0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından
Hamilelikte su sızıntısı olduğunu nasıl anlarım su geldiğinde azmı yoksa çokmu gelir ? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiminden azar azar geliyormuş kiminde birden hepsi akiyormus ama akinti mı su mu olduğu nasıl ayrılır bilmiyorum . Yorumları okurum bende 
(231 puan) tarafından
Dünden beri süt beyazı hafif akıntım var birde idrara çıkıyorum ama ona rağmen çamaşırımda çok az ıslaklık hissediyorum anlamadım
tarafından
Süt beyazı olan akinti normal canım.  Bendede var o
(231 puan) tarafından
Böbrek genişlemem var enfeksiyonum vardı yani herşeyden korkar oldum gerçekten :(
tarafından
Süt beyazı akinti bendede oluyor bazen canım hatta ilk olduğunda doktorumu telaşla arayıp sormuştum ilk gebelik olunca tecrübe yok tabi :) süt beyazı akıntıdan korkma ama suyla ilgili bi bilgim yok cidden benimde en büyük korkum o suyum gelirde anlamazsam diye :(
-Reklam-
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Benim 38+2 de azar azar suyum geldi ilk başta cisimi tutamadım sandım duşa girdim çıktım baktım hala geliyor megersem suyum patlamış ama.agri açılma.falan hiç birisi yoktu sanki böyle çişini tutamiyirmus gibi oluyorsun
0 oy
tarafından
Son zamanlarda sızıntı şeklinde gelse bile korkma. Açık renk su renginde ve kokusuz olur. Sizinti olarak gelse bile öyle hemen Su bitmez telaş yapma. Eğer bosalircasina gelirse o zaman doktora gidersin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kiminin az az kiminin tek seferde oluyor benim iki gun bir cay barda kadr geldi hep ben altıma kacırdım sandım 2 gunun aksamı bogazıma yemk kactı oksurur Ken altıma ısedım sandım ama durduramadım bosaldı ne olur ne olma dedim doktora gittim suyum bitmek uzereymıstı su her geldikten sonra arkasından sarı yani sap sarı Bı akıntı gelıyor Du 
(231 puan) tarafından
Teşekkür ederim ona göre takip ederim
(4,060 puan) tarafından
Kasılma oluyor bebek hep Bı tarafa toplanmıştı benim
(231 puan) tarafından
Benimkiside arada toplanıyor
(4,060 puan) tarafından
10 dk bir 5 dk bir falan oluyor toplanması canim suyun geldı zamn

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 172 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
+1 oy
37 cevap 994 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
28 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (651 puan) tarafından soruldu

410,552 soru

12,350,926 cevap

40,511 kullanıcı

Kategoriler

...