+1 oy
1,942 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Darbe yediysen en cok agir olsn hangisi  diye sorsalar hangisini anlatrsn

32 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Kaayinvaldemi cok.severim ama birdefasinda gorumceyle kavga etmistik evime gidecwktim elini öpecektim vermedi öpmedim bende 2 gun sonra pisman olmustu ama cok iyi cok severim en cokta dedikoduya karş
-Reklam-
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Cüzdandan para aşırıp kızımın parasını aşırmıştım demişti sonra eşim cüzdanını sakla dedi annem para almış dedi. Zaten para alınca bizim resimlerimizi de almıştı 
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cok iyi kadındı. Hiç birsey ini görmedim her seferinde sessizce bana oglum sana birsey yapıyor mu diye sorardı. Bende ananem gibi görürdüm kayınvalidemi(ananem dememin sebebi ben annanemle buyudum ve kayınvalidemi yası cok buyuktu). Yattogı yer cennet olsun ölüm dosegimdeylen biz Esimle ayrıydık. Cok hastaymış bana demediler. Kendindeyken görüp helallik alamadım. En son benim ismimi sayıklamıs ondan sonra aradılar beni 2 saat sonra otobuse binmiştim. Ve gidip helallik verdiğim gece vefat etti. Bir tane kotu birsey yasamadık
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Eşime o el kızı onun değil benim yanımda olacaksın her zaman demişti ama umduğu cevabı alamadı 
(16,416 puan) tarafından
Ananem de dayımlara öyle  diyor 30 yıllık evliler:)(
(1,936 puan) tarafından
Bence çok yanlış bi söz el kızı olabiliriz ama bizimle yaşıyorlar artık her şeylerini bizle paylaşıyorlar ve en önemlisi mutlu olmaları değil mi
(16,416 puan) tarafından
Bende de öyle ama işte kafaları nasil çalışıyor bilmem
Bir dayım Almanya'da diyor ki bırak onu gel hiçe sayıyor
0 oy
tarafından
Henüz bişey yapmadı ufak tefek oluyor tabi ama kocam beyden çok korkar benden değil ondan vazgececigini biliyor o yüzden karışamaz 
0 oy
tarafından
Kayın validem eşim çok küçükken vefat etmiş ama çok vicdanlı merhametli bir kadınmış görmek isterdim kaynanadan beter görümcem var onunda yapmadığı yok en çok canımı sıkan Anneme benden için ölünce oğlanı ben alıp büyütücem  iyi geçinin benle göstermem demiş yani bizimkilere aba altından sopa göstermiş 
0 oy
tarafından
Ben 15 gün evinde kaldım her işini yaptım yemek bulaşık temizlik ütü çamaşır her işini yaptım sonra evime gittim 1 hafta sonra yine geldim ama bu sefer rahatsızdım geldiğimizde akşamdı ertesi gün öğlen bana evine git ben sana böyle bakamam demişti sonra esim e söyledim yok sen yanlış anlamışsındır dedi tamam dedim bana söyledikten 2 saat sonra esim e demişti karın hasta ben ona bakamıyorum yemek yapamadiktan benim evimde ne işi var evinize gidin demiş 
0 oy
tarafından
5 günlük bebekle sezeryanlıydım birde beni evden kovmasi babam geldi aldı birde 4 saatlik yol o yol o dikişlerin acısını ömrüm boyunca hiç unutmaycam 
0 oy
tarafından
Kızıyla beraber bana vurmya çalıştı zıplayıp zıplayıp tükürdü 
tarafından
Istemsizce kahkaha attim kusura bakma☺️
tarafından
Valla tuhaftı onu sonradan annemde cok sordu tamam tükürdü de niye zıpladı diye :d yaylana yaylana heralde ne kadar uzağa giderse diye
tarafından
Kiz yapma esimle kizim uyanacak bida sen post actinmi bu konu hakkinda görmüştüm  sanki benzeri bisey ya☺️
tarafından
Bı kere yazmıştım ilk postumdu ne korkuluydum ama buraya yazınca sanki yük kalktı içimden sonra sildim ama
tarafından
Sanki gördüm  gibi bu zıplaya zıplaya  tükürme  mevzusunu ☺️
0 oy
tarafından
Kızı evden kaçtı kendi kocasıyla anlaşamıyor diye İzmire gitmiş baktı ev yok bark yok yeğeni de evi açmamış benim evimi taşıttırdı bize bunların hiç birini anlatmadı orda iş var yeğenim size iş verecek vs vs dedi bizim de burda işimiz yok diye inandık gittik ama salaklık bizde ne diye inandıysak. Neyse biz olayı çözünce eşim geri dönmek istedi diye ben suçlu oldum sanki ben demişim gibi ağzına geleni söyledi eşyalarım onun yüzünden satıldı evim dağıldı
0 oy
tarafından
Evladim ölurken yaptigi :(
0 oy
(809 puan) tarafından
Kayınpederimi bana kocam olarak yakıştırması ve aynı gün kayinpederimin kendini asip intihar etmesi
(572 puan) tarafından
Burda okudugum en garip sey neden intihar etti kayinbaban merak ettim
(809 puan) tarafından
kayinpederim beni çok severdi bende onu severdim onun sözünden çıkmadım kaynanam la kavga ettik bana dedi ki sen kayınpederinin lafını dinliyosun o senin kocan dedi kayinpederim de bir kaç saat sonra kendini asmis olarak bulduk
(809 puan) tarafından
Postlarima bakarsan denk gelirsin
(572 puan) tarafından
Bakicam simdi oyle dedigi icinmi intihar etti Allah rahmet eylesin
(809 puan) tarafından
Ewet o evden ya kayinpederim cikicakti ya ben nedir bu kaynaklardan çektiğimiz diye bi postum var ona bak

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 706 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,222 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 507 göst.
27 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,565 soru

24,431,695 cevap

352,552 kullanıcı

...