0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Başka postlarda okumuştum. 

Bebeğim yerine eşime biberonu vermeye çalışıyordum gibi yorumlara çok gülmüştüm.

Başıma geldi:D

Kızımı yatarak emziriyorum. Dikişlerim daha iyileşmedi oturmak rahatsız ediyor. Alıştım yani yatarak emzirmeye.

Gece sabaha kadar yüz kere sıçrayarak uyandım ve her seferinde pikenin altında ellerimle çırpınır gibi korkarak aradım kızımı. Ellerimle bulamayınca ayaklarimlada baktım kız kayıp aşağıya mı indi diye :DEmzirirken üstüne yattım yada pikenin altında kaldi nefes alamıyor kızım diye panikle aradım...

Yaa kızlar anne olmak çok zormuş her an ona bişey olacak sanıyorum. Ağladığını duyar duymaz kalkıyorum. Tamam annecim acıktın haklısın doyurcam karnını diye konuşuyorum kızımla sesimi duysun onu bıraktıp gittigimi düşünmesin diye . 1 haftalık bebek öyle düşünmezde ne biliyim.

Kafayı sıyırdım kısaca :woot::wassat:

12 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Lohusa psikolojisi oluyor öyle şeyler ama sana tavsiyem yatarak emziriyorsan bittikten sonra beşiğine yatır. Yatağını tanısın erken deme sende alışırsjn o da alışır benim fikrim tabi yine sen bilirsin 
tarafından
Uykuya dalınca götürüyorum canım yanımda yaptrmiyorum korkuyorum üstüne yatarım diye.
(1,169 puan) tarafından
Ha yatakta arıyorum diyince öylr anladım kusura bakma :)
tarafından
Estağfurullah canım ne kusuru. Ben belirtmedim bnim hatam canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Ahhaha canım hepimiz yorgun ve uykusuzuz oluyor böyle şeyler :D eşim gece yarısı cocugun altını değiştireceği yere beni bezlemeye çalıştı :D şuan bizim en üst seviye bu
tarafından
Hahaha :D bakalım bizim en üst seviye ne olacak :D
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ben de sürekli öyle konuştum hala da konuşuyorum bir kere kötü rüya bile gördüm 
tarafından
Görmedim diyecektin sanırım kuzumm :)) bn bir kere korktum başkada korkmadım ❤️
(13,316 puan) tarafından
Aynen canım çok takıntılıyım beraber yatma konusuna ondan korktum yanında yatırma zaten iyi değil ❤️
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ahahahah o durumu yasamayan anne yoktur sanirim 
tarafından
Yüz kere uyandım valla uykumdan birşeyde anlamadım
(4,152 puan) tarafından
Cooook hızlı buyuyorlaaa doya doya sevv ♥️
tarafından
Kokluyorum bol bol kesinlikle cennet kokisu bu olsa gerekk ❤️❤️
(4,152 puan) tarafından
Aynenn oyle kuzum. Logusalikda bitince alisirsin. Bn bebegimi esime emanet edip gece azcik uyuyayim demiatim birden uyanik yanimda besikte goremeyince cıgligi bastimm asagidan kayinvalidem geldi nildh dio esim kostu geldi bebek yok dedim esim deli misin kizim bana verdin ya bn bakiyom icerde ahahahaha hee unutmusum dedim geri yattim :-))
0 oy
(12,690 puan) tarafından
Sen hiç bebeğin kucağındayken bebeğini deli gibi aradın mı:) ahahaa lohusalığın dibi:) 
tarafından
Hahahahhh seninki daha vahimmis :D bn yatakta bulamadm diye ayaklarimlada arıyordum yukarda yazmayı unutmuşum :D
(12,690 puan) tarafından
Ahahaa kız allah iyiliğini versin
0 oy
tarafından
Tavsiye yatarak fazla emzirme. Bende rahat diye o hataya düştüm. Gece çok ağlıyordu mizmizdi. Kulağında sıvı birikmesi olmuş. Doktor yatarak emzirme dedi.
tarafından
Başka nasıl emzircem kii ?? Oturarak çok zorlanıyorum dikişim çok.
tarafından
Altına simit yastık gibi bişe koyabilirsin. İlerde sıkıntı çıkarıyor çünkü yatarak emzirme. Büyük olduğunda sıkıntı yok ama süt ilk başlarda tazyikli geldiği için iki kulakta da iltihaplanma yapıyor. Valla ilerde gece uykularınin haram olmaması için diyorum canım :)
tarafından
Battaniyeyi katlayıp koyuyorum canım kollarım uyuşuyor. Çok dinlenerek emiyor .
tarafından
Haklısın ağrın fazla ama ilerde keşke dememen için dedim, yanlış anlama. Bende bilmiyordum ama yaptık bir hata :) simit yastık varsa dene ortası boş oluyor rahat oturursun
tarafından
Yok canım nedn yanlış anlayayim. Bilmiyordum öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(128 puan) tarafından
Benmki daha beterdi canm yeni oo gun oldu daha gece elektirik gitmis uyandim neyse kizim besigind eyatiyodu ztn bnde esimle karyolada yatiyoduk uyandm elektirik gitmis heryer simsiyah bagirdim kocamin ayagini tutmusum bebegim dusecek telefonun isigini ac diye kocamda ayagini cekyikce bebk dusuyo kizim duauyo diye bagirdim kocamda sakin ol diyodu kocam feneri acti ki kocamin ayagini tutuyodum kizim uyuyodu besinginde hahahahah hala aklima glrince guluyorm 
0 oy
(20,215 puan) tarafından
Sen bi harikasın dostummm :D
0 oy
(231 puan) tarafından

Bunları hissetmen çok normal heleki ilk bebeğinse :) allah bebeğini sana bağışlasın huzurla büyütün inşallah<3

0 oy
tarafından
Benimki uyumuuyyordu yerinde 4 saat memeyle yatarak emzirdigimi bilirim. Iligim kemigim cekilmisti artik. Bende uyuyordum o sekilde ama canim cok tehlikeli yapmadim ben bunu farkedince. Cunku allah korusun kaza anlık birsey
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Bende öyleydim uykumun arasında sicrayip yatakta bebek arardım:))
0 oy
(11,444 puan) tarafından
Analık fenalık derdi rahmetli ananem. Bende oyleyim senelerdir 6 senedir dalıp uyumadım daha hep kulagım buyuk xoxugumdaydı şimdi birde kucuk eklendi 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 490 göst.
10 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
2 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Edabyt35 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 377 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yeşilim❤ (6,978 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,370 cevap