Kızlar demin eşim ben oğlum beraber dışarı çıktık iste eşim bana dediki "Ya sana bişey dicem biri sürekli instegramda bana msj atiyo ama kim olduğunu bilmiyom"neyse allah allah dedim kim ki bi bakım dedim baktım yaziyo "ben telefon sapığı değilim sadece konuşmak istiyorum"esimden telefonu aldım numarasını istedim baktım fotoğrafını atiyo kadın rahat 30 var esimde 8 9 yaş büyük daha fazlada olabilir neyse sanki bi erkek konuşur gibi konuştum numarası aldım aradım bana dediği şey şu bide esimin biyografisinde evli yaziyo "ben eşinin evli olduğunu nerden bilim "kör müsün dedim kocaman evli yaziyo ya bilmiyordum ki kadının bi tane çocuğu da var mis dedim bu benim eşim degilde başka biri olsa bi evliliği biten biri olabilir dedim bana sanane dedi bana dediği esin seni aldatıyorsa beni ilgilendirmez dedi ya yemin ederim ihbar edecektim kadını eşim izin vermedi ki eşim allahtan bana söyledi aramızda öyle bi güven var şükür ya başkası olsaydı allahım ne boş iğrenç insanlar var böyle hayırlı bi günde dilerim ki hiç mutlu olmazlar allah ıslah etsin dikkat edin kızlar valla bu arada instegramdaki ismi goren8920 hiç takipçi falanda yok bakin kızlar buna dikkat edin