0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Her türlü ihmal ama mesela biri gelince içerde hasta olur yatar ve bakmazsnz dogru düzgün acmi tokmu yada kötüleştimi diye? Veya ccgnzla ilgili birşey yapmanız lazım o sıra arkdsmz geldi oturmaya ve unuttunuz onu 

35 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Zaten allah korusun öyle hastalık falan olsa misafir kabul etmem canım ya yavrularımızdan kıymetlimi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Unutulmaz.         

0 oy
tarafından
hep zaten gelenlerin kucağında oluyor sevmek istiyorlar bazen altını ihmal ediyorum 
0 oy
tarafından
Ne kadar saçma bir soru 
(3,767 puan) tarafından
Saçma dgl ..
0 oy
tarafından
Gelen misafir çocuğumdan önemli değil asla unutmam 
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Gelen kim olursa olsun çocuğumdan ve onun ihtiyaçlarından önemli değildir. Çocuk unutulmaz. 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Kimse evladımdan önemli değil.. 

Yapmadım yapmam da . herşey bir yana Göktuğum bı yana. Hele hasta falan ise.basinda sabahlıyrm bn valla
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Çocuğumu  hayatta  unutmam  hasta  olduğunu  bile  bile bilede  asla  misafir  kabul etmem  herseyden  herkesten önce  evladım  gelir  
0 oy
(128 puan) tarafından
Hastayken misafir kabul eden varmidir ki, ben asla etmem cat kapi gelirsede durumu zaten anlatirim cocuktan onemli baska bisey varmi bu hayatta
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Çocuğumu ihmal edeceğim misafir gelmez evime o herşeyden üstün gerekirse kendileri kalksın alsın herşeylerini 
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Çocuğumu unutmak mı:ermm:

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Her şartta ve koşulda önce evlatlarım gelir yemek saati uyku saati şaşmaz misafir için bunu yapmam 
0 oy
(10,268 puan) tarafından
Ccgmu ihml etmm
0 oy
(59 puan) tarafından
Asla ihmal etmem 
0 oy
(9,636 puan) tarafından
Hastayken misafirin ne işi var başka zaman gelsin...

Ama uyku bazen geçer biri gelince zor uyur 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 763 göst.
5 Mart 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 957 göst.
+1 oy
24 cevap 5,060 göst.

410,030 soru

12,328,042 cevap

39,155 kullanıcı