0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sinir oldum 1bucuk yasinda dedi narkoz verdiğimiz için sıkıntı 2.5yasindan sonra gel dedi sinir oldum gerçekten yaaa yapsa nolcak ti bazı yerler bu yastada yapıyor acaba araştırma hastanesiyle konuşsam mı beklesem mi 

10 Cevaplar

0 oy
(12,520 puan) tarafından
Bende yeni doğan sünneti istiyorum ya bakalım bilmiyorum daha konusmadık Dr la
tarafından
1 aylık yapıyorlar en sağlıklısı da öyleymiş aslında
(12,520 puan) tarafından
Hmm anladım canım
tarafından
Aslında betus 2-3 aylıkken yaptırman daha iyi olur. Ben 3.5 aylıkken yaptırmıştım. Günlük belli bir saat suya oturtman gerekiyor çünkü dikişlerin hızlı iyileşmesi için. Yani şimdi nasıl bilmiyorum ama 4 yıl önce 4 günde iyileşti bizimki. Çok memnunduk. Yenidoğan sünneti biraz zorlu geçebilir belki daha çok minik
(12,520 puan) tarafından
Hmm anladım :/ tenks :)
tarafından
2 oğlum var bize doktorumuz dedi 1 aylıkken yapalım en sağlıklısı öyle diye yaptırmadım ben pişmanım keşke yapsaydım şimdi büyüdüler 2 3 yaşına geldiler bu yaz yapacam inşallah şimdiden düşünüyorum bunlar yatmaz yerinde durmaz bişi olursa falan diye
-Reklam-
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Hangi devlete gidersen git yapmaz canım ama yine bi sor istersen..bizim burdaki araştırma hastanesi yapmiyo ve narkoz vermeleri hiç iyi değil keşke küçükken yaptirabilseydin lokal anestezi olurdu 
0 oy
(45,017 puan) tarafından
narkoz verdirme çocuğu etkliyo uyanık olsun lokal yaptır 6 aylıkken yaptirdik lokal oldu uyanikti oğlum  öbür türlü olsaydı yaptirmazdim
0 oy
(868 puan) tarafından
Kız bizde pazartesi gittik kapıdan sünnet yapmıyoz dedı çeviriyordu eşim bi kontutel etseydin bari dedi öyle baktı yine yapmıyoz 2 yaşında gelin dedi bklm eşim özele bi gösterelim dedi çocuğun pipisini minciklaya minciklaya kanattı çok sinirlendim bnde
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben özele götürdüm 6 aylıktan büyük bebekleri uyuttuklarını ve hiçbir testten de geçirmeden anestezi verildiğini söyledi vazgeçtim büyüyünce yaptıracagım küçücük bebeğimin uyutulmasını istemedim
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Ne alakası var yaa devlet hastaneleri böyle yapıyo valla imkanın varsa özelde yaptır bence arkadaşımın cocugu gayet normal Bi şekilde özelde oldu 1 bucuk yaşında 
0 oy
(565 puan) tarafından
Eğer yaptırmayı düşünüyorsanız da 2-7 yaş arası yaptırmayın cinsel gelişim açısından sıkıntılı doktor 2.5 yaşından sonra gel demiş ama 2 yaşını geçince 7 yaşına kadar yapılmaması lazım eğer durumumuz varsa özelde yaptırın bölgesel uyuşturup yapıyorlar küçücük çocuğa nasıl narkoz veriyorlar anlamıyorum gerçekten 
0 oy
tarafından
Ay ben 3 aylıkken yaptırdım nie anestezi veriyo onu anlamadım bölgesel uyusturuyolar agliyo falan ama 10 dk suruyo en fazla 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Doktora niye kızıyorsunki geç kalmışsın ya 7 yaşı bekle ya özele götür sedasyon yaparlar 
0 oy
(610 puan) tarafından
Özele götür sadece orayı uyuşturup yapıyolar :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 251 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sare-Asel (2,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 556 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde yildizmavim (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
6 cevap 77 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu

413,007 soru

12,434,474 cevap

45,774 kullanıcı

Kategoriler