Özel eğitim gerektiren bir çocuk olabilir canım. Çok fazla bilgim yok ama IQ testi yaptırın yada bir uzmandan destek alın. Genellikle zeka seviyesi yüksek olan çocukların sürekli ilgi istediğini ve bazı şeylere takıntılı olduklarını okumuştum. İnşallah çözüm bulursun canım Allah yardımcın olsun
Benim oğlumda öyle.cnm büyüklükte küçülmüş.gibi yerli.yerinde konuşur dediğin gibi renkleri.sayar yanlışta olsa 3 2.1 6 9 8 diye sayıları.sayar amcasının dedesinin babannesinin adını bilir ama cok hiperaktif bir dakika yerinde durmuyo geven gün duvara.cikicam.diyoBi o eksikti oğlum dedim.bnde) doktora gideceğini okudum bana da yazarmisin gittikten sonra doktorun ne dediğini çünkü yazdıkların hemen hemen aynı benim oğlumla yaşlarda aynı benim oglumda ağustosta 3 yaşına girecek
Biraz yorumlara göz attım öncelikle geçmiş olsun kolay gelsin tebrik ederim sizi çocuğun yaramaz başka birşeyi yok deyip oturmamişsiniz.. neden yaramaz ona bakıyorsunuz..
Sonuç ne olursa olsun özel eğitimle desteklenen çocuklar heleki küçük yaşlarda bilinçli anne babalar sayesinde çok ciddi yol alıyorlar.. hemen hemen herşeyin artık bı rotası var yeterli inceleme yapılınca inanın herşey daha rahat olur sizin için.. nacizane tavsiyem randevuya kadar olumlu ve olumsuz davranışlarını içeren bir liste yapmaniz.. o esnada atlanabilir aklınıza gelmeye bilir..
Sonuç olumlu yada olumsuz olsun evladiniz için muhakkak izlenecek bir yol vardır..
Kuzuya şifa ,size kuvvet diliyorum
1,494,445 soru
24,414,973 cevap
351,193 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın