0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Kızlar annem durduk yere tepki koyuyor bana diş hastanesinden randevusu alınacak telefonla arayıp alabilirsin dedim o da ben beceremedim dedi dün eşimin izin günüydü ayrıntılı ultrasona girdim ordan pazara gittik geldik annem yemeği bizde yiyelim dedi bende bugun gelemiycez eşim yoruldu uyudu dedim iyi tamam dedi dün tekrar aradım yarın yemeği bizde yiyelim dedim tmm dedi biraz önce aradım ben gelmiycem dedi iyi tamam dedim ses tonuyla tavır aldığı belli napmam gerekiyor bilmiyorum bu arada hamileyim sinir stres olmamam gerekiyor

6 Cevaplar

0 oy
(4,721 puan) tarafından
Keşke annen adına sen aliverseydin randevuyu telefonla
(1,108 puan) tarafından
Dedim zaten tc ni ver alalım dedim önce tamam dedi sonra gelin dedi bende gelemiycemizi söyledim devlete mi diş hastanesine mi gitsem diye kararsız kaldı önce onun kararını ver dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bırsey olmamıs gıbı davran kendi haline bırak duzelır canım hamilelerin halınden bir anlayan cıksa keske ah ah
(1,108 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum ve 5 yıl sonra hamile kaldım ve cok sıkıntılı geciyor napıcamı nasıl davranacağımı bilemiyorum artık
0 oy
tarafından
Annenin TLF MHRS indir sifreisnide şöyle 

Ordan alsın canım kendince
(1,108 puan) tarafından
Ben beceremem diyor ben alayım diyorum tavır alıyor
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Randevuya bozulmuştur kadın demek ki alamıyor sen alsaydın keşke nolcak iki dk surmezdi ve annelere boyle tabir yapimca kırılmayalim bence yani benimki ne tavır yaparsa yapsın ya da ben ona ne yaparsam yapayım hiç kustugumuzu bilmiyorum nolcak sanki ara gönlünü al neye kırıldın de sor 
(1,108 puan) tarafından
Söyledim zaten yemeği burda yiyelim kahve içelim randevunu da alalım dedim daha ne yapabilirim ki hatta dolmuşa binme randevuya göre eşim izin alır biz getirip götürelim dedim
0 oy
tarafından
Sen bişi yokmuş gibi davran bence 
(1,108 puan) tarafından
Öyle davrandım cnm anne gel hadi kahve içerz dedim yemeğide burda yiyelim dedim yani napıcam daha bilmiyorum
tarafından
Tamam sen iyi davran o da düzelir zaten
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam ararım davet ederim yine gel geel diye ısrar ederim az iltifat et kız anana bide keşke randevuyu alaydın
(1,108 puan) tarafından
Zaten perşembe günü telefonda söyledi dün eşim izinliydi gitmek istemedi yoruldum dedi bugun ben davet ettim hem randevuyu alalım ddim yok gelmiycem diyo bende riskli olduğum için yürüyemiyorum

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,043 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hilay (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,094 göst.