0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (5,138 puan) tarafından
Geçen gün dedim ki oglumuza bir ayakkabı alalım daha yürümüyor ama bebek arabasına da falan çorapla durmasın diye tamam dedi bana bir kaç model gösterdi sonra kendi tutmuş hiç bana sormadan almış akşam da diyor ki ayakkabıyı kargoya veriyorlar ne ayakkabısı dedim aldım ben diyor ya dedim niye bana sormuyorsun dedim ne ayakkabı diyor isterse bi zıbın olsun dedim benim fikrimi almıyorsun dedim susuyor.daha önce de böyle yaptı tuttu dönence aldı bana sormadan tuttu mamanın markasını değişti tuttu astronot mont aldı 3 tane bana sormadan bir de bunları dolap uygulamasından alıyor.alma diyorum olmuyor denemeden .diyorum dinlemiyor sonra ben uğraşıyorum geri satmak için .valla iyice hastalık oldu bunu 2.el meraki ucuz ucuz alıyor hoşuna gidiyor galiba .sinirlerimi tepeme çıkarıyor ya 

18 Cevaplar

0 oy
(20,528 puan) tarafından
Hevesli belliki hevesini kırma bidakinede birlikte alırsınız yada değişelim olmadı dersin ama ters tepki verme
(5,138 puan) tarafından
Benim de bir fikrimi alsa hep böyle yapıyor
(20,528 puan) tarafından
Haklısın ama hevesli ne güzel
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birşeyler almadı güzel de, ikinci el alması iyi değil. Durumunuz nasıl. Alışkanliktan mi yoksa durumu yok diye mi aliyor
(5,138 puan) tarafından
Yani 2.el alacak kadar kötü değil alışkanlık
0 oy
(132,226 puan) tarafından
heves etti demekki
(5,138 puan) tarafından
Tamam ediyor da bana hiç sormuyor benim fikrimi almıyor
0 oy
tarafından
Ne güzel işte alıyor canım alsın geves ediyor çoğu erkek yapmaz bunu

Ama olmayan bir seyide alıp çöp olmasının anlamı yok işte 
(5,138 puan) tarafından
Aynen canım kendine de öyle yapıyor o uygulamadan getiriliyor sonra olmuyor geri satmaya çalışıyor
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Bnm esim de bana sormadan alir ama kitap fln genelde..ya da oyuncak fln alir..
(5,138 puan) tarafından
Oyuncak falan alsa neyse ama bu kifayet bir fikrimi almasını istiyorum
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Eşiniz sizin için birşeyler yapmak mı istiyor acaba? Hani sanki eşinizden çok sizin sözünüz geçiyor gibi geldi.  Kendini ifade etmeyemi çalışıyor
(5,138 puan) tarafından
Yok canım kendi bana sormadan alır
(5,727 puan) tarafından
Bazısı da çocuğuna bişey alınsın istemez en azından ilgili
(5,138 puan) tarafından
Benim fikrimi almıyor benim fikrimi önemsemiyor diye kızıyorum
0 oy
(183 puan) tarafından
Kız ne güzel işte alıyor en azından. Ben eşime hamileligimin başından beri nolur eve gelirken bir kerede elinde poşet göreyim bisey almış ol diyorum 1 senede 1 kere yaptı:)) ama ihtiyacımız olan biseyi alacağımız zaman gider ben alırım o benim ben onun zevkine sonsuz güveniriz 
(5,138 puan) tarafından
En azından benim de fikrimi almasını istiyorum sanki tek onun çocuğu gibi
0 oy
tarafından
benim de eşim bazen alır ama o mutlaka sorar ya heves ediyor yada dolapta fiyat uygun diyr hemen almak istiyor
(5,138 puan) tarafından
Tamam heves ediyor da bana danışmıyor yada bu güzel.mı nask diye diye sormuyor
tarafından
ucuz olmasına heves ediyor o zaman
0 oy
tarafından
Neden 2. El alıyor. Yeni alsa tamam da kullanılmış şeyleri çocuğa almasın 
(5,138 puan) tarafından
Hastalık çünkü ucuz diye hoşuna gidiyor
0 oy
(7,791 puan) tarafından
2. El almasi sorun degil ama sormadan alcaksa 0 alsa keske 2. El alcaksa da sorsa cunkunkadin gozuyle biz daha iyi anlariz 

Bende anakucagini 2. El aldim mesela dadece o 2. El kullandigim 2 ay ve 5 kere anca kullandik. 

Alinanilir ama sormali ha 0 alsa sormaya gerek yok degisimi vs kolay olur 
(5,138 puan) tarafından
Aynen canım tamam bazı 2.eller var çok temiz de bana danışmıyor fikrimi önemsemiyor ona kızıyorum
0 oy
tarafından
Ayy heveslenip aliyo belki nedsn sorun yapiyosunuz ki hevesini kiriyosunuz ki.
(5,138 puan) tarafından
Canım alsın ama banada göstersin bak bunu alıyorum ya da aldım benim fikrimim hiç önemi yok gibi davranıyor sizin eşiniz size hiç sormadan göstermeden olur mu olmaz. Mı diye alsa önemsenmediginizi düşünmezmisin
tarafından
Canim esim oyle alsa ben aksine cok mutlu alirim bebegimizi onemsiyo diye sonucta bebege ayakkabi zibin vs almak ciddi bir karar degil ki sorun yapip bosa uzulmem yani
(7,791 puan) tarafından
Ama 2. El sliyomus cnm 0 alss sormasin da 2.ele kadin gozuyle bakip almsk dahs mantıklı bnce
tarafından
Yani dusuncem cok takma canm heves etmisse bi sure sonra biter zaten sorun yapip tatsizlik cikarma bnce
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Adamın belli ki hevesi var ne güzel işte coluguna cocuguna bakmayan da var bir dahakine beraber alırsınız boş ver alsın ne güzel işte 
(5,138 puan) tarafından
Tamam alsın da benim de fikrimi alsın banada göstersin bostan korkulugu muyum ben
0 oy
(531 puan) tarafından
O beğendiklerini alsın sende kendi beğendiğini al canım ben begendiklerimi alırım eşim de alır görüp begendigini 
0 oy
tarafından
Alması güzel bişey de olmayan şeyi alması iyi değil 
(5,138 puan) tarafından
Aynen canım sonra ben uğraşıyorum geri satmak için
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bnm kocam bey karışmaz internet olaylarına hep ben sipariş veririm. Anlamazda :) git al desem dışardan en pahalisini alır. Bende kızarım. Ben alırım hep cnmm çok haklısın gereksiz şeyler fuzuli israf bnce
(5,138 puan) tarafından
Yok Bizim ki de ucunuzu alır
0 oy
tarafından
Ay alsinda sormasın varsın benim oğlumda babası ille alır ne güzel iste
(5,138 puan) tarafından
Tamam da bir olur 2 iki olur hep oyle fikrimi önemsemiyor
0 oy
tarafından
Kullanılmamış 0 ürünler alıyorsa bence sorun yapma 
(5,138 puan) tarafından
Genelde 2.el alıyor
tarafından
Dolapta satılıyor fakat alan kişi kullanmamış veya etiketi üzerinde oluyor
(5,138 puan) tarafından
Evet öyle de var ama mesale montlar kullanılmıştı
0 oy
tarafından
Sende al o zaman ona sormadan ben eşime soruyorum ama o bana bırakıyor 
(5,138 puan) tarafından
Ya ben alıcam zaman gösteriyorum nasıl güzel mı diye fikrini alıyorum ama bundan sonra bende hiç sormucam
tarafından
Dolap uygulamasına güvenip kıyafet almakta saçma zaten 10 lira kargo ücreti alıyor koyan kişide zaten bir tık üst fiyata koyuyor kargo fiyatında ekliyince sıfır alıp çocuğuma giydirmek varken neden ikinci el alayimm eşiniz kendi isteğiyle birşey alabilir fakat bukadarda degl

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,578 göst.
21 Ocak 2024 Moda kategorisinde Oykulku (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,201 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde SakızSardunya (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,936 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,146 soru

12,296,979 cevap