0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ve zayıflama ilaçlarından zehirlendim ölüyorum 3 gündür. hastaneye gittim kanımda çıktı mide koruyucu verdi 4 5 gün sürecek dedi ama mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı bittim resmen. kefir iciyorum ayran iciyorum ama bir şey yedigim an midem daha beter oluyor bildiğiniz iyi gelen bir şey var mii

8 Cevaplar

0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bol bol yoğurt ye canım zehirlenmen gider geçmiş olsun 
tarafından
yedikçe kötü oluyorum karnım acıyor artık az daha devam etseydim ölecekmişim onu anladım
(1,585 puan) tarafından
Ağrımayan başını agrittin kız insan öle şeyler kullanmaz bilindik mi bari soylede diğer arkadaşlarda içmesjn
tarafından
diğer postumda var canım isimleri
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten zayıfsın sen derdin neydi acaba tam dayaklıksn
tarafından
ah ah hiç sorma ölüyorum iki çocukla bu halim dayanılmaz yardim edenim zaten yok
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Tavada yagsız birşekilde ekmekleri kızart ye kuzum bende gıdadan zehirlenmişti midem anca toparlandı
tarafından
evi bir şeyler götürüyor ama hiçbir şey yapamıyorum kahvaltı yaptım onu bile çıkardım dayanamıyorum artık
(5,330 puan) tarafından
Limon sık biraz iç  dediğim bi bende öyle toparlandı
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Ne gerek vardı ilaç içmeye geçmiş olsun cok
tarafından
bende bu soruyu kendime soruyorum ama çok geç
(1,447 puan) tarafından
Bidaha içme canım farklı yöntem dene
tarafından
onu da denemicem umrumda değil kilolarım
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ilk defa gördüm ilaçlarını. Sadece tavuk suyu çorba öneririm ayağa dikiyor insanı 
tarafından
ah kuzum yapacak insanim yok kendi başıma uğraşıyorum kahvaltıyı zor yaptım çocuklarla
(13,306 puan) tarafından
Allah şifa versin canım
0 oy
(13,453 puan) tarafından
Ya şimdi baktım postuna cidden içtin mi kuzum onları ya. Miden de acısa yoğurt ye zayıflamanın en net yolu yediğine dikkat edip sporda istikrarlı olmak kuzu geçmiş olsun 
tarafından
içtim ama sadece bir gün kullanabildim yani kesinlikle iki gün kullansaydim şu an yoktum
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Zayiflama ilaci bilmem çayına yanaşma asla. Bende kiloluyum ama bu yöntemlere tercih etmedim etmem de. Sağlığından daha önemli değil kilo. Tuzlu ayran iç ılık ılık 
0 oy
(776 puan) tarafından
Tahin helvasi ye toksinleri zararli maddeleri attirir

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,074 göst.
22 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 420 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu

412,694 soru

12,425,462 cevap

45,453 kullanıcı

Kategoriler

...