Oğlum 2 ay sonra 3 yaşına girecek göz teması var gayet güzel hemde adına tepkiside çok güzel meyveleri sebzeleri renkleri çok güzel biliyor söylüyor şekilleride biliyor sayıları karışıkta olsa 1,2,3,18 ne bileyim on ikiz felan kendince benzetip söylüyor birseyi hemen öğreniyor kendine özgüvenide güzel ne istiyorsa onu hemen belirtiyor aylar önce 1 kere gittiği biryeri bile u unutmuyor yaptığı her hatayı döktüğü suyu yemeği gördüğü böceği hemen bana söylüyor kakasini çişini sürekli babasıyla bana annecim babacım sizi çok özledim diyor işini yaptırabilmek için bizimle tatlı tatlı konuşup istediğini yaptırmaya çalışıyor daha bi çok güzel hareketi var fakat bunun yani sıra hiç durmuyor 2 dakika onla ilgilenmeyim hemen sıkılıyor saçma sapan hareketler yapıyor el kol,kafa sallama,etrafa zarar veriyo tüllerimi indiriyo yapma diyorum yine yapiyo kizacagimi bldigi halde yapiyo vurma birşeyleri kızma ve atma huyu var brakmyo takıntıları var türk bayrağına âşık aşırı takıntılı kaldırmak zorunda kaldık sokakta sizin bile görmediğiniz bayrakları görüp gösterir sadece bayrak konuşur ellerini sallıyor ağzını açıyor doktor yasakladı şimdide havluları kıyafetlerin kollarını uçurmaya çalışıyo biryerlere takıp bayrak istiyo hayır deyince kızıyor defalarca kez anlatyorum hâlâ vuruyo herkese sonra ben sana cok kızdım diyo uyariyorum evet doğru anlaştık diyo bdaha yapıyo oğlumun neyi var bana yardimci olabilecek olan varmı lütfen ya kafayı yicem artk neden beni anladığı halde beni dinlemiyo ve aynı şeyi bdaha yapıyo uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin.