0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (6,687 puan) tarafından
Kizlar ben giyime onem veren insanim..çocuklarimida elimden geldiyince guzel giydiririm..kim gore çocuklarimin kuculmuşlerini ister ben kimseye vermezdim kiyamazdim yani bi ton para veriyorum elim gelmiyo her adama vermeye..bi komsumuz var durumu iyi yani evi arabasi her şeyi var ama çocuğunu çok kotu giydirir..kişin ortasinda yazlik mont giydiriyordu bende durumu yok diye düşündüm oğlumun tüm kuçulmuş giysilerini verdim ona..ama hala ayni çok kotu giydiriyor hic zevki yokmuş bunu anladim..ben hep yikar utuler hatta montunun tüylerini bile yikarken tarar fönlerim şık dursun diye..ama şimdi o giysileri olar oyle kullaninca verdiyime cok cok pisman oldum..az once bana mesaj atmiş ablasinin kizi olmuş benim kizin küçülmüşlerini istiyo hic veresim yok..mesaji okudum cevap vermedim umarim anlar..

Siz kuçulmuş giysileri napiyorsunuz?

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Açıkça söyleyeyim benim bir tane oğlum var eltimin 3 tane çocuk bir tanesi kız bazen bir araya geliyoruz kış ayında kısacık tayt giydiriyor üzerinde incecik penye sadece mont dışarıya çıkınca çok çocuk yapmak marifet değil yıl olmuş 2021 hala çocuklar ser sefil geziyor lafım durumu olmayana değil oluota çocuğa adam akıllı bakmayana  bende senin gibi düşünürüm veriyorsam benim gibi özenli temiz giydirmiyorsa birde benim gözümün önünde böyle görürsem ben kendime saygısızlık olarak sayarim..

Benimde ilk çocuğum erkek eltimin üçüncü oğlan oldu kocası eşime büyük oğlanın küçükleri size verelim sizde onunkini verin ben kabul etmedim saklıyorum belki ikinci erkek olur sıfır kullanılmamış çoğu eltim pis pis gezdiriyor alıp giydirmem dedim hatta dengesiz kaynanam kaç kere sordu yine vermedim bence haklısın bazıları laf olsun torba dolsun diye konuşuyor
(6,687 puan) tarafından
Tamda soylemek istediklerim ama yok bazilari nerelere cekiyolar yok annelik giydirmekle olmazmişda yok şoyleymişde..
Bide ben verdiyimde gozum olsa zaten vermem..sadece deyer vermediyini goruyorum vermek istemiyorum....
Hemende konuyu maddiyata bagliyorlar en cokta ona kiziyorum..valla oyle insanlar varki ikinci el giysini bile oyle diydiriyorlarki sanarsin yep yeni
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Duruyo bi kösede.  Yakinimin cocugu olur durumu olmazsa ona veririm 
(6,687 puan) tarafından
Bende gercekden durumu olmayan birine vericem artik
tarafından
Kiz disardan bakinca nerden bilicektin sende
(6,687 puan) tarafından
Aynen ya tanidikca goruyorum hic ozenmiyo çocuğu için..bakim yapmiyo
tarafından
Napcan cnm herkez bizmi . Herkes saldim cayira Mevla m kayira kafasinda
+1 oy
(3,118 puan) tarafından
Bı tanıdığıma söz verdim ona vercem de. Ben bazanin altına koydum 2.bebege inşallah
(6,687 puan) tarafından
Ben tek oglum olunca oyle yapiyordum simdi kiziminkilarda var yer bulamiyorum koymaya..bi daha birine verersem eyer gercekden durumu olmayan birine vericem
+1 oy
tarafından
Verdim ben bi bskasinaa de verme. Ben acikcasi pandemmiden dolayi cok disari şık kiyfet almadim bebege ki zaaten 2.5 aylik. Amaa guzel orguler ordurduk aiilecek hani instagramdaki sayfalara cok tatli tulumlar setler. Giydiremesem bile saklayacaam
(6,687 puan) tarafından
Bende gercekden ihtayaci olan birine vericem artik
+1 oy
(413 puan) tarafından
Başkasına söz verdiğini söyle. İstemiyorsan vermek zorunda değilsin ben de ihtiyacı olan birine veriyordum. Şimdi Bi derneğe veriyorum 
(6,687 puan) tarafından
Bende ihtiyaci olan biri bulursam veririm ihtiyaci olmayan birine asla vermem
+1 oy
(2,256 puan) tarafından
Ablamin ccklarina veriyorum kzuum onların dışında cidden bende kıyamıyorum hepsi marka ve temiz kıyafetler sonuçta 
(6,687 puan) tarafından
Aynen valla gercekden durumu olmasa anlarimda durumu ola ola almiyo çocuga +ne verdiysem çok kotu kullaniyo
(2,256 puan) tarafından
Allah ıslah etsin o nasıl anne
+1 oy
tarafından
Benim eltim de öyle hiç dikkat etmez kızlarına He o yırtık şeyler giydirir o kadar güzel şeyleri varken nerde kötü kirli yırtık varsa onu giydiriyor en nefret ettiğim şey varken giydirmiyor gören yok sanar ama kocaman 6 kapaklı dolap kıyafet dolu yine de giydirmez 
tarafından
:) inşallah ♥️ şimdiden bir sürü hayal kuruyorum onu giydirecem bunu giydirecem diye
(6,687 puan) tarafından
Kiyamam ya❤❤❤..kac haftalik oldun?
tarafından
Adet tarihine göre 10 hafta 4 günlük oldum :)
En son ultrasona göre ise 9 hafta 3 günlük oldum pazartesi günü randevum bakalım ne olacak  :) 2 hafta geriden geliyor bir hafta düştü inşallah bu sefer günü yakalar
(6,687 puan) tarafından
İnsallah hayirli haberlerle gelirsin canim❤
tarafından
Inşallah canım Allah razı olsun
+1 oy
(2,302 puan) tarafından
İlerde tekrar çocuk düşünüyorsam vermem. Yada başka yakınıma vereveksem de vermem.  Ve anlattığın gibi insanlardan nefret ediyorum ediyorum. Özellikle olmasına rağmen kötü giydirenler çocuğunu onemsemeyenler... 
(6,687 puan) tarafından
İşte soyluyorumda bazilari anlamiyo konuyu nerelere cekiyolar..hemen maddiyata bagliyolar..valla oyle insan taniyorum durumu hic yok ikinci el paltarlar giydiriyo ama oyle guzel giydiryorki sanarsin yeni alinmiş..benim soylemek istediyim bu
(2,302 puan) tarafından
Benim de bir tanıdığım öyleydi canım eşi çok iyi çevrede de tanınmış bir avukattı maddi olarak da çok çok iyidi ama karısı çocukların cırcırtı neredeyse sırtına gelen zibinlari giydiriyordu. Ama görsen kadın hep en iyi markalar en son çıkan telefonlar. Zevk de önemli mesela dediğim kadının zevki yoktu ne kıyafet konusu ne ev eşyası. Baktığın zaman kıyafetleri çok pahalı markalar ama hiçbir kıyafet kendini göstermiyor şık durmuyordu. Kombin yapamıyordu. Ve ben senin yerinde olsam kadına vermem. Çünkü veriyorsun giydirmiyor. Yada ev de giydirip insanların içinde giydirmiyor. Şimdi de başkası için istiyor. Zamanla sa.lak yerine koyup daha çok ister
+1 oy
(7,792 puan) tarafından

