0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (12,278 puan) tarafından
Kızım 18  aylık 9 kilo 81 cm 

Doktora götürdüm 

Doktor gelişimi durmuş dedi 

Bir sürü tahlil ve idrar istedi 

Cekap gibi yaptı heryerine baktı sağolsun

Ve ayın 26 sinda da kardiyoloji uzmanı görecek 3 abisinden 2 sinin kalbî delik 

Dua edin kızlar kızımda bir sorun çıkmasın Rabb'im herkesi bebeğini korusun inşallah ❣️❣️❣️❣️

11 Cevaplar

+1 oy
(1,461 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok geçmiş olsun kuzum benim kızımda 20 günlükken çocuk Dotkoru muayne ederken üfürüm veya delik olabilir dedi bizim bura küçük şehir oldu için nigde de çocuk kardyoljisi yoktu bizi hemen kayseriye sevk etti gittik şehir hastanesine sevk verdi doktoru çok güzel muayne etti bana dedi çocukta üfürüm yada delik yok ama kalpten ciğere giden iki damar çok küçük bana 3 aylıkken getir dedi ozaman pandemi olunca 6 ayda götürdüm hala aynı hiç düzelme yok şuan için sorin olmaz ama bana 1 yaşında tekrar getir dedi pazartesi götürdüm bu sefer ölçümde 16 10 düşmüş düzelme olmuş zaman la inşallah düzelir şuan için operasyona gerek yok dedi 2 sene sonra bidaha getir dedi çok zor bi durum hep yüreğim ağzımda gezerdim bu sefer içim rahatladı inşallah senin yavrunda da sorun olmaz canım güzel haberlerle gel bize
(12,278 puan) tarafından
Sağol canım ben benim oglanda doğuştan vardı ama bilemedik 6 yaşında sünnet edecekken fark ettik doktor ciğerler de hırıltı var sanki ama kardiloji görsün dedi götürdüm hemen  ameliyat dedi
Kızım i da götürmem gerekiyordu ama dediğin gibi pandemiden dolayı hastaneler boştu hasta kabul etmiyorlardı
Şimdi ye kadar kaldı
Rabb'im kimse yi evladı ile sinamasin inşallah ❣️
(1,461 puan) tarafından
Inşallah bir şey olmas kusum benim kızımda 15 aylık demmeki doktorun muayne etmesi çok önemli hatta doktor bana hangi Dotkor muayne ettiyse çok güzel etmiş bilmiş dedi 20 günlüktü alerji  için götürdüm de öğrendiğim
-Reklam-
+2 oy
(785 puan) tarafından
Rabbim şafi ismi hürmetine sağlık sıhhat versin inşallah yavrunu sana bağışlasın canim
(12,278 puan) tarafından
Sağolasın canım benim ❤️ Allah razı olsun güzel duan için
(785 puan) tarafından
Rica ederim kuzum:)
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Amiin insaallaah kuzum yaa. Sagliklidir minnos 
(12,278 puan) tarafından
İnşallah canım benim ❤️❤️ Allah razı olsun biraz korkuyorum yapan yok
(4,152 puan) tarafından
Amin hepinizden ♥️♥️iyi dusun insaallaah da iyi olur kuzum. .

Ogullarinda bi sknti var mi suan
(12,278 puan) tarafından
Biri açık kalp ameliyatı oldu iki kere diğeri
Gözetim altında anjiyo olabilir dedi doktor
Bekliyoruz
(4,152 puan) tarafından
Rabbim şifasini versin ins evlatlarının kuzum.
(12,278 puan) tarafından
Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim ❤️❤️ Rabb'im ne muradın varsa versin inşallah ❣️
(4,152 puan) tarafından
Amiin kuzumm. Hepimizin ♥️♥️ sen nasilsin evine dondun mu
(12,278 puan) tarafından
Evet kuzu döndüm
(4,152 puan) tarafından
Ohh huzurlaa otur ins ♥️♥️
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Benimkiler de minikler ya hep 

Bir sey cıkmaz inşallah canım sağlıkla büyüsün minnoş
(12,278 puan) tarafından
Benim en büyük oglanda sorun yoktu onunda kalbinde bir sorun olmadığı için maslalah i vardı tosun gibiydi diğerleri kalbi delik olduğu için belli bir Zaman SONRA gelişimleri durdu inşallah kızımda da yoktur
(12,523 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim acil şifalar versin bir sey yoktur Allahın izni ile
0 oy
(15,472 puan) tarafından
Inşalmah sorun çikmaz canım. Geçmiş olsun. 
(12,278 puan) tarafından
Sağolasın canım benim ❤️ Allah razı olsun ❤️ inşallah
0 oy
tarafından
Kilo ve boy olarak evet yastlarinin altında ama önemli olan sağlıklı olması inşallah sonuçlar temiz çıkar rabbim yardımcın olsun cnm
(12,278 puan) tarafından
18 aylık kuzu yanlış byazmisim evet sağlık çok daha önemli biliyorum ama içim içimi de yiyir açıkçası
tarafından
E cnm kilosu iyi o zaman takma önemli olan sağlığı inşallah inşallah temiz çıkar sonuçları dua edicem yavrun için
(12,278 puan) tarafından
Oyyy kuzum benim ❤️❤️ sağolasın canım benim ❤️ Rabb'im ne muradın varsa versin inşallah canım ❤️ bu mübarek günlerde
tarafından
Amin cnm sende Cook sağol sonuçlar ne zaman çıkacakmış haber et
(12,278 puan) tarafından
Bugün çıkacak sonuç
0 oy
(433 puan) tarafından
Csnim benim cok cok geçmiş olsun inşallah birseyi yoktur kızının aşağıda yorumlarda okudum oglanlarinin peki sonra cnm düzeldi mi tedaviden sonra gelişimleri yani ilerledi mi boy ve kilo olarak ins kızında yoktur cnm sağlıklı olsun tek benim minnoşum da oyle kilolu fln değildir 
(12,278 puan) tarafından
Oğlanlar biri ameliyat oldu boy olarak iyi canım ama çok zayıf
Asd vardı temiz kan kirli kana bulaştığı için
Ne yese yaramıyor du

Şimdi de zayıf ama zamanla kilo alır onu dert etmiyorum kızım da sağlıklı olsun da zayıf  daha iyi zaten ben öyleyim aslında 4 çocuk doğurdum 60 kiloyum
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun insaAllah bir sorun çıkmaz diğer evlatlarına Rabbim şifa versin çok üzüldüm ya ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Benim ki iki ay sonra üç yaşında olacak dün gittik 95 cm 13 kilo zayıf malesef minyon bide bende öyleyim bana çekmiş galiba kızımda 7 aylık minik gidiyor minicik eli yüzü . İnşallah hiç birşeyi yoktur adı güzel aminenin ,❤️
(12,278 puan) tarafından
Bizim ailede bir tek kız kardeşim var minyon tipli 1.65 boyu var gerisi hepsi 1.70 ve üstü eşim tarafını demiyorum zaten oğlumu bilen bilir 1.93 boyu var
Allah'tan tahliller temiz çıkmış çok aşırı Demir eksikliği varmış  ilaç yazmış doktor ayın 26 sinda da kardiyoloji uzmanı na goturcem
tarafından
Kuzum demiri eksikse iştahsız olur zaten benim oğlan da öyle bizde minyongilleriz :-)
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Kac kg olmasi gerektigini soledi canim
(12,278 puan) tarafından
Canım valla birşey demedi evet gelişimi durmuş dedi sadece
0 oy
tarafından
Hayırlı haberler alırsın inşallah eltimin kızının da kalbi delikti ilaç kullanıyor 5 yaşına kadar kullanacak geçiyor ilaçla daha küçük olduğu için korkma yani canım en fazla ilaç kullanırsın allahım dermansız dert vermesin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 409 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,278 puan) tarafından soruldu

406,500 soru

12,191,818 cevap

36,713 kullanıcı

...