Merhaba kızlar hamile kısmından yeni buraya geçiş yaptım burası daha eğlenceliymis biraz içimi dökmek istiyorum hamileliğin son zamanlarına yaklaştım ve maalesef etrafımda gözümü korkutan duş alamayacaksin tuvalete gidemeyeceksin nefes aldığına sukredeceksin uyku mu oda ne gibi " ohoo bunlar daha iyi günlerin"cilerden çok var. Beni ne bekliyor acaba hayatım gerçekten bitti mi diye düşünmeden edemiyorum eğer öyleyse de bu insanlar niye ikişer üçer çocuk yaptı anlam veremiyorum. Az önce bu konuyla alakalı sinir bozucu bı olay yaşadım da bı yüzden bu kadar doldum (
Zamanla alisiyosun canim meraketme
Valla duş almadan kokuşan, Tuvaleti geldi diye altına yapan anne görmedim hiç. Herşey zamanla sırayla zor zamanlardan kolay zamanlara geçiyor insan benim ikizlerdi banyoda yaptım tuvaletimi de yaptım ne kadar zor meşakatli bir yol ama bir o kadarda güzel. Bosver sen kimseyi tadını çıkar canim
benmde ilk gebeliğim doğuma az kaldı ama böyle diyenlere ben keşke okadar çocuk yapmasaydın ozaman diyip kulak asmıyorum. konuşacaksan çocuk yapmanın kibarcası
1,440,945 soru
23,686,764 cevap
310,641 kullanıcı