En guzelini ben yapiyom :D asiri pahalo almam en fazla 50 vermisimdir kiyafetin tekine kirlense leke cikmasa atarim ama daha 4 aylik :D 

Hele esim zibina kakasi bulassa çöpe attirtir makineye attirtmaz bile yeni aliriz der ahah 

Oyle cok paramiz da yoktur ama cocuguma bakatim ama su var bn takim giydiririm iki dk sonra kusar ustunu değişince takim bozulur yani canim 

Hem sen vermişsin Allah rizasi icin verdin say böyle dersen günahına da girersin kadinin 

(6,687 puan) tarafından
Bak benim verdiyimde gozum yok olsa zaten vermem..yuz yuze geliyoruz hic diyilse insan bir utu cekerde giydirer..bence bana yaptiği saygisizlik
(7,792 puan) tarafından
Bn hic hi kiyafetini utulemiyirum cocugun kndiminde oyle ütü gerekmeyeni utulemrm verdiginde gozun var demedim zaten bu da saygısızlık değil senden zorla almamis kadin vermissin helal hos olsun de gec bidaha da verme canim bunu dusunerek kemdine yazik edersin
0 oy
tarafından

Baya birikmişti ebeye sordum ihtiyacı olan biri varmış ona veriyorum kızı mehlikadan 3 ay küçük 

Ben Allah için veriyorum kızımın hayrına nasıl kullandığı beni ilgilendirmez
(6,687 puan) tarafından
Durumu olmasa ilgilenmem ama durumu ola ola aliyo benden bide verilene saygisizlik gibi algiladim ben
0 oy
tarafından
Verdiğim birşeyde asla gözüm yoktur o benden çıkmış sonuçta veriyorum hep bende hm LCW DeFacto ebebek hep buralardan alıyorum ama marka şunu diye asla nitelendirmedim ister ihtiyacı olsun ister olmasın paylaşmak güzeldir asla fasatlanmam 
(2,390 puan) tarafından
Fark ettim kuzum sen kendin için demişsin yanlış anlamış boşverrr önemli değil :)
(6,687 puan) tarafından
Bence sen takilmişsin hala anlayan anladi anlamayanda kendi bilir...ben hic fasat kelimesin kullanmam kaldikide fasatlanam..
Allah biliyo benim içimi senin bilip bilmemenin anlami yok..

Sirindn sana yorum yapmiyorum bile muhatapim deyilsin
(2,390 puan) tarafından
Kadın sana fasat falan dememiş boş boş uğraşma kimseyle hele benimle hiç :)
(6,687 puan) tarafından
Kadinin avukatimisin??onunla benim aramda sen neden maydanoz oluyosun?
(2,390 puan) tarafından
Anlama kıtlığını gideriyorum diyelim :)
0 oy
(28,826 puan) tarafından

Ben veririm ne şekil kullanırsa kullansın alâkadar etmez takılma.

