0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben evleneli 7 8 ay olacak benim bir ablam var ne düğünde ne ceyizde zerre yardımı olmadi ve devamli beni kotuler gibi ama bana da tatli dille alttan laf sokar gibi annemiz yok küçük yasta gitmiş ben ablama çok destek verdim ha lafi olurmu asla ama benim ona göre eksiklerim oldu düğün olmadi vs bir tl para bile vermedi hatta baban bana bilezik takti diye babamdan zorla istedi babamda onada yaptı şimdi babsm tek yaşıyor dogru dürüst onun yanina gitmiyor ben hamileyim her hafta babamın yanina gidip is yemek yada onu cagiriyorum yoruluyorum bazen hem bedensel hem psikolojik hic babama gidip onunda bir seyi ben yapiyim demiyor babamda sürekli elleri aşırı dolu gidiyor ablamin evine bende babama kızıyor ablamda evde çocuk bakıyor enistemde çalışıyor babam kirada hiç bir seyi yok tek maasi Allah var babam banada yapmak ister ben kabul etmem bi evi olsun eşide yok yanlız diye bide sunu ogrendim annem biz küçükken baska adama gitmiş evlenmiş ablam annemle gorusmeye baslamis evine gitmis evine almış maddi destek almış sonra annemin suanki esi ablama kaş göz vs yapmış aralari açılmış falan filan ablam yaptin demis o diyormus sen yanlış anladin neyse babamin bunlardan haberi yok bide yetmez gibi halamlarla babam ablam yuzunden kusken ablami hırsızlıkla suclamislardi halamlar kac senedir gorusmeyiz ben evlendim yine cagirmistim gelmediler bile babamda gorusmeyin dedi çünkü hic destekleri yok hep gedikodu yapam insanlar ablam gecen onlari evinde ağırlamış ve emin değilim ama benim hakkmda bir şeyler demiş kötü yönde ben her zaman üç kisiyiz babam ben ablam kötü olmayalim falan dusunen insanimdi da ablamin başka hatalari da var şimdi benimde kız çocuğum olacak şükür eşim ailesi iyi görümcelerim sanki ablamdan daha öz ablam gibiler eşim ablamla arama mesafs koymam gerektigni söyledi çünkü ablam kinamda vs oncesen esimle hep arami bozdu esimin ailesins laf soyledi falan bide bsna bu davranislari olunca bende eskisi gibi aramıyorum ama gecen babamada bak ablam annemle konusuyo olabilir biraz ağır ol dedim senin degerini bilsin seni arasin yanina gelsin dedim babam ben aramadikca aramiyor falan diyo kaç ay oldu gelmedi zaten babamin evine anca para isticeginde falan neyse hanımlar bu kadar sey olmuş ablamla konusmasak günah olurmu mesafeliyim şuan öyle mi devam edim bana fikir verirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu ama sonuçta ablam kimseye anlatamıyorum

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin çook haklı ablan resmen gittiği ortamın huzurunu kaçıran biri. Kesinlikle mesafe koy Rabbim böyle hayırsız para göz evlattan korusun hepimizi 
tarafından
Sağol canım Bide hamile olunca duygusallik falan fikirleriniz iyi geldi demekki doğru olan mesafe koymak
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bi aile arasında nasıl bu kadar alengirli işler oluyor gerçekten anlam veremiyorum çoook yıpratıcı bu yüzden Allah sana sabır versin diyorum. 

Kardeş ile arada mesafe olmaz lakin senin huzurunu aile huzurunu kaçırıyorsa kim olursa olsun kapının dışında bırakacaksın canım. 

tarafından
Gerçekten insana ağır gelen şeyler ben sadece vicdan olarak onunda kimsesi yok diye hep görmezden gelip konuştum ama mesafeli olucam artık da fazla
0 oy
tarafından
Ailede hep bir cocuk digerlerinden daha fedakar ve dusunceli olur ve genelde bu cocugun kiymeti anne babalar tarafindan daha az bilinir. Eger babana sahip cikmayip onu terk eden annesiyle gorusuyorsa zaten bu insana abla demene bile gerek yok. Bazen kan bagi sevgi icin yeterli olmiyor. Seni cekemiyor olabilir ve ailene zarar vericek sekilde arabozuculuk yapiyorsa mesafeni koymaloson. Bunu illa net bir sekilde yapmak zorunda degilsin. Ben senle gorusmek istemiyorum deme ama gitme gelme arama sorma zamanla oda zaten kopar gider. Yani ne bileyim kardes dunyadaki herseyden degerlidir. Eger o bunun kiymetini bilmiyorsa yalniz kalmayi hakediyorsur. Babanada soyle gercekleri bilsin enayi yerine koymasin adami. 
tarafından
Haklısın canım
tarafından
Bende arkadaslarimi hep ailemden ileri tutardim yeri geldi mi. Bana oyle bir kazik attilarki gozum açıldı. Hayattaki onceligin esin cocuklarin ve ailen olsun bosver. Gerisi fasa fiso.
tarafından
Benim yaşım küçük daha 21 ablam 28 annem ben 3 yaşında bıraktı ablam ben babam kaldık ondan ben hiç kötü olalim istemedim hep yaptim ama evlendim baktım neler oluyor dışardan gördüm kaldım öyle bende dagilmak istemedim iyi olalim birbirimize istemistim ama artık eşim babam çocuklarımın öyle devam edicem
tarafından
Sen güzel düşünmüşsün hep iyi olmak istemissin ama maalesef duygu ve düşüncelerimiz her zaman karşılık bulamiyor.
tarafından
Evet canım malesef ınslalah düzelir
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Eşin görüşmemeni istiyor ve haklı da. Senin evliliğinin huzurunu bozmaya çalışan bir insanla görüşmem doğru değil. Mesafe koy
tarafından
Eşim konuş ama pek samimi olma mesafe koy diyor zararı dokunmasin diye oda oda sonuçta ablam ben biraz vicdan da yapıyorum bide hamilelik duygusallikta var ama mesafe koyuyorum artık
(8,084 puan) tarafından
Kendin diyorsun hamilesin. Bak senin enerjini pozitif tutman gerek. Onun için muhatap olma seni kıran babasını düşünmeyen bir insanla
tarafından
Tesekür ederim canım anlatınca rahatladım
(8,084 puan) tarafından
Kendini üzme tatlı kız☺️
0 oy
tarafından
Hiçte günah olmaz sana zarar veriyorsa uzak dur hiç bulaşmayın o sizi aramıyor sizde aramayın işi düşünce dizi arar o zaman da bu güne kadar aklın neredeydi diyip kapatın baban da aramasın sormasın madem kötülük ediyor sende babanın işini gücün yettiği kadar yap 
tarafından
Zaten ben yaparım yapıyorumda sadece insan destek bekliyordu ama budnan sonra yapcak bir sey yok kabullenip mesafe koymak zorundayız
0 oy
tarafından
Cnm aklıma şu geldi yaşadınız olaylardan ablanın psikolojside bozulmuş olabilir oyuzden belkide böle dengesiz davranyodur içinde n var bilemezsin ama biraz mesafe koysaniz belki değerinizi da i anlar
tarafından
Canım annem bizi ben 3 yaşında birakti suan ben 21 ondan sonrada hiç bir sorun yaşamadık babam evlenmedi bize bakti ablam evlendi iki çocuğu var biz çok destek olduk hep boyleydi ben mesafe koydum hala aynı bu mesafede yıne başka seyler yapmış öyle ama tabi bends düzelsin degerimizi bilsin istiyorum
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Valla mesafe iyidir bende ablamla mesafeliyim bana iyi gelmiyorsa uzak dururum insanlardan bu kişi ablam bile olsa 
tarafından
Bende kimsemiz yok diye birakmiyodum ama baktım hep enayi kötü olan herşeyi hep yapan ben oluyorun şimdi hamileyim evlendim benimde destege ihtiyacım oldu simsi esimin ablalari var benim ablamdan da ablalar bana
(5,330 puan) tarafından
En iyi kisesiz değilsindir hiç bir zaman bir eşin bir evladın varsa kocaman ailesindir aslında
tarafından
Evet canım bende öyle düşünüyorum artık insanın arkasında onlarca insan olcagna sağlam iyide kötü de bir kişi olması da önemli
(5,330 puan) tarafından
Aynn canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 202 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.
2 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu

408,492 soru

12,273,961 cevap

37,676 kullanıcı

Kategoriler

...