Yarın sabah sezeryan doğuma giricem spinal, napicam neyle karsilasicam bebeğimi ilk gördüğümde nasil bi tepki vericem yada ne hissedicem hic birini bilmiyorum ve cok stres yapiyorum
Sizler ilk bebeginizi gördüğünüz anda nasil tepki verdiniz ne hissettiniz ilk cümleniz ne oldu görür gormez ne yaptınız ?
Bnde salı günü giricem inşallah sağlıkla kavuş inşallah yavruna bnce o an bambaşkadır senln tepkin ne olur bilemzsin ki yavrun canın bilemiyorum anı yaşa
Hüngür hüngür agladim
Ayy inanmıyoruumm ama bu çok küçük yaa hoşgeldin annem gibi şeyler söylemiştim canım göğsüme koyduklarındaki o sıcaklığını ve kokusunu ölsem unutamam
Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Ben normal doğum yaptım 2400 gr doğdu oğlum çok minikti ilk görünce güldüm karşıma koydular giydirirlerken ne kadar sevgi sözcüğü varsa sıraladım oy oyy oyy bebeğim filan dedim şimdi hala aynı seviyorum yarım saat sevgi sözcüklerini sıralıyorum evlat bambaşka
Cümle kuramadimki canm bende spinal oldum dogdugu anda agladi zaten yanağima koydular sustu hickira hickira agladm sadece bende hayatimin en guzel anıydı kalbim küt küt atiyodu resmen
Doğdu onu tartp gydrrlerken benim dikişlerm yapıldı..
Lohusa odasına götürüldük.
Biri beni sürdü sandalyemi. Diğeri bebeğimi.
Bıraktı.
Emzir tmm mı dedi.
Gitti.
Ana
İçimdem diyoeumki "GİTMESENE NEREYE GDYSBİN BARİ SERVİSE ÇIKANA KADAR YANIMDA KAL
Brazdan ağladı. Dikişleem çoktu. Koridordan geçen hemşireden yardım istedi..
Hemşire kucağıma bıraktı.
Ahahaha tutamıyodıöm
Bende spinal oldum hiç bişi hissetmedim çok kolay geçti sonrası da kolay korkma ben güçlüyüm de yaparsın :))
1,493,190 soru
24,397,778 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın