Siz dün ne kadar laf etmissiniz ya. Gerçekten gormedim kusura bakmayın. Ama işinize geldiği gibi anladınız. Bnm düşüncem o yönde değil ama belli ki sizin öyle imiş. Gercktn hamile halinizle bbnm öyle düşündüğümu sandiniz
Bnm burda ki resmime yorum yapan arkadaş orda bnm kına gecemde anladn mi ?? Yüzüme bakıp o kdr makyaj bn bile yapmadım diyosn ya. Yapmazsin zaten. Kusura bakma da insanları dış görünüşe bakarak yargılamak sana kalmadı.
Ayrıca siz eşlerinize özel değilsiniz de demedim. Burda işte akıl devreye girer anlamadiniz ama.sahra arkadaş çok güzel bir laf demiş helal olsun kimse de üzerine yorum edemeden kapanmış cnku doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Her neyse. Bn kapalıyim boyalı saçımı makyajlı yuzumu sadece kocam görür ve kocama özel olurum demek istedim. Senin saçını başını yüzünü boyalı gören bir tek kocan değil şimdi kusura bakma TM mi. Ama.bu özel olmadığın anlamina gelmiyor siz işte burayı saptirdiniz.
Haa şunu da soylim dinimizde yüzü kapatmak diye bsy yok biri öyle yazmıştı okurken gerçekten o arkadaşa güldüm. Sen pek bsy bilmediğini bu kdr belli etmesen keşke. Yüz kapatmak la olmuyor dini yaşamak. Size burda zaten o dersi veremem ne haddime ama soylim yine de bilginiz olsun.
Arkadaş kapanmak istemiş ben ona bunun güzel yanlarını söyledim. Valla işiniz gücünüz şuan yoksa hadi bunu da saptirin TM mi. Size yakışanı yapın