorsun bisey yapar mı oyle dersen sozlu şiddetin yanında fiziksel şiddet
(274 puan) tarafından
Gidicem dedin bir kaç defa her seferinde sen bilirsin dedi
(5,727 puan) tarafından
O zaman o senide gözden çıkarmış çocukta önemli değil onun için anladığım kadarıyla
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım 

Kendi anası gelince napiyor peki ben onu merak ettim 
(274 puan) tarafından
Gayet güler.yuzlu şakacı biri oluyor
0 oy
(125 puan) tarafından
Yazık ne üzücü. Sen eşinin ailesine nasıl davranıyorsun. Acaba sen onun ailesine iyi dabranmadıgın içim mi o da sizinkilere oyle davranıyor
(274 puan) tarafından
Hayır ben onlarla hep.guleryuzlu konuşurum eşimle aram bozuk.olsa bile onlara yansitmam
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Kötü.bir durum annenin yanında.bide bunları yaşaman çok.zor belki de annenin gütmesi daha iyidir daha fazla şahit olmasın bu durumlara ama gönlü.kırık gitmese gönlü hoş tutulsaydı keşke
(274 puan) tarafından
Boşanma kararı aldık ben annemle gidiyorum
(1,343 puan) tarafından
Canım bir anlık sinirle karar vermeyin cocugunuz var mı bilmiyorum ama düşünün kafanızı toparlayın eğer arada çok ciddi şeyler yoksa tekrar dusunun kafanız toparlaninca bir yuva kolay kurulmuyor
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Dur bakalım kim eşini dolduruyorda bu kadar geriliyo annen eşinin namahremi değil neden rahat etmiyomuş biz onların ailesinin yanında masıl rahatsak onlarda öyle olmalı eşine sorbakalım empati nedir biliyor mu biliyorsa kullansın bakalım
(274 puan) tarafından
Boşanma kararı aldık ben annemle gidiyorum canım naparsa.yapsin artik
(5,332 puan) tarafından
Ne çabuk hakkında hayırlısın olsun ama bunun için boşanmada  saçma öfke anında iken karar vermeyin bi kaç gün uzak  kalın bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Lprslan_01 (23 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 102 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 534 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (9,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,571 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,865 cevap

36,610 kullanıcı

...