0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar kızım 7 aylık Ben bir müdahale yapmadan tuvaletini yapmıyor fitil yapacağım Öyle yapıyor Ne yapmam lazım bilemiyorum başına gelen oldu mu acaba doktora götürdüm bir tane şurup verdi Bir tane de Lama gibi bir şey verdi ama fayda etme şurubu iki haftadır kullanıyorum Hiçbir faydasını göremiyorum sağlık ocağına da götürdüm

2 Cevaplar

0 oy
(322 puan) tarafından
Bizde bu aralar kabızlıkla mücadele ediyoruz. Kayısı kurusu yedirdim zeytinyağ içirdim, tüm yemeklerinde zeytinyağ kullandım bol bol olmadı. Bana mısın demedi. Bugün son çare duphalac diye şurup vermeye başladım. 
(32 puan) tarafından
Fayda etmedi cnm ya o surup bende verdim kayısı yi nasıl veriyon cnm
(322 puan) tarafından
Oğlum 12 aylık dişlerinin çoğu çıktığı için eline veriyorum. Ama sizin gibiyken suya koyup yumuşatıyordum sonra püre yapıp veriyordum. Acilde lağma yapıyorlar isterseniz acilde yapsınlar miniğe
(32 puan) tarafından
Canım fitille çıkıyor ama Doktor dedi sürekli yapma alışır yoksa ben de kendisi çıkarsın diye bekliyorum ama kendisi de çıkartmıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim doktora gotur sureklı fitil ile uyarırsan oyle alısır ve hep uyuarman gerekir bagırsakları tembbellesır
(322 puan) tarafından
Bende bizim öyle bir sorunumuz yok kısmını okuyunca bir afalladım
tarafından
Ahhahah bazen bende yorum duye baskasına yazıyorum :)
(322 puan) tarafından
Ahahaha  oluyor böyle arada
(32 puan) tarafından
Evet cnm ıyi olur valla
(32 puan) tarafından
Görürdüm birşey yok dedi surup verdi fayda etmedi fitilde yapmıyorum zaten doktor da sizin gibi söyledi korkdum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 835 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,522 soru

24,401,767 cevap

350,190 kullanıcı

...