(6,687 puan) tarafından
Yok daha vermem..gercekden ihtiyaci olan birini bulursam veririm
0 oy
(968 puan) tarafından
Valla kaldırdım daha ilk çocuğum çünkü . İlerde olursa inşallah ona giydiririm. Temiz temiz koydum .
(6,687 puan) tarafından
Bende 2tane artik düşünmuyorum çocuk bu yuzden evde kalacağina ihtiyaci olan birisine vereyim dedim ama yanliş secim yaptim
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Vermişsin gitmiş verdiğinin lafını yapma bence yapacaksan vermeseydin o zaman. Bide çocuklara iyi bakmak kıyafetle giydirmekle ölçülmez kiyafete özenmiyor olabilir  bu onu ilgilendirir bunu bence sen yargılamamalısın vermeyeceksende açık açık söyle veremem diye  cevap vermemek saçma olur
(6,687 puan) tarafından
Zaten verdiyimin lafini yapmiyorum algilama görüşün bu kadar ki bunu algiliyorsun..
Bir anne çocuğunun saçini bile taramayacaksa kişin ortasinda yazlik montla dolandiracaksa kiyafetine utu cekmeyecekse nasil olacak?valla ben çocuguma ozenerim her çocuk guzel giymek ister..
(1,343 puan) tarafından
Bunu buraya yaziyorsan eğer ger görüşe saygı duymak zorundasın senin gibi düşünenleri anlayamıyorum hiç bende çocuklarıma özenirim evet ama bu kıyafetle yada maddiyatla ölçülemez sen çocuğunu iyi giydiriyorsun diye iyi anne olmuyorsun bunun farkina var önce. Ben hiçbir zaman çocuklarıma iyi giydirdim diye kendimi iyi anne olarak görmedim onemli olan nasil annelik yaptığım nasıl yetiştirdiğim geleceğe nasıl çocuk yetiştirdiğim önemlidir . Eğer ger görüşe saygı duymayacaksan yazma burayada herkes duymak.istediğini söyleyecek değil.
(6,687 puan) tarafından
Sen once dogru algila ben kadina kotu bir annemi diyiyorum ben çocugina ozen gostermiyor dedim sen neden qocundun??postdan kenar yapilan yorumlara boyle cevap veririm beyenmiyosan bi daha yorum yapma..
(1,343 puan) tarafından
Anlıyorum gocunmak değil ben öyle bir anneyim ki en son gocunacak insanım buna sana tutup anneligimi anlatacak değilim ben. hepimiz anneyiz ve bir anne olarakfalan o kadının yüzüne.bunları söyleyebilir misin yüzüne duysa ne kadar üzülür zevksiz demişssin bide kadına insanlarin yüzüne soyleyemeyecegin şeyi arkasından da konuşma dediğim gibi hiç sevmem bu tarz  insanları bide komşun senin ve bunları.bilmeden seninle komsuluga devam edecek komşun olmak hiç istemezdim daha da yazmıyorum nasıl biliyorsan öyle yaz burada bana carlayana kadar git o kadının yüzüne söyle bakalım söyleyebilirsen bunları.
(6,687 puan) tarafından
Kadindan korkacak deyilim her halde soylemiyorsam kalbini kirmamak için soylemiyorum bu 1...ikicisi ben seningibi insanla birak konşu olmayi muhattap bile olmam..hadi sana bye
0 oy
tarafından
Ben belediye topluyordu oraya verdim çok iyi durumda ise satın dolapta filan 
(6,687 puan) tarafından
Azeriyim canim keske burda da olsa versem..yok canim kiyamamki satmaya durumu olmayan birine veririm
(866 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
dolap uygulamasından aliyorum bende ..
(6,687 puan) tarafından
Canim ben azeriyim keske yakin olsakda versem
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Kıyafet dolu oluyor her yer o yüzden hemen elden cikarrim bi ihtiyacı olana verrim....
(6,687 puan) tarafından
Bende kiziminkiler elimde ihtiyaci olan birini bulursam ona vericem
0 oy
tarafından
Giysi kumbaraları var veya muhtarlığı bırak onlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor 
(6,687 puan) tarafından
Kiz azeriyim bizde oyle muhtarlik falan yok
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Ben verdiğim kıyafetin ardını aramam ister kullansın ister yaksın o artık onundur. Verıyorum ihtiyacı olan birini bulunca. 
0 oy
tarafından
Ben kuran kursuna veriyorum orda hocalar ihtiyacı olana veriyorlar 
(6,687 puan) tarafından
Bizde yok ki oyle yerler
tarafından
Senin niyetin önemli olan ver komşuna o ister temiz kullansın ister kirli onun sorunu sen iyiliğini yap verecek başka yer yoksa
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Ben veriyorum karsimdakinin nasıl giydirdigi beni hiç ilgilendirmez ben Allah rızası için veriyorum gerisi onlara kalmış 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 513 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
1 Şubat 2021 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 941 göst.
8 Ocak 2024 Aile kategorisinde Havin06 (2,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 247 göst.