0 oy
743 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Anlatmiycam aile sorunlarımızı dedim anlattikca daha dibe batiyorum dedim zamanla kafayı da yedim tek diyeceğim şey kızlar ben mutlu değilim bakmayın bidaha bebek istediğime onlar insana can oluyor ya ondan heves ediyorum işte bi kızım var zaten sadece o var diğerleri boş kimsem yok bidaha hamileysem de üzülmem herhalde çocuklarıma sığınırım onlarla birlikte de Allah'a inanın mutlu değilim önemli olan yemek içmek para pul değil acta açıktada değilim çok şükür istediğimi de alıyorum ama bazen bunlar yetmiyor :'( ben hiç mutlu değilim:(

4 Cevaplar

+1 oy
(1,430 puan) tarafından
Canım sen onlara sığıncaksın peki onlar kime sığınsın. Aile hayatı bozuksa bi çocuğun sığınağı yoktur bitame varmış zaten onunla ilgilen ona daha fazla olayları yansıtma hamileysen bişey yok ama değilsen git önlemini al sizin ufak sorun dediğiniz belki o çocuğun bağımlı yada kötü bi insan olmasına sebep olur . Yapmayın 
tarafından
Kavga etmiyoruz tartışmıyoruz eşime göre hersey yolun da ama bana göre öyle değil sadece içime atıyorum
(1,430 puan) tarafından
Demekki sıkıtıvar eşinin göremediği yada eşini sevmiyosun artık kimse durup dururken böyle şey düşünmez
tarafından
İçine atmak yerine eşinle oturup konuşsan mutsuz olduğunu ve sebebini söylesen daha iyi değil mi bu şekilde hayatı kendine zindan ediyorsun dediğin gibi para pul vs bir yerden sonra yetmiyor insan sevgi ilgi vs bekliyor senin de maddi anlamda sorunun yoksa manevi bir boşluğun mu var?
tarafından
Zaten manevi boslugum var genel olarak eşimi sevdigim için ayrilamiyorum zaten eşim  anlayışsız saygısız biri konuştum kaç kere neler dedim neler yaptım yine fayda etmedi
tarafından
Eşin sana saygı duymuyorsa önce bunu çözmelisin bana göre bir evlilikte sevgiden anlayıştan önce saygı gelir saygının olmadığı evlilikte hep bir kırgınlık olur çünkü saygı fuymayan kişi düşünmeden konuşur hareket eder Rabbim gönlüne göre versin fakat 2.çovuk için bu durumda acele etme kızına odaklan onu güzel yetiştirmeye bak eğer eşinle aran düzelir se o zaman mantıklı bir karar verirsin şuan çocuğu teselli olarak görüyorsun ama onlarda sen mutsuz olursan mutsuz olurlar ve onların bir suçu yok ister istemez yamsıtırsın biraz kafanı dinle
tarafından
Evet eşim düşünmeden hareket ediyor hep istediğim olsun diyor beni ikinci plana atıyor düşünmüyor biseyleei benimle konuşmuyor
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Eşinden kaynaklı mı
tarafından
Evet maalesef
(3,270 puan) tarafından
2. Çocuğu istemen ne kadar doğru bilemiyorum 3 4 sene sonra bu sorunun sana patlak vermeyeceği ne malum bence psikolojim destek al 2. Çocuğu da kendini iyi hissettiğinde yap
tarafından
Hamileyim galiba çok şüphem var bide çok isteyerek de olmadı aslında ama zevk için de olmadı niye yaptım bilmiyorum
(3,270 puan) tarafından
Inşallah düzelirsin çocuklarının sağlıklı bir geleceği olur
tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Evliliginde Mutlu  değilsin  ama  yeniden  çocuk  istiyorsun  neden  bunu  çocuğuna  yapıyorsun ki mutsuz sevgisiz  bir  ailede  büyütmek  istiyorsun  zaten  bir  ewladin  warmiş  önce  ona  güzel Mutlu  bir  yaşam sür  onun  psikolojisiyle  oynma  mutsuzsan  bu evlilikten  daha  sürdürme  kendine  ve çoğuna  mutsuz  bir  yaşam  verme 
tarafından
Aslında inan bu çocuğu neden yaptığımi bilmiyorum ilki çok istekle oldu ikincisi ne zevk için ne de çok istedigimizden oldu bende bilmiyorum
(5,940 puan) tarafından
Canım sen bir an önce terapi  al  daha  ne yaptığının  farkında bile  değilsin
tarafından
Değilim kendimde de degilim
(5,940 puan) tarafından
Nedim canım  allahım yardım etsin inşallah bir an önce iyileşirsin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Bu durumdayken 2.çocuk hiç doğru olmaz önce bi aile terapistine gitmeniz gerekiyor 
(14,155 puan) tarafından
Çocuğunà bakarlar sende çalışırsn akşamdan aksama görürsün zaten en azından huzurun olur benim annemde 2 çocukla boşandı 18 senelik evliligini bitirdi
tarafından
Vay be hayat ne kadar acı
(14,155 puan) tarafından
10 seneden fazla oldu bile
tarafından
Bende cesaret yok sanırım aslında sebep çok
(14,155 puan) tarafından
Allah yardımcın Olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 391 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (694 puan) tarafından soruldu