0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (723 puan) tarafından
Kızlar kendim motive olamiyom spor için pek o yüzden daha iyi spor yaparım diye spor salonuna gitmeyi dsnyom ama hiç gitmedim daha önce cekiniyom .sizce nasıl oluyo nasıl gitmeliyim spora giderken yaninma ne almaliyim  bilgi verir misiniz sizce kardiyo için yağ yakmak için gitmeli miyim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
oradakiler ilgileniyor gerekeni söylüyorlar çekinmeyin 
(723 puan) tarafından
Siz gittiniz mi mesela ne kadar kardiyo yaparsam iyi olur acaba :) benim kardeşim 2 saat spor yapiyoms bana fazla geldi de :))
tarafından
ben gitmedim görümcem spor hocası hocanın size göre zaten düzeni ayarlar çalışma sürenizi sınırını söyler yanı hocanıza bağlı
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Gidenler de Bi b.k bilmiyor zaten :D hiç kasma git Bi çanta yap eşofmanını giy yedek kıyafet al orada duş alma milletin pisliği içinde terini silmek için küçük Bi havlu koy deodorant al ve su matarası 
(723 puan) tarafından
:))) Anladım canım çok saol :)
tarafından
Nerden biliyosun gidenlerin de bir b*k bilmedigini
(2,390 puan) tarafından
Tribe niye girdin :D
tarafından
Sordm ay ne tribe girmesii
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ben gittim dofumdan sonra cekinilecek bisey yokki normal eşofmanımı giydim uzerimede rahat bişey zaten sadece kadınlar saatinde gittim emin ol ordaki herkes senin gibi coluklu cocuklu ya da ileri yaşlı
(723 puan) tarafından
Anladim canim :)
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Utanilcak bişey yok kız. Gidenler zaten çoğunlukta kilo sorunu olanlar ve mide ameliyatı olan teyzeler:) salon genellikle bir buçuk iki saatlik bi program hazrliyor. Sen de hangi saat uygunsan o gruba katiliyorsun. İlk saat serbest çalışma aletlerle sonra da pilates zumba artık hangisini sectiysen. Aklına takılan varsa sorabilirsin bana:)
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hiç çekinme. bir günde ortama alisirsin. Görüşmeye gittiğinde sana söyleyecekler zaten. Ölçümlerini yaparlar hedefini sorarlar ona göre bı program çıkarırlar. Hiçbir şey bilmeme gerek yok.  Bir adet sadece salonda giymek için temiz spor ayakkabı. Su matarası ya da küçük su farketmez.  Ve sporda ne giymek istiyorsan onu al en rahatı tayt ve sporcu atleti oluyor. Sütyen olarak da yarım atlet tarzı olanlardan giyiyordum rahat hareket etmek icin. Ben salonun duşunu kullanmiyordum enfeksiyon falan olur diye. Ama çok terleyecegin için bı havlu ve deodorant alırsan iyi olur. 
(723 puan) tarafından
Soyunma odası vardır zaten dimi
(723 puan) tarafından
Soyunma odası vardır zaten dimi
(723 puan) tarafından
Ben örtünürüm de nasi olcak bilmiyom tunikle çok rahat olmaz diye dsnyom. Sauna termal tayt falan almıştım altıma onu giyerimde üstüme sweat falan giyerim sanirm
(1,012 puan) tarafından
Soyunma odası mutlaka vardır. Kendinizi neyle rahat hissediyorsaniz öyle giyinin sweat ya da bol tishort tarzı olur neden olmasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,056 göst.
+1 oy
44 cevap 611 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 581 göst.
29 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu