Kızlar biraz uzun olucak kusura bakmayın şimdiden
Eşimin çocukluk arkadaşı evlendi, bizimle aynı şehire taşındılar kız da benim arkadaşımdı
Neyse bunlar geçen gün bizdelerdi tüpüm bitti, evim sobalı odunum kömürüm de bitti 2.5 aylık bebeğim var, eşimin arkadaşı dediki gidiyim size bi torba odunla kömür alayım eşi hemen dediki neyle alıcaksın para yok dedi oda neyse o zaman bize gelin dedi kız da bizde de yok odun kömür dedi bende yaa boşverin biz idare ederiz dedim kahvaltı sofrasındaydık yediler kalktılar gittiler tabi ben çok kötü oldum bebeğimle napıcam diye düşünürken bi bize gelin demedi, ben onlara herşey yaptım hamileydim evini temizliğe yardım ettim, evini taşıdı benim evimde eski halı varken ona yeni halı alıp verdim mutfağına çook yardımcı oldum her konuda kendisi bir gün ya bugün gelin idare edelim çocuk üşümesin demedi ve kaç gün bizi arayıp sormadı. Eşim başka bi arkadaşından borç aldı odunu tüpü hallettim aradı sordu hallettim dedim o zaman size geleyim de bugün yemek yapmadım diyor. Şimdi ben buna ne diyim kızlar Allah aşkına kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde de olmasın istemiyorum eşime söyleyince boşver diyor ama haksız mıyım?