Kizlar annem 1 aydır bizde 7 ay sonra ilk defa geldi eşim demişti 1 ay kalsın bana farketmez diye bende 1 ay kal anne 7 aydır tek başıma çocukla kosturmaktan yoruldum dedim çocuğunda 7 aylık zaten bo dogumumda görmüştü. Annem geldi daha 2. Gun eşim surat asmaya başladı neymiş 1 ay çokmuş rahat edemezmis anneme bana surat asti devamlı bende konuştum güzelce anlattım ayıp ettiğini söyledim falan düzeldi gibi oluyor tam ufak etek incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere kızıyor televizyonun fişini tam takamamışız diye kızıyor söyleniyor halıyı sildim diye kızıyor kargo yanlış gelmiş ben bu gün farkettim niye dün farketmedin diye kızıyor annem kızmasın diye hatta yanlış gelen kargonun parasını bile ödedi. Annemde bugün bana dedi ki kızım yanlış anlama ama her geldiğimde surat asıyor seni benim yanında azarlayıp duruyor ben şeker hastasiyim sekerim tansiyonum yükseliyor bu kadar strese gelemiyorum ben gideyim dedi akşamdan beri ağlıyorum adam dönüp uyuyor yemin ederim çocuğum olmasa 1 dk düşünmeyeceğim ya kimse evime gelmek istemiyor gelen arkasına bakmadan gitmek istiyor beni ailemin evine göndermiyor evde 2 gün huzurluysak 5 gün huzursuzuz. Belki düzelir diyorum oğlumu düşünüyorum babasıyla annesiyle büyüsün istiyorum elimden geleni yapıyorum yemin ederim yeri geliyor yemeğini yemiyorum aç kalıyorum ama onun 1 dediğini 2 etmiyorum. Fiziksel şiddet yok ama psikolojik olarak beni çok yıpratıyor ve etrafımdaki herkes bu stres ortamına gelmek istemiyor haklı olarak tek başıma kalıyorum napicam hiç bilmiyorum bi deri kemik kaldım üzüntüden stresten