0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Her türlü ihmal ama mesela biri gelince içerde hasta olur yatar ve bakmazsnz dogru düzgün acmi tokmu yada kötüleştimi diye? Veya ccgnzla ilgili birşey yapmanız lazım o sıra arkdsmz geldi oturmaya ve unuttunuz onu 

35 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hayatta unutmam hele hastaysa hiç ama hiç unutmam şükür olmadı öyle bişey çokta misafirim gelmez ama kayinvaldmler felan gelince oturup oynayamiyorum ama karnını altını felan tabiki bakıyorum
(7,276 puan) tarafından
Aynen kız, k anagil geldiğinde onların yanında çocuğu doyurur uyuturum, yemek yapmaya başlarım, akşamda yorulurum haliyle...
-Reklam-
+1 oy
(14,164 puan) tarafından
Sadece uykusu aksiyor çünkü asla seste yatmiyor evim küçük ister istemez ses oluyor 
+1 oy
(5,727 puan) tarafından
Yok bee canim çocuğum hastayken ben keyif yapamam hastayken söylerim zaten musayit değilim diye gelenle ilgilenemem çünkü
0 oy
(231 puan) tarafından
Kesinlikle unutmam hem misafirlerimle ilgilenip hemde çocuğuma ilgi gösterebilirim 
0 oy
(8,086 puan) tarafından

Onlar bize Rabbimizin hediyesi, emaneti. Öyle şey mi olur! :ermm:

0 oy
(285 puan) tarafından
Arkadaş geldi diye çocuk unutulur mu :D misafir olunca da normal düzenindeki gibi olmaz elbet oyunu falan şaşar ama öyle sağlığını yeme içmesini aksatmam asla
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Aslaa herşeyden önce evlatlarım misafirimide ihmal etmem ama  çocuklarımıda hep bı gözümde elimde üstlerinde olur
0 oy
tarafından

Önce çocuğum.. Ne olursa olsun. Misafir gelmiş hoş gelmiş ama önce oğlumun karnının tokluğu, altının temizliği ve huzuru.. 

0 oy
tarafından
Misafir için çocuğumu ihmal etmem asla 
0 oy
tarafından
Önceliğim çocuğumdur gelenler bekleyebilir çocuğum benim bakımıma muhtaç 
0 oy
tarafından
Unutulur mu hiç
(3,767 puan) tarafından
Unutulur cnm gördüm maalesef
0 oy
tarafından
Uyku konusunda aksıyor misafir gelmedin karnını doyuruyorum altını vs 
0 oy
tarafından
Misafirleri çocuğumun yattığı yani kaldığı odaya alırım hem çocuğumu görmüş olurum hem Misafirlerim ile ilgilenmiş olurum
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Kesinlikle unutmam ilk önce onunla ilgilenirim helede hastaysa 
0 oy
(424 puan) tarafından
Misafir geri gidicek o kapının arkasında bebeğimle ben kalıcam daha anne olmadım ama unutmazdım
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Kız çocuğumu kimse için ihmal etmem
0 oy
(7,276 puan) tarafından

Her ikisini birden idare ederim:P mesela kucağıma cocuğu alıp çizgi filme bakarken yemeğini yediririm, kulağımla ağzımlada misafiri duyar konuşurum :ninja::woot: vay be bana ahaha. 

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Ay unutmam komsumla rahat yiyip içemem ki bide 2cocukluyum tek cocuk oldugunda bile zor yani önceden aksamdan bsey hazırlamzsam olmaz yanı gelip kuru kuru gıder cocuhum DHA önemli annem eskiden size bakmadım misafir agırladım derdi .. wlla baskasına yaranamazsnz hele ki cocuk hastayken misafirlemugrascan ay yok 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Unutmam çocuğumla daha fazla zaman geçireyim diye evime misafir kabul etmiyorum zaten genelde ben oğlumun eglenecegi dolu dolu vakit geçireceğiniz yerlere götürürüm ama biri gelirse de ihmal etmem oğlumu misafir otursun gerekirse gider oğluma bakarım 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Uykusu aksıyor onun dışında ihmal etmem

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 763 göst.
5 Mart 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 957 göst.
+1 oy
24 cevap 5,060 göst.

410,019 soru