0 oy
1,576 göst.
Diğer kategorisinde (2,865 puan) tarafından
Aylardır kullanıp güvendiğim hatta güvenip numara bile verdiğim burda, rahatça derdimi sıkıntımı paylaştığım bi platformu ne hale getirdiniz pes. Profil resmimi bile kaldırdım. O kadar güvensiz samimiyetsiz oldu ki artık burası durulucak gibi değil. Şu saaten sonra merhaba merhaba yani. Bu nedir birine güvenip derdini de mi anlatamıycak insnaalr. Postları mı bile silmeyi düşünüyorum şuan. Dost düşman belli değil. Kadının en büyük düşmanı kadın olmamalı ayıp gerçkten. Burda birbirimize ihticamız varken nelerin peşindesiniz. Böyle devam ederse bende silicem. Öyle tepem attı yani

29 Cevaplar

+1 oy
(834 puan) tarafından
Aynen valla resmen boku çıktı buranın kimseye güvenip numara vermiceksin sonra sonucları kötü oluyor allah herkeze akıl fikir versin 
(97 puan) tarafından
Sizin esleriniz yine izin veriyor ben numarami asla kimseye guvenip vermem inanir misjn esim ve ailem disinda arkadaslarimda bile numaram yok cünku kimseye guvenilmez ozellikle bu zamanda
(834 puan) tarafından
Bende vermem valla bugün dostum ama yarin düşmanım olabilir o yüzden kimseyle fazla samimi yüzgöz olmamak lazım ben buraya guvenipte kimseye numaramı vermem
(97 puan) tarafından
Aynen oyle olmasi gereken bazen bir telefin bir numara bile insanin yuvasini bozabiliyor ondan dikkat etmek.lazim
(2,865 puan) tarafından
Valla ben bunu geneleme yapamam. Çünkü burda tanıyıp reel görğştğpğm mükemmel inslar var. Hepsi de bir birinden iyi kızlar sizden iyi olmasın. Yani herkesi bir tutamayız ama zaman da kötü tabi. Rabbim kimseyi şaşırtmasın. Bu zaman da seçici olmak lazım herkesi dost bilmemek lazım
(97 puan) tarafından
Tabikide iyi olan bir süru bayan var ama iste o cok sevip guvendigimiz insanlar sirtimizdan vuruyor çünku bunun tecrubesini malesef yaşadim ondan bana ders oldu
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hayrdir ne oldu canm  nedn  boyle dusunyn 
+1 oy
(1,063 puan) tarafından
Bende gitmistim ama geri geldim. Düşündüm ki kimseye firsat vermemeliym cunku burayi seviyorum evet son zamanlarda bozuldu ama iyilerde var arada.. 

Zaten gruplasmayi anlamiyorum ben sanki mahalle cetesi kuruyorlar ne gerek var gruplasmaya Allah askina sanki kan davalari var birbirlerinden intikam alma cabalari falan 

En iyisi fazla samimi olmadan sohbet muhabbet vakit geçirme..
(1,449 puan) tarafından
Hay yaşa gruplaşma burda çok fazla
tarafından
Hic kimseyle samimi olmaya gerek yok bence
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Malesef oyle bi derdini  anlatmaya korkuyo insan numara verilir ever samimi olursun vs ama bu gurup  icinde isteyenelr var 

Kac yasinda insanlar dur yapma dan da anlamıyor lar sabahdan beri gizlediğim postun haddi desabi yok gormeyin birbirinizi diyorum anlamıyorlar 
(2,865 puan) tarafından
Yuva bozmaya kadar ilerletiler artık. İnsan bu saaten sonra nasıl derdini anlatsın ki. Kalkıp buraya bişi yazsam yarın öbür gün instagram da şurda burda benim eşime çarşaf çarşaf serğlmeyeceği ne malum ki. Şükür benim bişeyim yok ama farzet ki oldu yani hayat bu. Ne hale getirdiler şu güzelim uygulamayı ya
(12,778 puan) tarafından
Aynen haklısın burda yeri geliyo anne baba elti vs anlatılıyor gercekten yuvads bozulur daha kotu şeyler  de olur  sevmediklerimizi gormemezlikden gelmek  lazim
(2,865 puan) tarafından
O yüzden resim bile kaldırdım yani bugün yapılan olaylar yarın kim bilir kime. Kimseyle ters de düşemiycez anasını satayım birine bi yorum yapsak bilenir gider neler yapar bunu gördük bugün. Emsal olsun da bundan sonra ona göre davranalım gerçktende
(12,778 puan) tarafından
Aynen oyle sonra niye hic dostun  yokdiyolar
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Yine ne oldu ki
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kesinlikle bayanlar burda dertlesilip ne varsa onu dokuyor burda çok üzücü hele ki gruplaşma buna da karşıyım yeni eski muamelesi daha kötü 

Herkesin bir fikri var herkes aynı görüşte olamaz buna saygı duyulmali
(2,865 puan) tarafından
Yeni eski diye genelleme yapamam ama bazı yeniler gerçekten çok sivri buraya göre eskilerde de var tabi. 2 3 tane dengesiz yüzünden işte eski yeni kavgaları çıkıyor
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Benim de burda kimseye güvenim kalmadı artık herkes çok samimiyetsiz geliyo eskisi gibi girmiyorum o yüzden. Hele bu son olaydan sonra bende profil resmimi sorduğum soruların bi kısmını kaldırdım.
(2,865 puan) tarafından
En güzeli kaldır valla kimseye güven kalmadı ki bugün onlara yapılan yarın kim bilir kime yapılır
(2,334 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Kızımın fotolarını bile kaldırdım
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Gitme biyere.. 3 5 boş yüzünden 
(2,865 puan) tarafından
Şu güzelim uygulama ne hale geldi yA
0 oy
(786 puan) tarafından
İnsanlar cokk garip birbirlerine giriyolar
(2,865 puan) tarafından
Girse iyi iş eşlere kadar gidiyor artık. Yuva bozulur bu yüzden yazık günah
0 oy
tarafından

bugun bende yorumlari postlari okudukca uygulamayi silmeyi dusundum inan girip kimseye cevap yazmak bile icimden gelmiyor artik eskiler gitti nerdeyse iyi niyetli yeni girislere sozum yok ama bazi yeni girislerin ne icin girdigi ne halt yedigi belli degil bende eski postalari silip cikiyorum bu gece hoscakalin canlarim :(

