0 oy
703 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Arkadaslar biz esimle severek basladik universitede. Kendisi  bana inanilmaz romantik suprizler yapardi hediyeler vs alirdi. Sonra ben cicek vs icin mesela ne gerek var diye diye körelttim adamı. 

12 Cevaplar

+11 oy
(4,148 puan) tarafından
Giden gelse dedem gelir :-)))) gecmis olsun 
tarafından
Hofff yaaa
(9,647 puan) tarafından
Hdhdhghdh:d :D
(4,148 puan) tarafından
Ahahaha :-) öle deil mii gelmez o adam
(2,265 puan) tarafından
Ahaha ne güzel yorum:)
(4,148 puan) tarafından
:-)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
En sinir oldugummm şey ya naz dan da anlamıyor lar ki dil ucuyla deniyor o ne gerek var dimi bence bı çiçek resmi göster yaâa askm baksana eşi sürpriz yapmış falan de 
tarafından
Asla etkilenmiyor oyle seylerden denedim. Diyorki gercekten istiyor musun alayim sana. Ne bu domates mi aliyorsun. Oyle diyinceds olan hevesim kaçıyor
0 oy
(125 puan) tarafından
Başta herşey farklı oluyor canım benim eşimde öyle. İhtiyacın olanı alalım filan der. Ama zamanla meşgaleler artıyor ne kutlama ne sürpriz ortadan kalkıyor. ben de önce takıyordum ama bosver üzülme. Sen de ona sürpriz yapmazsın. O takmıyosa sen de takma oluruna akışına bırak böyle canını sıkmıs oluyorsun beklentiye girince üzülen sadece sen oluyorsun 
tarafından
Cok haklisin. Insan eski zamanlari cok ariyor ama maalesef giden gunler geri gelmiyor
0 oy
tarafından
Bende eşime çok derim alma evim çicek bahçesi oldu diye, ama huzurun varsa bi tane çicek te eksik olsun 
tarafından
Cok sukur ki huzurda var sevgi saygi da asla ona bu yuzden kızmam  ama icten ice de bekliyorum ne bileyim
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Aynısını ben yaptım durup dururken iş yerime sırf mutlu olim diye çiçekler yollayan adam doğum günümde sevgililer gününde hiç bise almadı neden çünkü sürekli çiçek alma gerek yok kıyafet alma çok var taki alma takmiyorum diye diye konuşa konuşa soğuttum adamı şimdi de üzülüyorum 
tarafından
Aynı durum işte :(
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Konuşarak isteklerini dile getir  ve zamanı bekle  ol afı geçmişi konuş evlenmeden önceki halinizi özledim o zamanalrı de belki anlar
tarafından
Deneyecegim. Gercektende ozluyorum o gunleri
(5,328 puan) tarafından
Bunu ifade ederek dile getir bazı erkeler dürtülmeyi seviyor sende senin herifi dürt işe yarar belki
tarafından
Insallah
0 oy
(19,141 puan) tarafından
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler. Etkenlerim çoğu sevgililik veya nişanlılık döneminde böyle romantik görünüyorlar gözümüze ama evlednikten sonra her şey değişiyor. Bunun senin gerek yok dememle de ilgisi yok. 
tarafından
Kopruyu gecincede bi.muddet devam etti sonra tik yok
0 oy
(397 puan) tarafından

Ne nişanlı iken ne şimdi asla hediye görmedim İnan nişanlı iken bana ben hediye sevmem sen bana alma ben sana almayım dedi öküz şimdide almaz ne bir çiçek ne başka bişey doğum günümde pastayı bile benim söylememle alır :O

tarafından
En azindan adam net. Yapipta biraksa daha kotu emin.ol
0 oy
tarafından
Aslında başka şekilde söyleseydin çiçek almayıp başka şeyler alırdı mesela benim evim çiçek dolu hala eşim çiçek almak istediğinde alıyor ama daha çok altın ve ihtiyacım olan şeyleri gözetip alır yada farklı şeyler yavaş yvaad asila milletin kocası su bilekliği almış şunu almis
tarafından
Diyorum da etkilenmiyor gercekten.
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Onun değişeceği varmış canım boşa uğraşma
tarafından
Haklisin galiba
0 oy
(6,920 puan) tarafından
İşte geçmiş olsun giden gitms :)
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Tavayla gerinip ense kokune serce vur. Sıfırlandı sıfırlandı, sıfırlanmazsa zaten yapacak birsey yok artık =) 
tarafından
Hahahh bi deniyim ama kıyamam yaaa neyse :)
(12,022 puan) tarafından
Ben benimkine ya hak diye bagırıp ucan tekeme atasım var
tarafından
Haklisin bazen bende oyle oluyorum. Bakalim evlilik yildonumu var ondada bir *** olmazsa bende aduket çekecem

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 555 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 874 göst.
+2 oy
12 cevap 669 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 278 göst.

Kategoriler