0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yarın gece gekicekler o zman yemek yemezler ama ertesi gün abm kahvaltdan sonra biyerlere gidelim dedi olursa dışarda yemezssek ben yarın gündüzden ispanakli soganli gozleme yapıp buzluğa koysam dışardan gelince isitip yesek ayip mi olur abim cunku çok sever ispanakli soganli gozleme bide tatlı olarak Kıbrıs tatlısı düşündüm gözlemenn yanna başka neler olablr? 

Yardımcı olun bana:)

3 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
Böyle yoğurtlu tarzı bisey olabilir hafif olur havuç tarator kereviz salatası yerler mi 
tarafından
Kereviz daha ben yemedim :D onamiı yedrcem:D
(5,727 puan) tarafından
Peki canım fikir sundum sadece
tarafından
Sagol kız kötü bişi demedim:))komik oldu daha ben yemedim gerçekten almadık hiç:))o yüzden alsamda yapamam belkim bizimki anam babam usulu şeyler:))
(5,727 puan) tarafından
Hani böyle bazıları sever degisk şeyleri çayla beraber yiceksniz beş çayı menüsü düşündüm ama yemek olark çorba olabilir önden gözleme de doyurucu baya sarma falan sever mi diye sorcam korkuyorum : D
tarafından
Hahh işte tam onları dicen bana sarma dolma et yemekleri hamur işi öle kereviz di barbunya salatasi ne yemez :))koysam bile bana bunu mu layik gordun der hamur işi olmasn sofrada daha benden baklava istedi de malzemem yok Anadolu bebesi gi:))sevmez öle şeyleri:))elestrrr durur
(5,727 puan) tarafından
Heee anladım canım benim eşimde sevmez öyle kereviz falanda aklima geldi kuru dolma falan yaparlar güzel olur
tarafından
Hıc olmadı arar sorarım ne pisrym diye abim sonuçta ya :) yabancı degl nede olsa
(5,727 puan) tarafından
Olur tabi evlimi yengenz falanlami gelcek
tarafından
Evet canım evli gelinimiz felanda olucak oda sever gözleme felan ondan öyle aklıma o geldi
(5,727 puan) tarafından
Gozlemeyi kim sevmez canım valla harika
tarafından
Öyle valla gel kız sanada yapam:)
(5,727 puan) tarafından
Ay sağol canım benim teşekkür ederim İstanbul'dayım : Dyuzsuzlugunde bu kadari
tarafından
Belki bugün kavuşuruz;))ben De yozgat yolun düşerse gel burdayım:)
(5,727 puan) tarafından
Memleketimin heryerine selam olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözlemenin yanına mercimek çorbası salata güzel gider canım
tarafından
Öyle yapım canım bide yabanci degl sorarım ya abimde ceknmez şöyle çayla bile yer canım benimya:)
tarafından
Aynen iyi olur bence de öyle
0 oy
tarafından
Kısır rus salatası kıbrıs tatlısı peynirli pişi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu