0 oy
767 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kızlar çevremde çok gördüm ilk çocuğum çok uslu ona kandik hemen bidaha yaptık ama ikincisi çok fena çıktı falan diyorlar :D

Eşimde diyorki herkes ilk çocuk uslu diye kanıp yapmış bizimkide yaramaz ilk cocuk belki ikinci uslu olur falan diyor sizin bebeler ne durumda :angel:

33 Cevaplar

0 oy
(413 puan) tarafından
Benim çevremde de hep tam tersi ilki kasırga ikinci bahar meltemi gibi :) böyle olursa iyi ya ikinci çok mülayim olur diyorum gülüyorlar :)) algı ile alakalı bence 
tarafından
Belki de olabilir
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından

Bizim ilk bebeğimiz  burnumdan getiriyo çok huysuz çok ağlıyo daha 2 aylık eşim ikinci böyle olmaz bitane daha yapalım diyo  uslu olacağını sanmıyorum ama :D

tarafından
Eşimde öyle diyo bu yaramaz ya ikinci uslu olur diyor
(3,282 puan) tarafından
Bilmiyorum napıcaz valla
0 oy
(2,128 puan) tarafından

Kızım çok uslu ona kanarak bida yaptık bakalım 4 ay sonra beni neler bekliyo :'(

tarafından
Haha sende kandin geçmiş olsssun
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ahaha valla cevremde öyle olan da var olmayan da. Ama benim ilki zaten canavardan hallice olduğu için ikiyi yaparsam da kendi essekligim olacak :):)
tarafından
10 aylık hhshs ama bu ay hamile kaldım galiba
(2,265 puan) tarafından
Anam küçükmüş kiz. Benim 8vucuk aylık en az 2 sene istemiyorum
tarafından
Küçükte yaptık bisiler hshsh bende istemiyodum ama ne bileyim işte daha test de yapmadim adetin geçmesini bekliyorum
(2,265 puan) tarafından
Benim ilki kazaraydi anlarım seni Ahaha:) kısmeti varsa geliyor bebiş. Hayırlısı olsun canim olmussa da beraber büyürler artık:)
tarafından
Öyle hayırlısı
0 oy
tarafından
İlk cocugum hareketli gazlı kolik yaramaz iki dk nefes aldırmayan bir çocuk.

İkinci çocuğum eline vur ekmeğini al sessiz sedasız kendi halinde bir çocuk.

Ama ikisi de bnm ballı lokmalarim :)
tarafından
O hep öyle nasıl olursa olsunlar ballar bal
0 oy
(12,285 puan) tarafından

Kesinlikle katiliyorum ablam cok usluymus ben canavar :D eltiminde ilk oglan çok usluydu ne guzel bana zarari yok desi yapti simdi 2.kök sokturuyo valla. Kendi topuguma siktim tam rahata ermistim diyo :D

tarafından
Hahaha aynen ya
0 oy
tarafından
İlki yaramazdı ikincisi daha uslu 
tarafından
Genelde böyle galiba
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Bı tane oğlum var canımdan can aldı doğduğundan beri cok beter bir çocuk ikinci çocuğu büyük konusmiyim ama belden aşağımi kesip kadinliktan istifa ederim yine de yapmam Allah olmayana isteyene bakabilecek olana versin
tarafından
Ay kiiiz çok büyük konuştun öyle deme hayırlısını iste amin Allah isteyen herkese versin
(3,572 puan) tarafından
İşte ondan büyük konusmiyim dedim hata kaza olur ama isteyerek olmaz
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(304 puan) tarafından
Ben ben ben oglum aşırı usluydu hatda eve iş bile aliyordum bir duşün arada aglayinca heee şöyle arada agla be oglum evde bebek sesi duyalim derdim bu gazla oglum 6 aylikken kizima hamile kaldim hemde isteyerek ammmmmmaaaaa bu pirensesss varya ne muzur cikti gece uyumaz hic daha yeni yeni duzene giriyo 8 aylik fena huysuz ama 
tarafından
Evet genelde durumlar aynı herkeste
0 oy
(579 puan) tarafından
Benim ilki çok sakindi çok akilliydi ortanca olandan bebekliginden beri çekiyorum şuan 6 yaşında ve hala çekiyorum felaket bişey biri istese üstüne para veririm diyom ☺️☺️
tarafından
Haha öyle deme ya yazık kız jdhsh
(579 puan) tarafından
Kız valla çok yaramaz beş dakkika durmaz çok ağlar çok inattir yakında evi yakmasindan korkuyoruz o derece bide kız bu ☺️☺️
tarafından
Yaparlar valla ya şimdiki çocuklar hep öyle inanki
(579 puan) tarafından
Valla simdikiler fena bunu biliyorum :))
0 oy
(2,055 puan) tarafından
İkincimiz ilki erkekti ne zamanki ayaklandı başladı yaramazliklar ikincim kız henüz küçüğüz 6 aylık olacağız ben ikinciye hamile kalırken inşallah oğlumun birazda olsa zıttı olur çok yormaz dedim şükür şimdilik öyle bakalım ileriki aylarda ne olacak bugünlerde biraz hareketliyiz ama i da normal artık:)
tarafından
O normal tabi
0 oy
(78 puan) tarafından
Bız de ilki uslu diye ikinciyi yaptık daha ikinci doğmadan birinci yaramazlasti :) sana güvenip kardeş yaptık pişman ettin bizi diyoruz gülüyor:)))))
tarafından
Hshshshs
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Kızım çok ağlardı ama usluydu oturduğu yerden kalkmazdı ama oğlum oyyyyyy maşallah 5 dakika yerinde durmaz hiç ağlamaz ama çok yaramaz paşam maşallah <3 yanii ilk çocuktan sonra ikinci tam tersi oldu 

tarafından
Bizimde ters olursa uslu olur kız sevindin bak şimdi hdhshs
(1,929 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 555 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Mrvgul (3,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 254 göst.
3 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 441 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

406,425 soru

12,186,960 cevap

36,694 kullanıcı

...