(2,865 puan) tarafından
Eskiyi özler oldum inan... Eskiden başkaydı herşey sohbetimiz dostluğumuz en azından samimiyet vardı
tarafından
ben silmeye basladim canim eski sorularimi
0 oy
(5,936 puan) tarafından
1 yıldır buradayım grup lar oluştu numaralar verildi 1 kere de demedim benim numaramida alin whatsaap grubuna dahil edin diye gerçekten gökçen i gördük bugün rezillik diz boyu. Hergun giren ben saat  başı neredeyse artık gunde e kere girer oldum çok cırkı cikti buranın 
tarafından
Burda numara verilmesi çok saçma bi olay gerçekten şaşırdım
(2,865 puan) tarafından
Benim burda tanıyıp reele taşıdığım çok kişi oldu hepsi de şükür çok iyi insnaalr aile olduk hepsiyle. Genelleme yapamam çok güzel insnaalr tanıdım burda hepsi canım ciğerim dostum ama bugünden sonra yeni arkadaşlıklara kapalıyım yani.
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Haklısın adaşım valla artık başka yere gidiyor bunun sonu kuzum 
(2,865 puan) tarafından
Yuva bozuluyor neredeyse. Sosyal medya gerçekten çok tehlikeli
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım benim neler yapıyorlar Hatice ye kızı tehdit ediyor resmen pislik
0 oy
tarafından
Gitme nereye gidiyosun öyle tipler gitsinler asıl 
(2,865 puan) tarafından
Öyleleri gitmez canım onların amacı o zaten niye gitsin. Bizlerde onların pisliği bulaşmasın diye mecbur kaçmak zorunda kalıyoruz
tarafından
Haklısın valla ben bu yüzden ne foto koyuyorum nede numara veriyorum öyle olunca malesef böyle oluyo canım
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Aynen öyle. Fotoğraf atmaya korkuyoruz. Samimî olsak bile ilerde ne olacağını bilmedgmzden icin numara alip veremiyoruz

Ne hale geldik
(2,865 puan) tarafından
Eski hallerini özlüyorum valla en azından samimiyet vardı
0 oy
tarafından
Canm benm ck haklsn bende artk esksi gbi aktf deglm heran elweda edeblrm❣
(2,865 puan) tarafından
O noktaya geldik çoğumuz zaten
0 oy
tarafından
Ben zaten numara verme olayını hiç anlamıyorum kaç aydır burdayım hepinizi taniyorum iyi kötü önceden güzeldi evet ama herkes birbiriyle öyle bi samimi olmuştu ki numaralar WhatsApp grupları buluşmalar ben diyodum bu işin boku çıkacak diye öylede oldu burası sanal alem burayi ne kadar ciddiye almazsaniz sizin için o kadar iyi sonuçta kimsenin içini bilemiyoruz profil resminin ona ait olduğunu bile bilemiyoruz ki kaldiki numara verelim benden de isteyen oldu kırmadan guzellikle veremicegimi söyledim konuşun muhabbet sohbet edin ama herkesi babanizin kizi gibi görmeyin dikkatli olun biraz bu olay herkese ders olmuştur zaten bundan sonra ona göre davranır herkes 
(2,865 puan) tarafından
Genelleme yapamam ben burda çok güzel insnaalr tanıdım çoğu ile reelde görüşüp buluşuyoruz da ama seçici olmak lazım tabi. Her önüne gelenle dost olmamak lazım güvenip sıcak buluyorsaö verdim şükür pişman da olmadım. Harika insanlar da var burda herkes bir değil ama bundan sonra yeni arkaşlıklara kapalıyım
0 oy
tarafından

Dhaa ben doğurmadım bırskıp nereye gidiyorsun dirya :getlost:

(2,865 puan) tarafından
Doğur artık kız ortalık iyice karışmadan seni de görelim artık :)
0 oy
tarafından
Kimseyi takma canım sen uzakta o uzakta takmaya gerek yok yani bende silcem gerçi doğumdan sonra ama sen de canını sıkma 
(2,865 puan) tarafından
Can sıkmak değil de Görünce tepem atıyor hoş değil yani. Neredeyse yuvalar yıkılacak hoş değil
0 oy
(795 puan) tarafından
Haklısın canım ben fotoğraf koymadım onun için bı tane bebeğimin fotosunu koymuştum onuda sildim ama insan buraya derdini daha iyi döküyor fikir alıyor eski haline döner insallah
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Olaylar büyüdü mu noldu kuzum ? 
(2,865 puan) tarafından
İş yuva yıkmaya kadar gitti artık. İyice nefret ettim ya
(9,652 puan) tarafından
:/ biz anne olucaz ya kendimizden olucak bir nesil var
(2,865 puan) tarafından
Göz işte nasıl nesil geliyor. Gelecek nesillere ne güzel örnek anneleriz hepimiz. Hey yavrum heyyy

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
18 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huptirik (2,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
27 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

409,051 soru

12,294,326 cevap

38,291 kullanıcı

Kategoriler

...